Sjuk

Hej!
Idag är jag minsann sjuk. När jag vaknade imorse så hade jag verk i halsen. Hade även lite ont i hansen igår kväll. Men jag trodde att det skulle gå över. Jag gick till skolan på mårgonen, hade utväcklingssamtal, sen gick jag hem. Försökte faktiskt göra ett videoinlägg, men det gick knappt att prata.

Jag orkar nog faktiskt inte blogga så mycket mer idag tror jag. Ska försöka, men det är inte säkert att det blir något mer inlägg.
 


Sjukt trött

Jag har städat hela mitt rum idag och är väldigt trött efter en lång dag, även fast dagen inte är slut. Jag har fått ganska mycket hjälp med att städa mitt rum, men det mesta har jag gjort själv. Jag tog tyvär inga föra och efter bilder, men nu är det mycket fräshare iallafall.

√ Damsugigt
√ Torkat av alla mina hyllor
√ Mublerat om lite
√ Tvättar av inne i mitt toarum
√ Vädrat sängkläderna

Kanske ska bada

Just nu funderar jag på att åka och bada faktiskt. Det är inte så varmt ute derekt, men vill ändå ta åets första dopp, och använda mina nya bikinisar. Men jag vet inte riktigt vem jag ska åka och bada med. Min bror kanske, eller någon kompis, men ingen av mina kopisar vill typ.

Här vill jag bada igen :) Thailand 09 ♥


Nya bikinis

Hejsanhejsan!
Jag har precis kommit hem från skärholmen. Har varit och shoppat lite bikinisar. Men den där badräkten fanns tyvär inte, så kanske ska beställa den. Jag har haft en underbar dag. Åkte först till Skärholmens köpcentrum. Där köpte jag typ två bikinis och en tröja. Efter det åkte jag till ikea och köpte en ny kudde. Haha, och så sen åkte jag till Heron city och käkade kebab :D Eller jag och jag, asso mamma och min bror var också med.

Bikini-överdel 129:-
Bikini-underdel 99:-

(bilden blir större om du klickar)


Bikini-överdel 129:-
Bikini-underdel 99:-

(bilden blir större om du klickar påd en)

29:- (REA)

Jag säger tyvär inte varifrån jag har köpt grejerna, men det är för att undvika konflikter :)


Imorgon...

... Så ska jag åka till Skärholmen och kolla på den där snygga bikinin med nitar och den där "bakräkten" med nitar. Hoppas att badräkten är snygg, för då tror jag faktiskt att jag köper den. :D Men jag kan typ inte blogga så mycket på mårgonen och så imorgon tror jag isåfall. Då ses vi efter Skärholmen kanske istället.

Svaren från frågestunden

Vilka e dem fem snyggaste killarna i klassen . och vilka e dem fem fulaste :D
Erik, Kim, Elias, Ludvig, Tobias (?) Asso, det är ju taskigt att säga fulaste, men om vi säger konstigaste istället så är det typ Charlie, Gabriel, Hosein, Mikael, André. 

Vad tycker du e snyggt på killar alltså klädesplagg
Det finns mycket som är fint på killar, men typ det vanliga är väl helt okej. Jeans, T-shirt!?

tycker du att Digerdödens musik är dålig?
:)
Nejnej, inte alls :)

vad tycker du om mej? (Josefine frågar)
gillar du någon lite exrta mycket?
litar du på mig?(Josefine frågar)
vem är din närmaste vän?

Du är en vän som jag alltid kommer ha i mitt hjärta.
Som vänner ja, :)
Ja, självklart litar jag på dig.
Erik just nu iallafall.

- gillar du någon?
-tycker du att jag ställer upp för dig?(Evelina frågar)
Jag gillar massor, men just nu ingen i kärlek.
Adå, alltid.

Din navelpercins är skit snygg ;)
Men hur fick du dina föreldrar att gå med på det, hah :D

Tack så mycket. Min mamma har själv navelpiercing och jag har alltid velat ha det, så det var helt okej med henne. Men för pappa berättade jag inte änns det när jag skulle ta. Så han blev väl lite sne när jag berättade att jag hade tagit utan att fråga honom.

