Godnatt då!

Godnatt!
Ikväll blir det nog inget mer inlägg. Ska kolla på teve och kanske någon film till. Sen blir det väl att gå till sängs. Så imorgon är det skola igen. Men på fredag är jag ledig och sen har vi påsklov. Så himla skönt. Efter påsk så börjar vi flytta. Men jag skriver mer imorgon. 

Tvungen att skriva av mig lite (behöver inet läsas)

Åh, gud jag blir så himla trött på vissa. Det finns personer som lever för att både köpa samma kläder som vissa och som också bara vill vara taskiga. Vissa verkar inte förstå att jag lever mitt liv med min stil och mina accesoarer. Jag försöker inte vara någon annan än mig själv och jag vet att jag kanske gillar lite udda saker och så. Jag blir bara så irreterad på vissa som bara köper samma kläder som andra, och samma saker som mig. Jag vet också att den här personen jag skriver om mycket väl vet att hon köper samma som oss andra. Men hon verkar ju inte bry sig om att vi andra tycker att det börjar bli jobbigt. Visst kan det vara störande när folk bara går och köper en likadan sak som man tillexempel har gått och längtat efter i flera dagar men den här personen börjar gå till överdrift. Förut kunde man berätta för alla vart man hade köpt sina nya saker och hur mycket det kostade och sånnt. Men nu går det liksom inte utan att någon/flera går och köper samma saker. Det är så himla jobbigt med personer som inte förtsår att man kanske inte vill att andra ska köpa likadana saker. Och att man vill ha sina saker för sig själv.

Jag förstår ju att andra tycker att min och mina kompisars stil är fin och vill ha samma saker, men det betyder inte att man gång på gång måste köpa samma samma samma som alla andra. Jag brydde mig inte så mycket först, men seriöst, nu blir det för mycket. Allt jag/mina kompisar gör går den här personen och härmar. Allt jag/mina kompisar köper går den här personen och köper. Det är fan helt otroligt att man inte kan förstå att det kanske börjar bli jobbigt. Nu menar jag inte att det bara är en person som gör såhär. Det är flera stycken. Men just nu valde jag bara att skriva om en person som börjar gå mig på nerverna.

Och vissa andra, dom är ju helt annorlunda. När man kommer med en ny sak tillexempel så börjar dom nedverdera sakerna och tillochmed säger att det inte är så fina. Också säger vissa att jag försöker härma Foki med mina naglar. Men så är det inte alls, jag tycker bara att det är snyggt med långa naglar. Och eftersom jag inte kan få så fina långa naglar själv så tycker jag verkligen att det är fint med lösnaglar. Mina naglar blir inte så långa och om dom börjar växa lite så blir dom oftast jättetunna. Det tycker jag inte om med mina naglar, men jag kan inte göra så mycket åt saken. Därför har jag lösnaglar. Inte för att jag vill bli mer som Foki. Inte för att jag frsöker härma Foki eller någon annan. Utan för att jag tycker att det är fint. Sen kommer dom här andra personerna också (som jag skrev om längre upp) och köper likadana lösnaglar. Jag menar, tillochmed lösnaglar går dom och köper likadant. Är inte det tecken på att man inte har någon egen stil alls? Det tycker iallafall jag.

Okej, nu är inte den här texten skrivd för att jag vill vara taskig mot någon annan, men känner bara att vissa bordde börja tänka till innan dom säger saker och köper saker. Så var bara lite tvungen att skriva av mig lite kände jag.

Dåliga nyheter..

Godkväll sötnosar!
Var ju som sagt i skolan idag och det var inte speciellet kul. Var ganska trött och så. Men det gick ju ändå rätt så bra.  Så när jag kom dit hade typ två av mina bästa killkompisar snaggat sig. Asso dom var ju söta fortfarande, men visst tyckte jag att dom var finare i långt hår. Och flera av mina killkompisar skulle snagga sig idag för att dom typ skulle åka till Finland och spela hockey och då var det skönt med kort hår. Jaja, men efter skolan så gick jag hem och fick reda på två mycket mycket tråkiga nyheter. Blev väldigt väldigt väldigt ledsen över en sak. Menmen, nu har jag iallafall precis kollat på New Moon igen, Robert Pattinson är så himla snygg!!

Oh yäää, så himla cute!!

