Tack för allt!

Min uppdatering har ju verkligen inte varit på topp dom senaste veckorna. Mitt humör har inte heller varit på topp. Så det här blir nog det sista inlägget i den här bloggen tror jag. Jag har inte tänkt fortsätta blogga eftersom det kräver så mycket energi och jag måste koncentrera mig på skolan och livet, inte dator och blogg. Så jag vill iallafall tacka alla mina söta läsare som jag har och har haft. Tack också för alla fina komentarer jag har fått. Ni betyder mycket för mig allihopa, men jag orkar verkligen inte med allt som har med blogg att göra. Men ni får ha det så bra, och tack en än gång för allt.


Köpte skor igår

Hej!
Läääänge sen men jag bloggar när jag får lust. Jag vet att jag förlorar massaaaa läsare på det här sättet, men har inte haft lust att blogga.

Köpte ett par kängor igår och ett par andra skor som jag inte hittar bild på.
 HARRY CHAINS
399 :- (jag köpte dom bruna)  

shooooppaaat!

Åh gud va härligt. Jag har mått dåligt i typ en vecka och varit deprimerad. jag har ingen aning om varför, men nu känns det så mycket bättre för jag har shoppat idag.

Köpte en svart tröja med "puffaxlar", en till svart tröja med "puffaxlar" men ser inte likadan ut, en brunvit randig stickad tröja, en svart tröja med spets och knappar, ett par jeans, rosa spettstrosor och svarta spettstrosor. Allt gick på 1073 :-

Nu är jag så mycket gladare. Men har ingenting att ta foto med.

Blev förresten inget långvarit förhållande med min kille, vi gjorde slut idag.

Tiden bara går.

Hej!
Ibland så går tiden så himla fort, och ibland är det tvärt om och tiden går jättesakta, men man hinner ändå ingentina. Dagarna bara går och varje kväll sitter jag bara i mitt rum och slösar min värdefulla tid på att titta på teve.

Tack!

Okej, jag ska inte ta bort bloggen. Tack för alla söta komentarer. Men jag kommer nog ta en paus ganska länge nu. Eftersom jag liksom inte har någon kamera eller bra mobil så kan jag ju inte ta några bilder alls, och då blir bloggen bara tråkig. Så ni får ursäkta ifall det inte uppdaterar bra.

Igår blev jag förresten tillsammans med en underbar grabb. Han gick hem till mig klockan tio på kvällen för att fråga om vi skulle bli tillsammans, och då kan man liksom inte säga nej. :D Han är världens snällaste. Så idag var jag på stan med Josefine, Madelene och Evelina. Dom tog bussen hem, och jag gick. Så sen kom min babe och följde mig hem. :D

VILL HA SVAR FRÅN ALLA!

Nej nu räcker det. Är sjuuukt trött på den här bloggen. Alla får komentera om jag ska ta bort den, troligtvis kommer jag ha den kvar, men bara låta den vara. Alltså aldrig mer uppdatera i den. Har inge blogglust alls.


Godnatt!

Så himla trött, mensvärk, huvudvärk. Tror ingen vill träffa mig just nu. xp Tänker nog sova nu istället för att plåga mig själv genom att sitta uppe, fast ska nog kolla på teve en liten stund iallafall.

GODNATT, SOVGÅTT MINA ÄLSKLINGAR!

Skön dag i skolan.

Hej!
Skönaste dagen idag i skolan. Först hade vi typ matte, slöjd, idrott, so, matte. Jag har träslöjd, och våran träslöjdslärare är skitsnygg xp. Men det var äcccckelpäckel mat idag, så jag åt typ inge. Så nu sitter jag och äter godiiis istället. Haha, har lite början till förkylning känner jag..

RSS 2.0