1. är du oskuld ?
2.vad tycker du om mig ? (Juliet frågar)
3.vem gillar du ?
4.hamburgare eller kebab ?
Ja.
Du stöttar alltid och är alltid jättesnäll.
Jag gillar massor, men just nu ingen i kärlek.
Det beror på vilket humör jag är på, men tror det blir hamburgare.

Du bor i södertälje va?
Yäääy,

1. vem gillar du?
2. vad tycker du om mig?(Moa frågar)
3. vem är din aldra bästavän?
4. vem/vilka betyder mest för dig?
5. hur många har du varit tsm med, vilka?
6. vem hatar du mest av dina vänner?

Ingen i kärlek just nu.
Jag känner inte dig så jättebra, men du är en söt tjej som bryr sig om än.
Erik just nu.
Erik, Lena, Valentina, Hilina.
Asso jag har inte derekt räknat, men det är ganska många. Kommer inte änns ihåg alla just nu.
Om jag hatar någon så är den inte min vän.

hur länge haru haft blogg?
vart köpte u din piercing?
favvifärg?
snyggaste killen?
fulaste killen?
bästa vännen?
ng på g nu?
någon/några du tycker är söt?
hur länge va ditt senaste förhålande?:)
Sedan juli 2009.
Jag köpte den inte, men jag tog hålet på stan.
Rosa.
Erik.
Öhm, Felix.
Erik.
Nej, faktiskt inte.
Många är söta, men kolla där uppe villka jag har skrivit.
Typ en vecka.

hur kommer det sej att du typ får damp såfort ngn har lika dana kläder som dig?
Igentligen, hur många gånger måste jag förklara detta? Jag tycker bara att det är jättestörande, och det finns en tjej i min klass som köper samma kläder som mig ständigt, även fast jag säger att hon inte får.

Har du några syskon? om du har hur många? :)
Ja, en bror.

Tack så mycket för alla frågor. Det jag tycker är konstigt, är att samma personer ställer samma frågor om och om igen. Jag har liksom inte frågestund för att jag ska svara på samma frågor, även fast det är snällt att ni ställer frågor. Men, tänkt på det och nästan varje gång så finns det minst 2 frågor som är likadana som från den innan.
Tack iallafall!

Klassresan

Cha!
Klassresan blev riktigt bra, fast jag tycker att vi borde åkt någon stans längre bort. Men men, när vi kom dit så typ började vi packa upp våra grejer och sovsäckar och sånnt. Jag skulle såklart ligga bredvid världens bästa vän Erik, men jag låg också mittemot Hilina och Ilona. Jaja, när vi hade packat upp så skulle vi typ äta lunch. Det var inte så jättegod lunch, så vi körde vattenkrig istället. Haha, jag blev inte så blöt, men roligt var det iallafall.

Sen så gick vi och bastade, det var sköönt. Sen på kvällen så skulle vi typ gå "spökrunda" i skogen. Våra lärare, dom ba ah, ni måste kolla efter älgar och lyssna också om ni hör vildsvin. Så när vi gick, vi såg våran lärare som var utklädd till älg, och våran andra lärare började snacka med oss, och sen hörde vi typ ljud från vildsvin uppe i skogen, då gick vi upp och kollade där och så låg våran tredje lärare där med en bandspelare. :) HAHAHA. Vi fick bara vara uppe till 1 på natten, men jag och Hilina var uppe hela natten. När vi skulle sova så satt vi typ uppe och snackade, lärarna sa till oss minst 8 gånger. Till slut så kunde vi inte somna, och då ville vi gå ut och få lite frisk luft, men det fick vi inte heller. Så vi smet ut, jag och Hilli. Hon ba, komkom, vi går på toa och när jag spolar så öppnar du dörren. Det gjorde vi, sen "rymde" vi till ett annat hus där våra andra kompisar låg och sov. Vi skulle lägga tandkräm på våran lärare när han sov, men han vaknade typ, så vi la en ostbåge i en tjejs näsa och la tandkräm i hennes ansikte istället.

Jag var hela tiden med min bästabästavän Erik. Han är för underbar. Försökte hålla honom vaken hela natten också, men han somnade, HAHAHA, då blåste jag i hans öra.


HAHA, min söta bästavän när han sov. Jag har alltid kul med dig, och det tackar jag dig för, jag älskar dig så så mycket!

Hilina by night, hahaha.





GLÖM INTE...

..att ställa massor av frågor på frågestunden nu när jag kommer vara borta i 2 dagar, fortsätt att ställ frågor då.