Elin svarar på komentar

Postat av Lollo

Hey, haha nu blev jag jätte nyfiken, vart är det du köper naglarna alltså när dom är helt tomma, är själv intresserad av nail art så nu när jag såg att du oxå gör sånt så tänkte jag passa på att fråga :D
kan du inte göra video nångång? :D



Elin svarar

Cha Lollo!
Asso dom naglarna på bilden har jag köpt i Thailand. Men brukar för det mesta köpa naglarna på internet. Grejerna på naglarna på bilden har jag köpt på internet på melba.se. Hemsidan är jättebra tycker jag själv och det finns mycket att välja på. Bra priser också. ;)

Vad tycker du att jag ska göra en video om? Asso om hur jag designar dom eller vad? ;)


Nya kategorier + lösnaglarna

Har gjort två nya kategorier nu. Shopping och Naglar är det nu än så länge. Kommer väl kanske göra fler kategorier någon gång. Men just nu får dom här som jag har nu duga ett tag :)

Igår när jag visade mina lösnaglar så hade jag ju inte satt på grejer på alla naglar. Men nu har jag gjort det på alla och tycker att det blev mycket finare. För en gång skull tycker jag faktiskt att naglarna är ganska coola
ändå. :D



Hehe ;)

Nya solbrillor


139 :-


Hemmadag idag också

Hej!
Jag har ju som sagt varit hemma från skolan idag också för att jag inte mådde så bra igår och hade lite feber. Men måste säga att jag mår mycket bättre idag och ska nog gå till skolan imorgon. Eftersom jag mådde bättre idag så kunde jag iallafall gå utanför dörren. Och det var ju tur att det var fint väder idag också. Solen sken och jag köpte faktiskt ett par supersnygga solbrillor. Jag åkte också till Elgiganten för att kolla på mobiler och jag ska nog inte ha den där nokian som jag bloggade om igår. Tror att det blir Yari eller någon helt annan. Har inte riktigt bestämt mig än, men vi får se.

Yäääy, nu börjar det äntligen bli lite varmt och man kan ta på sig skinnjacka :)
Solglasögonen köpte jag idag, (visar flera bilder i nästa inlägg)


Vilken mobil?

Jag funderar på att köpa en ny mobil, som sagt. Men innan jag ska köpa någon så måste jag ju veta vilken jag ska ha. Efter att jag vet vilken jag ska ha så måste jag ju spara pengar. Så om jag ska köpa en mobil så blir det nog isånnafall om typ 3-4 månader.
Nokia E72

Nokia E72 3995:-  (finns i grå, svart)

  SonyEricsson Yari 2999:- (finns i röd, svart)

Naglar

Tjenatjena! På dom här timmarna som jag inte har bloggat något idag, så har jag kollat på tre filmer. 1 Wallander, Låt den rätte komma in och någon mer. Det var jättemysigt. Filmerna var också väldigt bra. Hade inte sett någon av filmerna tidigare, så de tvar kul att äntligen få se dom. Jag tror nog förresten att jag stannar hemma imorgon också för att jag inte riktigt mår så bra än.

Jag har precis limmat på mina lösnaglar som jag har satt på lite rosetter och blommor på. Det blev bra. Jag kommer nog fortsätta att köpa grejer till naglarna som man kan limma på eftersom jag är intresserad av naglar och söta saker på.

Tummnageln

Lite rosetter, "pärlor"


Godmorgon!

Godmorgon allesammans!
Jag har bestämt mig för att stanna hemma idag, jag har ont i magen och i huvudet. Lite tråkigt, men jag hoppas att det blir bättre imorgon så att jag kan gå till skolan imorgon. Idag så ska jag kolla på film och bara ta det lungt. Inte så jättemycket mer att göra här hemma tror jag. Bloggar väl antagligen senare.

Hos mamma

Hellu!
Jag är hemma hos mamma nu. Jag vet att jag har varit dålig på att blogga idag, men dagen har gått väldigt fort. Vaknade väl vid ett nånting, sen så åkte jag, min bror och pappa till stockholm och kollade runt lite. Gick också lite i Kungenskurva. Efter Kungenskurva så åkte vi också till Heron City. Där åt vi och gick omkring lite. Så det är väl typ det jag har hunnit med idag, eller ja, vi kom hem och satte på en film och åt kräftor och räkor också. Sen körde pappa mig och min bror till mamma.