Vi kom trea på volleybollen

Hej!
Volleybollen gick faktiskt riktigt bra, men har världens värk i armarna och benen nu -,- Vi kom trea och fick bråns. Men på mårgonen så hände det en jävligt läskig sak. Kolla, jag och några kompisar gick till en affär i Brunnsäng och skulle köpa lunch. Jag köpte en Risifrutti. Sen när vi skulle gå därifrån så var det en tant där som typ hade en rullator. Den där tanten skulle typ öppna en kylbox, sen så ba ramlade hon och började gråta. Asso min lärare fick typ ryck, han ringde 112 och hon ba låg och grät. Jag tyckte så synd om henne.

Wellwell, imorgon är det klassresa och jag kommer ha träningsvärk.

Dagens vill ha


       
129 :-                                     179 :-

99 :-


Bikinin finns även i blå och svart, vet inte riktigt vilken jag vill ha.
Jag kanske ska åka och köpa den någon dag här om den är snygg på.

Tror nog faktiskt att jag hellre vill ha den svarta "baddräkten". Ser ni förresten att det är nitar på den? Det gör den ännu snyggare, men faktiskt så tror jag att den skulle vara snyggare i vit. Menmen, om den är fin på mig så kommer jag köpa den. Vi får se när jag åker till stockholm, kanske blir på typ lördag.


FRÅGESTUND! avslutad

Yäss, nu har jag frågestund igen, ställ så mycket frågor som möjligt. Men blir det under 15 frågor så blir det ingen frågestund. Ni får fråga precis vad ni vill och jag ska svara så ärligt jag kan. Har frågestunden typ i 3 dagar (?) Efter klassresan och allt så svarar jag på frågorna.

STÄLL MASSOR AV FRÅGOR!


DET REGNAR!? ;(

Helloooo!
I'm home haha. Min dag har varit helt okej, och jag har typ haft idrott och lite sånnt i skolan. DET REGNAR JU UTE, SÅ DET ÄR TRÅKIGT UTE. Är lite uttråkad här hemma, men ska snart kolla på Top model. Imorgon är det Volleyboll i skolan och vi ska typ tävla mot andra skolor, hoppas att mitt "team" vinner :D Det är i Brunnsäng, hoppas att jag träffar lite kompisar från Brunnsäng då också. Sen på torsdag är det klassresa till fredag. Vi ska typ åka till Enhörna. -,- Långt liksom ;o Men jag hoppas iallafall att det blir kul, jag ska basta och kanske till och med bada. Så jag kommer nog säkert inte blogga något då, om jag inte går in på mobilen, för det blir antagligen inte så att jag tar med mig datorn.

Precis duschat

Hejhej!
Jag är på bättre humör nu och har tagit en skön dusch för en liten stund sen. Men just nu och kollar på Roast på berns. Har haft rätt så ont i huvet idag och gick därför inte på någon friidrott idag. Men klockan börjar väl bli ganska mycket, så ska nog gå och lägga mig snart. Vi kanske ses imorgon.

Men gud...

Asso seriöst, har vissa inge förståelse alls eller? Om man komenterar till exempel att min blogg är tråkig, så får man ju säga vad man vill att jag ska förbättra också, inte ba skriva att min blogg suger, och när jag får sånna komentarer så har jag faktiskt lust att lägga ner min blogg, jag menar, jag skriver ju typ för eran skull. Det känns liksom som att jag gör allt för att min blogg ska funka, och kanske inte kan uppdatera lika mycket som jag brukar, men det är för att det har hänt en jävligt hemsk sak i min familj. Och det är ju faktiskt himla onödigt att komentera sånnt också, då kan man ju hålla det inne för sig själv istället.. Jag kanske till och med tar bort min blogg, inte bara för att jag får tråkiga komentarer ibland, utan för att det inte känns som att jag typ bloggar för inget. Och sen är det ju det att jag typ  inte gillar mitt bloggnamn, så snälla, om ni inte har något viktigt att säga, lämna inga tråkiga komentarer. :(

Nya skor idag

Hej alla bloggläsare!
Idag har jag varit på stan en liten stund och köpte ett par snygga tygskor.


199:- från Stadium


Hemskt ledsen..

Hejsan allesammans!
Jag är så hemsk ledsen för att jag inte har bloggat något alls under helgen. Jag har haft en mycket mycket jobbig helg med mycket känslor.. Jag har inte haft mycket tid heller och har varit upptagen hela helgen. Men nu är jag tillbaka. Hoppas att jag kommer kunna blogga och uppdatera mycket mer nu, men vi får se hur det blir.


Ny header till mig







Om jag gör en ny blogg så kommer jag ha någon av dom här två som header.

Vilken tycker ni var snyggast?

Dagens klädsel


Fläta i håret också

Bilden är inte från idag, men hade dom skorna idag.

Blågrå tröja från Gina Tricot
Svart linne från H&M
Hot pants från BikBok
Skor från Skopunkten

SOLSOLSOL


Gud så skönt väder det är. Jag har legat och solat hela tiden när vi har haft rast. Hade korta hot pants idag och linne och jag frös inte en ända gång. JAG ÄLSKAR SOL!

Ny blogg - eller inte?


Saknar faktiskt mitt löshår


I want back






Men jag tror faktiskt att jag ska köpa nytt, fast längre och ljusare och med clips. Asso jag har kvar mycket av löshåret på bilderna, men jag tycker att det är så kort.


Funderar på...

..Att starta en ny blogg faktiskt. Jag gillar verkligen inte mitt bloggnamn och gillar inte att min släkt läser min blogg. Hallå liksom (?) För det första så gillar jag inte det där just i början, för det andra "eevs" står ju för Elin Elisabeth Victoria Svonni och jag heter inte Svonni. Det är så att för typ ett år sedan så gillade jag inte mitt riktiga efternamn så då ville jag byta, men nu har jag faktiskt inget emot mitt efternamn. Om jag gör en ny blogg så skriver jag ju naturligtvis vad den heter i den här bloggen så att ni både kan läsa den och dom gamla inläggen på den här bloggen.

Så vad tycker ni?


Upptagen

Har inget att skriva om och är lite upptagen, men min dag har varit bra.
Vi får se om jag bloggar mer idag,
annars får ni ha en fortsatt bra dag!

Från topp till tå


Svart linne från H&M
Kjol från H&M
Strumpor från H&M

Hehe, det blev en riktig H&M-outfit idag :D

Soldalaskolansdag blev toppen!

Verkligen tummen upp för soldalaskolansdag. Jag sjöng i två körer, en med We are the world 25 for haiti och en med typ en skolkör med lite olika sånger, sen gick jag modevisning en mössa och ett linne som jag gjort på slöjden.

Yeeey, jag och Valle :)



Och coolingen Hilina, haha hon hade typ solbrillor på sig, sen hon ba man vill ju vara anonym.

Kören med We are the world. (Jag står längst ut till vänster på bilden)

Mobilblogg - skolan

Hejsan! Jag är i skolan nu och williams är här. Hahahaha, han är typ praktikant. Senare ikväll är det soldalaskolansdag så jag kanske inte hinner blogga så mycket mer idag . Hörs isåfall efter det tror jag.

Måste duscha

Jag ska hoppa in i duschen nu så kanske inte blir så mycket mer uppdatering idag.


Måste köpa!!

På riktigt, jag måste köpa dom! Har gillat dom riktigt länge nu, och när jag var i stockholm här om dagen så såg jag dom faktiskt, men dom fanns typ bara kvar i L och XL. När jag åker till stockholm nästa gång så måste jag leta leta leta efter dom :)

Så snygga!!

 
199:-

Soldalaskolansdag imorgon

Det är så härligt med varmt sommarväder. Jag älskar sol, och har därför suttit ute på ballkongen i några minuter idag och fick faktiskt lite färg. När jag tränade friidrott idag så var det verkligen jättevarmt. Det var en mycket kul träning idag.

Imorgon är det soldalaskolansdag och alla är välkomna. Jag ska gå modevisning och sjunga i två körer. Kulkul, så jag tycker verkligen att alla ska komma. Det börjar halv fem till typ sju(?).