Imorgon är det ju skola igen, och jag vet faktiskt inte om jag orkar gå. Har lite ont i magen och så. Kanske stannar hemma, men jag vet inte om jag mår bättre imorgon. Vi får se. Jag ska iallafall gå och sova snart, så vi hörs väl antagligen imorgon ;D


:D

Cha!
Jag vaknade vid halv ett idag och åt frukost. Om ni undrar varför jag alltid sover så länge när jag är hos pappa så är det för att vi har typ jättemörkt i sovrummet och nästan inga fönster där inne. Sen finns det typ inget att göra här heller så då är det skönt att sova bort dagen :DDD HAHAHA, skoja. Men vi ska iallafall snart åka till Vagnhärad för att hälsa på nogra släktingar. Dom har en katt som precis har fått ungar också, så det ska bli kul ;) Kanske inte hinner blogga så mycket mer idag.


Edwars Cullen på nageln

Hittade den här roliga idén på melba.se och jag tyckte faktiskt att det var rätt så smart av dom.
Att kunna ha Edward Cullen på sin nagel, jag fick faktiskt lust att beställa en sån själv.
Det är alltså ett klistermärke som man ska klistra på på naglar, ganska coolt tycker jag.

Vad tycker ni, skulle ni kunna ha en sån på eran nagel?


Ikväll är det final

Hej där!
Ikväll ska jag titta på Lets Dance finalen hemma hos pappa. Vet förresten inte om jag orkar ta med mig min dator. Jaja, jag hejar iallafall på Mattias och Cecilia, och hoppas att dom vinner. Även fast Claudia också är duktig. Synd att Willy åkte ut förra gången ;) Hahaha, han var inte så jätteduktig på att dansa, men rolig att titta på var han ju (; Jag kommer nog inte rösta på någon ikväll tror jag, men ska titta iallafall.

Vem tycker ni ska vinna?


äntligen fredag igen!

Hejsan!
Jag han helt enkelt inte blogga igår. Hade mycket för mig. Kollade tillexempel på två filmer och typ chillade hemma. Sen fick jag typ veta en jättejobbig sak som jag inte kommer skriva om här i bloggen, men det gjorde mig iallafall väldigt ledsen. Men dagen idag har varit bättre. Förutom att jag var lite ledsen idag också. Menmen, nu är det iallafall fredag igen!! Så skönt. Men idag ska jag ju hem till pappa, men vet inte om jag kommer stå ut med att vara där hela helgen :DD Hoppas att vi kommer hitta på något kul. Kommer nog inte kunna blogga så mycket i helgen tror jag. Men ett och annat inlägg blir det väl.

Tack för att vissa av er svarade på vad ni tycker att jag ska skriva om och lite sånnt. Så kommer säkert göra en ny kategori snart. Blir säkert nya kategorier som hiss & diss, shopping och kanske lite mer om naglar.

Ny kategori?

Jag vill börja med någon ny kategori, men jag vet inte vad jag ska skriva om.
Så komentera om ni kommer på någon bra kategori som ni tycker att jag ska skriva om.
Dagens fråga, dagens outfit mer, dagens låt, vem bär den bäst, hiss & diss, naglar, shopping, tävlingar eller vad tycker ni?

Tacos till middag

Helluhellu!
Jag har precis ätit en underbar middag. Det blev tacos idag. Det var faktiskt mycket länge sen jag åt tacos och det är alltid lika gått varje gång. Innan middagen var jag i stockholm och skulle typ kolla upp en sak, men jag köpte inget speciellt, fast jag hade tänkt köpa löshår, men ska kanske göra det när jag har färjat mitt hår, för just nu är färgen inte så fin tycker jag. Och till sommaren blir jag nog ändå säkert blond igen.  Men jag provade iallafall en söt tröja och lite mer saker. Så det är väl inget mer med det, har inte gjort mycket mer idag.

Har ni hittat på något kul?


köpte inte,


osminkad

Hej alla bloggläsare!
Jag har precis tvättat bort mitt smink. La typ en ansiktsmask för några minuter sen och ångade ansiktet. Jag kokade vatten sen så la jag i det i en bunke, och hade en handuk över huvudet och la huvudet över bunken. På det sättet öppnar man porerna och då kan man typ skrubba försiktigit. Det gjorde jag, och smörjde in ansiket. Nu är jag alltså klar inför sängen, men ska nog ändå vänta ett tag till innan jag går och sover.


I'm home again!

Sho!
Min dag har varit riktigt bra. Vi hade dockteater för småungar idag i skolan. Hahah, superkul fakitkst. Efter skolan gick jag bara hem, så har inte haft så mycket mer för mig. Fast ska typ snart äta och sen kanske jag är med någon om jag blir riktigt uttråkad. Ska förresten försöka att inte slösa så mycket pengar den här månaden, för att jag typ vill spara lite pengar till en ny mobil och mer.