Svar på komentarer

Postat av: Sabina
vart tog du hålet? :D<3


Elin svarar:
Menar du alltså vart någonstans jag tog hålet? Asso vilken piercingbutik? Om det är det du menar så tog jag hålet på stan, stället heter Downtown. Kommer tyvär inte ihåg vad piercaren hette, men det var iallafall en jättegullig tjej :)



Postat av: jossssssssssaaaaaaaaan bieber (a
vilket program använder du när du gör headers och kan du fixa det på min dator ? (aa <33


Elin svarar:
Jag gör mina headers på photoshop och ibland på paintshoppro. Men jag förstår inte riktigt vad du menar, asso ska du ha en header som bakgrund på din dator eller hur menar du? Men det är klart att jag kan fixa, bara du förklarar lite mer hur du menar.



Postat av: Ilona
Hallo, elin kan du fixa header till min kompis Kathrin?


Elin svarar:
Japp, jag kan fixa en header, bara jag typ får hennes msn så hon kan skicka bilder, sen får hon förklara lite hur hon vill ha den och hur den ska se ut, asso färger och så.

Naglar


Haha, lite långa först

Och nu är dom såhär, fast jag har målat dom bruna.

Ny header till Sabina..


Sabina ville ha en ny header så den blev såhär.

Dagens vill ha

    Navelpiercing 6-10308
179 :-              179 :-

Sommaren är påväg

Jag bloggar så lite nu för tiden och det är för att det är så varmt ute. När det är varmt ute så vill man ju liksom vara ute och sitta i solen. Eller vara med kompisar. Och imorgon kanske jag ska ta årets första dopp!? Haha, vi får se hur det blir. Men faktiskt så har jag funderingar på att ta en bloggpaus eftersom jag inte kanske lägger in så intressanta inlägg nu för tiden. Men ska försöka bli bättre, jag lovar!

Dagen med Lena i stockholm då det också var väldigt varmt.

Haha, yeeey


Huddinge

Hello!
Idag har jag varit i Huddinge och hälsat på släkten. Det var faktiskt riktigt riktigt roligt. Hela min släkt på mammas sida är ju från kiruna och så men jag hade faktiskt lite släkt i Huddinge också. Deras barn var jättekul. Jag och min bror spelade brännboll med dom och hoppade studsmatta. Men nu är jag bara hemma och kollar på Mr Bean. Haha. Jag tänkte åka och bada med Valentina idag, men jag skulle ju till Huddinge, så om det är lika fint väder imorgon så ska jag nog åka och bada med henne. Eller så åker jag nog med David och Tobbe typ.


DÅLIG UPPDATERING!

Hejsan allesammans!
Jag måste verkligen säga förlåt för att jag är så dålig på att uppdatera nu för tiden. Jag har inte suttit vid datorn sen igår typ, så igår blev det ju inte heller så mycket inlägg. Men jag var ju med lena hela dagen igår och hela nästan hela dagen i onsdags. Så i onsdags var vi uppe till typ 2 något och kollade på Hajen. Sen igår så skulle vi åka till stockholm och shoppa lite. Jag köpte en kjol och en klänning. Men sen på kvällen igår så hände det en sak och det blev lite osämja. Men allt löste sig och så. Jag gick ut med två kompisar som heter David och Tobbe. Dom var jag med lite igår, och idag var jag typ 2 timmar med dom också. Kanske ska vara med dom imorgon också. Vi får se. Jaja, annars har jag inte gjort så mycket mer idag, blev typ väldigt trött efter att jag hade varit med David och Tobbe idag så jag typ somnade en stund. Menmen, nu ska jag visa vad jag köpte igår.


249:- från H&M

Så ser den ut på.

199:- från ****

Kanske ska ha någon av dom på skolavslutningen.


Grattis Robert Pattinson

click to zoom
Hoppas att du får en bra 24års födelsedag ♥

Godmårgon

Godmårgon allesammans!
Igår hade jag ingen tid alls att blogga och det var inte meningen att det skulle bli så. Men det hände ändå inget speciellt igår faktiskt. Jag hade en helt okej dag liksom. Och idag ska jag vara med Lena!! Shohoo :) Haha, men jag måste tyvär gå och äta frukost nu också, så kanske inte som sagt bloggar så mycket idag och imorgon. Vi får väl se, ♥
Hehe, osminkad och nyvaken på bilden, precis det man önskar sig

Inte mycket tid

Förlåtförlåtförlåt, men jag hinner verkligen inte blogga mer idag. Måste duscha nu. Jag kanske inte bloggar så mycket på onsdag och torsdag heller, men jag ska ju vara med Lena och det vet ni redan. Så hoppas ni får det trevligt på Krisihimmelfärd.