Ni får inte glömma att svara på vad ni tycker att jag ska skriva om mer.

Hehehe, det blev en lite gammal bild då, men den får duga.


Nu får ni bestämma


Nu får ni bestämma vad ni tycker att jag ska skriva om här i min blogg.
Eftersom jag mest skriver om vad jag gör om dagarna så kanske det blir lite tråkigt att läsa.
Så vad tycker ni att jag ska skriva om?
Mer tävlingar, mer bilder, mer text, mer frågestund eller vad?
Ni får komentera anonymt också om ni så vill.

Coolingen Hilina!



Jag vet att det inte derekt blev ett långt inlägg tidigare idag, men det var för att jag höll på att frysa ihjäl om fingrarna och orkade bara inte skriva så långt. Hade inga bra bilder på mobilen heller.

Men iallfall så har jag typ tagit en spruta idag i skolan, det gjorde hur ont som helt. Började gråta när hon tog den, men jag var tvungen att dölja det eftersom dom andra inte hade tagit då. Men sen hade vi typ spanska och då blev det bättre i armen. Jag har blivit västa duktig på spanska tycker jag ;) Så efter det gick jag väl hem och var med Hilina. Hehehe, bilden är från klassfesten.

mobilblogg

Hejsan! jag är ute med bästa hilli och vi går omkring. Vi var nyss vid ica och nu är vi typ nånstans. jag fryser om mina fingrar så skriver inte derekt så snabbt. nu ska vi typ hem till hilli, elle snart iallafall. jag skulle igentligen på friidrotten idag men skippar den. ha en bra dag, skriver mer sen.

snygga navelsmycken


Hittade ett par snygga navelsmycken som jag funderar på att köpa, men jag kan ändå inte byta förren om typ ett halvår.
 
179:-                        179:-                      179:-                      179:-


hockeyn

Tjooo! Hahah, nu har jag precis varit och kollat på hockey. Där träffade jag David, Elias, Madelene, Erik, Kim, nån Sebbe, Eric, Josefine, Ludde och fler. Var mest med Madelene och typ Josefine. Men sen kom någon tjej som hette Elin som jag lärde känna lite granna, så henne var jag också med. Det var kulkul, men det skulle varit roligare om Hilina var där ddd: Faktiskt riktigt länge sen jag var på hockey, och är igentligen inte speciellt intresserad av hockeyn, men jag är mest med mina vänner.

Hade på mig min nya skjorta som jag köpte igår, sen ett par snygga leggings, den vita väskan jag köpte i fredags och mina tre rosa ringar som jag köpte igår. Det blir tyvär inga bilder i det här inlägget, men det är för att jag inte tog några kort på hockeyn.


Festen igår

Ja, vi hade ju klassfest igår och den blev mycket mycket bättre än vad jag hade trott faktiskt. Så dom som inte var där tycker jag gjorde ett stort misstag. Jag var hela tiden med Hilina, Maria, Ilona och Daniella. Hade på mig den nya rosasvart randiga tröjan som jag köpte igår + lackleggings och min svarta rosett.

Hahah, det där var typ nästan alla som var där, inte änns halva klassen, men det blev ändå jätteroligt!

Hehehe, girls !

Rosetten

festfestfest! d;

Loveyougirls!

d:

shopping

Cha!
Igår så hade jag fullt upp hela dagen, så hade tyvär ingen möjlighet att blogga. Jag och mamma åkte till samma ställe som vi var på i fredags när vi åkte skyview. Där shoppade vi en massa kul. Först fikade vi lite, och sedan gick vi till några affärer. Jag köpte en fin tröja, en till skjorta, tre ringar och en hårrosett. Det var faktiskt jätteroligt där och jag skulle kunna tänka mig att åka dit igen. Tänkte köpa en skinnjacka, men jag köpte tröjorna istället. Kanske ska köpa skinnjackan nästa månad om vi åker dit igen. Men jaja, efter vi åkte hem så skulle ju jag på fest typ, asso klassfest. Så det var från sju till tio.

Min outfit ute.

Superfin tröja 199:-

Skjorta 149:-


Hårrosett 29.50:-
Ringarna 129:-


skyview

Hejhej allihopa!
Min dag har varit supersupersuper! Den började med att jag gick till skolan och hade spanska. Hahaha, och mina lärare sa att jag var extra duktig idag. Jaja, men sen så gick jag hem och då skulle  vi åka till globen för att åka skyview. Så när vi kom dit så gick vi först lite i globen city. Där köpte jag 3 nya väskor. Dom var skit snygga! Och så åkte vi, det var verkligen jättekul, men lite synd bara att det var så lite dimmigt så vi såg inte jättelångt, men lite såg vi ju iallafall.