-

Ah, hej!
Nu är jag hemma hos mamma igen och nu kommer det att bli mycket bättre uppdatering. Ska också försöka göra klart några headers till några personer. Jag skulle varit med en kille som heter Rickard imorgon, men han typ "kunde" inte. Jaja, jag längtar iallafall till ONSDAG!! Då ska jag vara emd cooolingen Lena. Hon ska också sova hos mig. :D Så roligt roligt.
Men förlåt för dålig uppdatering nu igen, men jag lovar att jag ska bli bättre.
Jag gick förresten inte på friidrotten idag, men pallade verkligen inte. Asso hade en ganska jobbig dag i skolan.


Dålig uppdatering

Det blev typ dåligt med uppdatering igår, men jag mådde inte så bra. Hände massa skit och då orkade jag verkligen inte starta datorn, även fast jag skrev att jag skulle göra det. Men men, nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar. Min farbror och hans fru och deras barn var också där. Barnet är snart 4 år och är så söt. Han hade blivit jättestor sen jag såg henne sist.

Jag kanske inte bloggar så mycket mer idag, jag är ju hos pappa. Men vi får se, kanske blir något mer inlägg iallafall.

Mobilblogg

Hej! Jag kom precis hem från skolan och sitter och kollar på teve. Ikväll ska jag hem till pappa och kolla på talang. Det var någon som komenterade och frågade vad Lena var för sjuk. Det vet jag faktiskt inte, men jag tror att hon är förkyld och har ont i halsen. Jag ska vara med henne någon dag nästa vecka istället. Jag bloggar mer på datorn sen.

Läxor!

Jag måste tyvär göra alla mina läxor nu. Så kan nog inte blogga så mycket mer idag. Jag har en hel hög med läxor, så vi hörs väl imorgon då.


Måste iväg.

Nu måste jag iväg. Jag ska till Jysk för vi köpte typ utemöbler där idag som vi inte tyckte passade på ballkongen, så vi ska lämna tillbaka dom. Men Lena är jättesjuk och det är därför hon inte kan vara.

Jag skriver mer senare.


Lena (?)

Chenachena!
Jag kom precis hem från Valentina. Jag glömde min läxa i hennes väska, så sprang till henne och hämta den. Nu sitter jag och kollar på Top Model. Haha, jag brukar typ alltid kolla på det. Och vi har en söt bebis här. Det är typ min mammas kompis barn, 17 månader. Så gullig.
Igentligen skulle jag ju typ vara med Lena idag men hon svarar inte på mina sms, så jag vet inte om hon typ har glömt eller om hon är sjuk eller något (?)


Jag gjorde om en bild


Bilden innan jag redigerade den.

Bilden efter att jag hade redigerat den.

Förlåt för dålig uppdatering!

Hejhej!
Jag har precis duschat och mina dag har varit ganska lik den igår, också väldigt rolig. Jag kom på morgonen till skolan och sa hej till alla. Sen så hade vi typ nått ämne där det var att vi skulle planera inför våran kabaré. Så jag ska typ rappa en låt med Valentina, sen rappa en till låt med Hilina och Valentina, sen göra en supercool låt med typ 5 personer i och kanske dansa. Jaja, iallafall så var det jättekul. Och efter skolan så åkte jag till stan med mamma och köpte silvershampoo och silverbalsam.

Men eftersom Lena inte kunde vara idag så ska jag ju vara med henne imorgon så idag var jag med Valentina istället. Riktigt roligt faktiskt :D


89:- /st.  178:- för båda.
Från Åhléns


HAHAHA, hon vill gifta bort Kenza.


HAHAHAHA,  Khadidje, jag såg typ en video av henne från en kompis, asso jag dör av garv!

Avslutningsklänning!?

Jag måste köpa en ny känning till skolavsluningen. Kollar runt lite på olika hemsidor, och sen måste jag åka till stockholm någon dag typ. Säg villken ni tycker är snyggast. 
1.      2.  3.

Härlig dag!

Ah, hejsan. Min dag har verkligen varit hur bra som helst. Jag har liksom fått mer kontakt med mina gamla kompisar och det känns riktigt bra. Vill liksom inte bara lämna dom andra, men jag vill typ kunna vara med alla. Så ah, asso jag har verkligen saknat mina gamla små flickor och pojkar :D Haha, men nu när jag kom hem så blev jag som vanligtvis väldigt trött och la mig i sängen, för att jag frös, och nästan somnade. Imorgon är det onsdag, och jag skulle igentligen varit med Lena, men vi ska vara på torsdag istället. Tror kanske att jag tar mina lösögonfransar imorgon, om jag orkar.

Jag skriver mer senare, puss sötisar!

Lena på onsdag

Jag vet att det kanske har varit lite dålig uppdatering dom senaste dagarna, men jag gör inte så mycket om dagarna och har inte något att skriva om då. Men nu har jag iallafall jätteont i huvudet och vill gå till skolan imorgon eftersom att jag har missat så mycket förra veckan. Så jag hoppas att det blir bättre till imorgon. Jaja, jag lovar att jag ska bli bättre på att skriva, och skriva mer intressanta saker, men om ni vill så får ni ju komentera vad ni vill att jag ska skriva om här. För ni är faktiskt också en viktig del i den här bloggen!

På onsdag ska jag vara med Lena. Hon har ju varit i Danmark några dagar nu och det var rätt så länge sen jag var med henne. Så det ska bli riktigt kul att träffas på onsdag ♥ 


Trött som bara den

Helluu!
Just nu skulle jag igentligen varit på friidrott, men helt ärligt så orkade jag verkligen inte. Jag är fortfarande lite förkyld och har typ ont i magen. Sen är jag också väldigt trött också.. Kanske inte är riktigt frisk än då.. Menmen, jag ska ändå försöka gå till skolan imorgon och resten av veckan. Jag var ju i skolan idag och det gick ju ganska bra, men jag saknar min gamla bästavän som jag bråkade med i 5an och nu vill jag ha henne tillbaka. Nej, jag vet, livet är inte lätt. Jaja, jag drack nyss en cider och det gjorde saken lite bättre, men fick ju istället världens huvudverk då. Men jag ska inte klaga, vi får se hur jag mår imorgon så nu ska jag väl gå och lägga mig i sängen och försöka bli frisk.

Tyckte ni inte att våran nya lägenhet var fin förresten?
Jag tycker iallafall det och är väldigt nöjd med mitt eget lilla rum och min tolett.

Solat..

..på ballkongen.

Haha, eftersom vi bor högst upp i det här huset så har vi jordens bästa utsikt. :) Och det är sol hela tiden. Så himla skönt att det är soligt och varmt för då kan man sitta och sola. Ballkongen är nog min favoritplats nu. xD Jag blev lite bränd för att jag inte har sett solen på ganska länge nu. Men om det är sol imorgon så kommer jag nog sitta där imorgon igen.


Mitt rum + toaletten

Hejhej söta bloggläsare!
Jag la ju tyvär bara upp ett inlägg igår, men jag lovar att det blir fler idag. Sa också igår att jag skulle visa bilder på mitt rum och toalett, men jag visar bilder idag istället.


Lite dålig bild på mitt rum, men bilden är iallafall tagen ifrån dörren.

Väldigt nöjd med mina fina tapeter som jag valde.

Nja, inte så bra bild på min toalett heller, men till höger är toaletten och till vänster är handfatet.

Bloggade inget igår

Hejsan allesammans!
Tyvävr blev det ingen bloggning igår men det är typ för att jag har ju hållt på och flyttat och sånnt. Lite jobbigt och tungt, men riktigt roligt att vara inne i lägenheten nu. Jag har ett supersnyggt ljust rum som jag själv har valt tapeter i. Och så har jag en egen toalett. Verkligen mysig lägenhet, här vill jag bo väldigt länge tror jag. Så, som sagt, det har varit fullt upp hela dagen igår och idag. Jag har byggt ihop min säng och mitt barbord som jag just nu sitter och bloggar vid. Härligt härligt. Men nu ska jag typ gå och äta. Har ätit pizza idag till lunch och nu ska jag gå och titta vad vi har i kylskåpet :) Har faktiskt riktigt riktigt ont i benen för att jag har burit så mycket idag.

Wellwell, jag kanske kanske bloggar mer idag, men imorgon eller idag får ni se bilder på mitt rum och lägenheten. Så kanske hörs senare babies ! ♥

RSS 2.0