399:-



149:-


199:-


Fick bara lust att blogga

Hej! Nu fick jag helt plötsligt verkligen lust att skriva ett inlägg efter att ha kollat på någras bloggar. Det har inte hänt något speciellt alls under dagen, bara det att jag typ var med Valentina en liten stund efter skolan, och jag skulle igentligen varit med Hilina, men hon gick till en annan istället.. Hehe, nej men faktiskt så hade jag tänk mig att vara med någon, eftersom min mamma jobbade lite längre och jag hade ingen derekt lust att bara gå hem och sätta mig. Men jag fick göra det ändå. Fast jag blev uttåkad efter några minuter så då bakade jag lite knäck och sen städade jag mitt rum.. Juste, jag fixade några av mina lösnaglar också med dom nya sakerna från melba.
 Imorgon ska jag vara med Lena efter skolan tror jag, så vet inte om jag bloggar något.

Så ni vet så är min kamera helt sjuk så jag kommer nog inte kunna göra något videonlägg på ganska länge tror jag. Asso ljudet blir helt cepe och man hör typ ingenting.

Inte så nyttigt, men gått


Så såg naglarna ut innan jag hade fixat dom typ


Dom här tyckte jag blev mycket sötare.

No gympa, yes friidrott (;

USCH USCH USCH PÅ MIG!
Har inte bloggat på snart två dagar, känner mig riktigt taskig faktiskt.
Förlåt förlår, jag ska skärpa mig, jag lovar.
Men just nu har jag bara inte haft lust att starta datorn och blogga, för jag har haft fullt upp.
Kom hem till mamma igår och då kollade jag bara på filmer, och det hände inte så mycket mer igår.
Och idag har jag typ varit i skolan och blablabla.
Men nu precis så har jag varit på gympan, och jag tyckte faktiskt inte det var så kul.
Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra.
Friidrotten var roligare, men gymnastiken är mer träning (iallafall nu när vi är ute med friidrotten)
Så jag tror inte jag kommer fortsätta med gympan, utan kör nog på med friidrott istället.


Men jag eftersom det inte kommer bli mycket uppdatering den här veckan för att jag har så fullt upp så ska jag ha bloggpaus ett tag.
Vet inte hur länge, men det blir iallafall en vecka.


pallade inte blogga igår

HejsanSvejsan!
Igår så orkade jag verkligen inte starta datorn så jag bloggade inget igår. Men jag hade en ganska jobbig dag igår. På mårgonen så mådde jag jättedåligt. Jag hade superont i magen. Men jag gick ändå till skolan. Sen när jag kom hem så somnade jag typ till halv sex på kvällen. Och samma kväll så skulle jag och min bror hem till pappa. Så det var bara att börja packa grejerna. När jag ahde packat så kom farmor och farfar och håmtade mig och Max, för dom skulle också till pappa och hälsa på för att jag ahde namnsdag. Viktoria. Det var kul att träffa dom igen och vi hade det bara mysgt. Men nu vet jag inte vad jag ska göra eftersom min bror och pappa är  och spelat bädmington. Jaja, hörs väl antagligen senare eller imorgon dådå!


Teve

Nu ska jag kolla på något program om Jackson familjen. Så nu ska jag först lyssna klart på lite låtar på datorn. Sen efter att jag har kollat på teve så ska jag nog gå och duscha.
Vad har ni gjort idag?


Bild från igår

Outfit

Hola!
Jag har haft en bra dag, har haft på mig min nya tröja som jag köpte i tisdags. Den rosa med lite "puffiga" axlar :)

Ska äta!

Cha!
Nu ska jag äta kyckling med ris, skriver mer senare.


Naturskolan

Ja, idag så gick det mycket bra att gå upp på mårgonen. Så jag packade mina saker till Naturskolan, för att vi skulle åka dit med skolan. Men när jag kommer till skolan och har packat varm choklad, mat och allt så visar det sig att det inte var min grupp som skulle åka idag. Fast jag fick som tur var åka med Valentina och hennes grupp istället. Så, det var jättetråkigt på Naturskolan och mina skor var som två badhus. Men sen när jag kom hem så var jag en stund med Valentina och kan ni gissa vad vi gjorde? HAHAHAHA, vi spelade Digimon den här gången. Och lite Starwars ^^.

Så nu ska jag bara ta det lungt, har precis duschat och är klar för en skön kväll framför teven bara. Kanske sätter på någon film, men annars kommer jag nog bara kolla på teve. Så nu ska jag ha det mysigt, kanske bloggar mer senare om jag orkar.

Min nya tröja som jag köpte igår. Jag hade inte på mig något idag av det jag köpte igår, men tog på mig den här tröjan efter att jag hade duschat.


Video


Från imorse

Shoppat lite

Hejsanhejsan!
Imorse så fick jag typ ryck för att jag inte hittade några fina kläder att ha på mig.
Så då satt jag typ i en halvtimme igen och kollade vad jag skulle ta på mig.
Efter det mådde jag jättedåligt när jag skulle äta frukost och så, det kändes som att jag skulle spy. ¨
Men jag tänkte ändå gå till skolan.
Så när jag kom till skolan blev det såklart mycket bättre.
I skolan bestämde jag mig för att jag skulle dra ner till stan efter skolan själv, och köpa lite nya kläder.
Så det gjorde jag efter skolan.
Köpte ett "linne", en skjorta och en mjukis tröja.
Det blev bara tröjor den här gången, även fast jag har hur mycket tröjor som helst.
Men behövde ändå lite nya tröjor faktiskt.

H&M, 199 kr (den är mycket mycket finare på)

Bikbok 199 kr (den är också så mycket finare på)

H&M 79.90kr (haha, den är också jättemycket finare på, verkligen)

Bilder från fjällen

Juste, asso jag har ju helt glömt bort att visa bilder från när jag var i fjällen på sportlovet.



Men yääääeeh!

fin utsikt, tycker jag


Upp ska vi ;)

Liften

Den där stora kudden, (den blåa stora saken) den kunde man hoppa på och landa på nästan hur som helst, men jag vågade inte prova. min bror och pappa provade.

Det där var någon som hoppade, jag stog bara och tog kort, men tog tyvär inga på pappa och min bror.

Hahahahah, mina snygga pjäxor.

Jag ska börja gympa

Hejsan allesammans!
Idag har jag inte haft tillgång till någon dator förren nu så det har inte blivit så mycket bloggning under dagen. Men min dag har iallafall varit mycket bra och när jag vaknade så satt jag uppe och titta efter kläder i typ tre kvart, sen så hittade jag inget, så jag gick naken. HAHAHAHA, skoja, men jag tog några fina kläder sen iallafall. Sen när jag kom till skolan så kollade och tog alla på min piercing. Jag visade den för alla.

Nu har jag precis varit i blombacka och kollat på några kompisar när dom hade gymnastik. Jag tror faktiskt att jag också ska börja igen. Och kanske tillochmed sluta med friidrotten. Vi springer bar en halvtimme ute i kalla snön nu på vintern, så jag tror faktiskt att jag lägger av med det. Men på sommaren ska jag nog börja igen.

Målade naglarna igår

Ja, det blev ett inlägg till då. Igår så målade jag mina naglar lite snyggt, men idag så blev jag trött på det så jag tog bort på några fingrar. Kanske fixar det senare. Men har också tagit lite nya bilder på  min piercing som jag ska visa.


Piercingen har faktiskt inte gjort så ont idag, den läker fort :)


Hello Kitty glass

Imorgon börjar ju skolan igen och jag tycker att det känns förjävligt!
Jag skulle vilja ha lov resten av livet, hahahah, det är så skönt att bara kunna sova länge.
Men nu är det slut på sena mårgonar igen, fast det är ju påsklov om några veckor.
Jaja, har gjort en ny header nu igen, visar bild på den.
Men nu ska jag ju fortsätta och titta på Blåsningen.
Jag köpte föresten Hello Kitty glass på IcaMaxi idag, hahha, dom är jättegoda tycker jag.
Men vi hörs imorgon!

Hello Kitty glass

Hihi, kanske inte så jättefin då, men gjorde den fort.

Melba.se

Hejhej!
Jag tycker att Melba.se är en jättebra hemsida. Det är bra och fina saker där och man kan köpa allt möjligt roligt rätt så billigt. Dom får nya saker varje vecka. Jag har själv handlat lite där och blev väldigt nöjd med sakerna. Dom kom i brevlådan efter bara några dagar. Så jag tycker ni borde besöka hemsidan och kanske köpa något.

http://melba.se


16 and pregnant

Klockan är ju redan fyra nu fast det känns som att klockan precis var halv två.
Senast jag kollade på klockan så var den halv två, och nu blev jag helt chockad hur fort klockan går.
Det känns som jag precis vaknade men det var ett par timmar sen.
Jag har precis duschat och sen har jag bara slappat i soffan framför teven.
Har typ kollat på 5 avsnitt av
16 and pregnant, det är ett program på MTV.
Asso tjejer som blir mammor redan när dom är sexton år.
Ganska bra att titta på tycker jag, men efter ett tag blev jag lite utråkad, så då följde jag med mamma till tvättstugan.
Snart ska jag och mamma åka till IcaMaxi tror jag, men jag orkar inte skriva så mycket mer nu, ha en fin dag!


Går mot sängen

Ja, klockan börjar ju bli rätt så mycket nu så ska väl snart lägga mig i sängen och försöka somna faktiskt.
Har suttit uppe och kollat på norsta fjortisar som har gjort  videoinlägg till deras bloggar, HAHAHAH, det har varit så kul att se, man fattar knappt vad dom säger.
Men jag har iallafall haft en super dag med Lena och vi har haft det mysigt.
Kollade på Sommaren med Göran här hemma, vi hyrde den.
Tyckte den var ganska bra, men hade trott att den skulle varit roligare faktiskt.
Så imorgon kanske jag ska åka skidor med mamma någonstans, vi får se hur det blir med det.
Ganska trött nu så hörs imrgon!




HAHAHAH!

Är med Lena

Hejsanhejsan!
Jag är med min bästis Lena just nu och vi har varit i Hedlandet som ligger i Mariefred typ.
Där köpte jag två nya nagellack, en rosa och en transbarant.
Visar bild på dom senare, men nu ska vi iallafall gå ut på en promenad, så ni får ha en fortsatt bra dag :)
Vi fikade också där i Hedlandet.
Skriver mer senare.


Loveyou

Sakerna från Melba

Nu ska jag ha lite fredagsmys och äta lite gått.
Ska också kolla på Lets Dance.
Föresten så har jag ju inte berättat att jag har fått mitt paket från Melba än.
Det var jättekul tycker jag, och det är inte sista gången jag beställer något därifrån.
Men innan jag sätter mig framför teven så ska jag ladda upp lite bilder på båda min piercing och sakerna från Melba.


från Melba

piercingen!


PIERCING!!

HejsanSvejsan!
Jag vaknade runt tio nånting, och gick upp och startade teven. Sen så åkte jag och mamma till skärholmen för att vi skulle se vad det kostade att ta piercing i naveln där. Jag köpte också lite smink och så. Men att ta hål i naveln kostade 500 kronor där, fast han som piercade hade precis gått hem för dagen, så då åkte vi till stan i södertälje istället. Där kostade det 600 kronor och dom skulle precis stänga. Men jag han ta hål, det blev så himla snyggt!


600:-
Så himla snygg, men det gjorde faktiskt ont tycker jag!
Min mage ser lite blå ut där, men det är för att hon ritade med en blå penna där hon skulle göra hålet.

Fick örhängerna gratis från Bikbok.
Rosa läppstift 105:- från H&M

 
Eyeliner (en lila och en silver) från H&M 39.50 :- st


Ögonfransböjare från H&M 29.50 :-

Ring från Bikbok 39.50 :-

Jag lägger ut mer bilder på piercingen sen.


Påväg hem

Jag sitter just nu i bilen och är påväg hem. Har suttit här ett litet tag nu och jag börjar få ont i huvet. Menmen, jag har haft en mycket bra dag och den måste jag ju säga att jag är nöjd med. Har åkt skidor nästan hela dagen. Tog lite kort, men orkar inte lägga in bilderna nu eftersom jag sitter i bilen. Men det är faktiskt himla  kul att åka skidor, bara det att det gör väldigt ont när man ramlar.

Igår så åkte vi och badade här i fjällen. Alltså, i ett badhus. Det var också väldigt kul. Dom har ett speciellt badhus här, man kan simma ut. Asso, ut ut. Det gjorde jag och min bror, sen rullade vi oss i snön och sen simmade vi in igen.

Han inte blogga något igår, men det var ju för att jag hade fullt upp hela dagen. Var med min farbror, hans fru och deras barn.

Men nu är jag iallafall påväg hemmot och mitt paket från melba hade kommit sa mamma. Jaja, nu börjar jag få lite ont i huvet också, så vi hörs imorgon antar jag.


Men va mörkt det blev

Hej!
Jag skrev ju ett inlägg för ett par minuter sen och då var det helt ljust ute.
Nu ser jag knappt vad jag skriver för att det är så mörkt.
Hur kunde det bli så mörkt på så kort tid?
Det var ju lite konstigt, men ändå ganska skönt, för då kanske jag somnar snart.
Jaja, kanske stänger av datorn snart för börjar få lite ont i huvudet.

hahaha, tog bilden nyss, det är helt mörkt här.


Sitter i bilen

Just nu sitter jag i bilen och är påväg till fjällen. Vi har precis börjat åka så nu ska jag sitta här i typ tre timmar till. Men när vi skulle starta bilen så ville den inte starta. Så vi fick putta igång den. Jag vet inte varför den inte ville starta, men så är det iallafall. Fast vi ska ändå åka. Så om vi behöver stanna nån mer gång så får vi nog börja putta igen. Jaja, hoppas det går bra iallafall.

Hihih, saknar dig bästavän!


Svar på komentar

Postat av: Emma

vad heter programmet?
och ungefär hur mke kostade det ?

(där jag gör om mina bilder)


Svar:

Mitt program heter PaintShopPro och min pappa har typ fixat det på min dator, vet inte rikigt vad det kostade.

Ny bild igen


Hihihi, lite rolig

Ikväll drar jag

Goddag!
Jag har precis ätit lunch nu och startade datorn för några minuter sen. Så nu håller jag på att göra om en bild till, med två nya bilder på mig själv. Imårse så vaknade jag typ vid tolv, och då började jag packa lite, för jag ska ju till fjällen ikväll. Måste hinna duscha, raka benen, packa lite till och sen fixa mig.
Skriver mer senare.


Ännu en bild

Detta blir den sista bild för idag, jag måste verkligen säga att jag tycker att det är superkul att göra om bilder och så, tror nog att jag ska börja "exprimentera" mer med det här och sen kommer jag kanske bli bättre. Här är iallafall den jag gjorde nyss, ganska fin den med.


Gjorde tre olika bilder idag

Chena!
Har faktiskt omgjort tre bilder nu, som jag kan ha som header om jag vill. Dom blev rätt så snygga tycker jag, med tanke på att det typ är min första gång. Jag ska nog fortsätta ett tag till att göra om lite bilder, så vi kanske ses senare om jag har gjort nån mer. Men nu ska jag iallafall visa dom tre jag har gjort.

Den första

Den andra

Den tredje

Jag satte dom två bilderna på mig på samma ställe på alla tre bilder, men har gjort om dom lite annars och bakgrunden är olika på dom.
Vilken tyckte ni blev snyggast?


Mina skor

Jag har varit ute i några timmar nu och hoppat i snön! Ovanligt för att vara jag, men idag hade jag bara lust.
Var ute med min bror och mamma. Och nu sitter jag här inne bredvid min bror och han säger något konstigt ord hela tiden. Förstår inte vad han säger, men han har iallafall sagt det ett tag nu.

Jag kom föresten på att jag kunde ta med mig datorn till fjällen. Så jag kommer typ kunna skriva i bilen och lite där uppe. Det blir nog jättekul tror jag. Jaja, mina skor som jag berättade om förut kan jag visa bild på nu. Jag ska inte lämna tillbaka dom har jag kommit fram till. Dom är faktiskt rätt så snygga.



299 :- Skopunkten


Imorgon ska jag till fjällen

Hejsan!
Idag vaknade jag vid ett på dagen, då gick jag upp och åt frukost. Sen körde pappa mig hem till mamma och nu har jag väl typ precis ätit här då. Hahah, jag och min bror lagade köttbullar. Har inte så jättemycket mer att säga men jag ska väl typ fixa lite bilder nu på datorn, det är ganska kul. Men jag ska typ få photoshop här så då kan jag ju göra bilderna ännu bättre och snyggare.

Jag har ju föresten friidrott idag, men ska inte gå. Det är så tråkigt att bara springa i en halvtimme. Men tror nog att jag ska springa med mamma ute istället, hon ville typ det. (;

Imorgon åker jag till fjällen sent på kvällen. Vi åker väl typ vid tio på kvällen. Sen ska vi åka skidor på onsdag och sen åker vi hem på fredag. Det ska bli väldigt kul att träffa min farbror och hans fru och deras barn igen. Men som jag sa förut så ska jag ju inte ta med mig datorn dit tror jag. Så kommer inte uppdatera något under onsdag, torsdag.


RSS 2.0