Snälla, rösta på mig!



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2793
Klicka på länken åvan och rösta på min bild. Snälla snälla snälla. Det skulle vara så gulligt. Är med och tävlar i Husman Hagbergs tävling med bilden.

Nytt halsband

Det går tyvär inte att ladda upp några bilder just nu. Vet inte varför, men det är typ något knasigt. Så får väl visa halsbandet någon annan dag. Eller senare.

Edit: nu funkar det minnsann.

10 :- (rea) från H&M

lite bilder från idag iallafall

Jo, minsann, jag hittade lite bilder från idag.


dålig uppdatering.

Jag är ledsen, men har inte haft något tillfälle att blogga idag. När jag vaknade så åkte jag typ och badade direkt. Var på stranden typ rätt så länge. Sen när jag kom hem käkade jag och sånnt. Har varit en rätt så stressig dag. Min pappas kusin kom ju hit till Öland igår, så då har jag umgåtts med han och hans barn hela dagen typ också.
Har tyvär inte tagit så mycket bilder från dagen, så jag kan inte lägga upp några bilder. Jag är hemskt ledsen för det. Kanske inte kommer kunna blogga så mycket imorgon eller resten av dagarn heller, tills på söndag. Vi får se.

Ha det så bra så länge iallafall. :)

28 juni

Hej!
Jag är grymt trött och orkar inte blogga så mycket idag. Har typ haft en ganska jobbig dag och min pappa, bror har varit dumma i huvet.. Så ja, iallafall så har jag varit och köpt lite plåster idag till min piercing, det har typ blivit infektion.. Det är en stor knöl på sidan om piercingen och det är helt spännt där, så jag köpte några plåster som är vattentäta, så att jag kan bada. Har solat mycket idag och så, ska nog fortsätta med det också.

Skriver typ mer någon annan dag, om jag inte får lust att skriva mer senare idag. Kram kram

Kalmar hela dagen!

Hej! Jo, minnsan, idag har jag bara varit i Kalmar hela dagen. Min bror skadade foten i fredags, så vi åkte in till akuten idag. Men jag orkade inte sitta på sjukhuset så länge. Först satt jag där i typ 2 timmar, sen gick jag en sväng och fikade. Så sen efter det så åkte jag in till något köpcentrum där jag gick i några timmar. Men jag köpte inget annat än halvtabletter (inte för att jag har ont i halsen, utan för att det bara är gått :)) Så sen när jag var klar där så kom min bror. Och det visade sig typ att han inte änns hade någe problem med foten, bara att han hade fått lite ont och stukat den. -,- Jag ska kanske köpa en bikini någon annan dag när vi åker in till Färjestaden eller Kalmar, för jag hittade en supersnygg förut, fast jag köpte den inte då.


Hehe, min nya favoritblomma här på Öland. Vet inte riktigt vad den heter, men den luktar ljuvligt och dessutom är den ju rosa också. :D


Fin midsommar igår

Hejsan!
Igår var det ju så jättefint väder så det blev en underbar midsommar.
Nu ska jag åka och bada, så hörs senare. :)
 

Gårdagens outfit


Hatt från ?
Shortsdress från ****
Skor från Thailand

Lösenordet + Bobby :)

Ah hej igen!
Ni vet, jag hade ju lösenord på bloggen för inte så länge sen. Det var ju som sagt var för att få bort ovälkomna läsare som tillexempel min släkt på pappas sida. Jag har faktiskt inget emot att dom på mammas sida kollar, men det är för att varje gång jag kommer hem till pappa eller släkten på pappas sida så börjar dom snacka om det och babblar om vad jag får inte och får skriva. Jag skriver vad fan jag vill. Ursäkta språket, men jag blir så trött på alla dummisar. Och dom är så knäppa, så dom lyssnar inte änns på mig när jag säger att dom inte får kolla.

Nu är det ju iallafall sommarlov, och semester så då tror jag nog ändå inte att någon släkt hinner kolla, så därför har jag nu tagit bort lösenordet. Men men, lösenordet kanske kommer tillbaka någon gång och det gör ju att jag får mindre läsare.. :(

Förresten, ni vet när jag och Lena var på Grönan? Förra tisdagen (alltså förra veckan på tisdagen). Då när vi var påväg hem och skulle gå till tåget, så såg vi Bobby från Mammas pojkar. Det var lite coolt tycker jag faktiskt! Har helt glömt bort att skriva det.


Nu är det midsommar

Heey!
Igår kom vi fram hit till Öland vid typ 18.00. Då packade vi bara upp lite och så. När jag vaknade imorse så var det skitväder, men jag vet inte riktigt vad klockan var då. Sen när jag vaknade igen vid typ 10.30 så var det soligt och jättefint. Då gick jag direkt ut och satte mig i solen. Satt ute ett litet tag, och sen blev jag hungrig så då åt jag frukost. :)

Hehe, nu ska vi snart äta lunch, sen måste jag verkligen gå och bada. Det är 28 grader ute, och typ 13 grader inne ;o


Öland, here i come

Hejsan!
Nu sitter jag i bilen igen. Jag var hemma en snabbis hos mamma och packade om lite, duschade, rakade benen och så. Sen gick jag och sov. Nu är jag typ i Norrköping och ska snart stanna och äta. Jag kanske inte kommer blogga så jättemycket nu när vi är på Öland. Kommer mest ligga och sola och om det är varmt så ska jag bada massor. Men tror iallafall att jag kanske gör ett inlägg till lite senare idag.. Hoppas jag.

Ha en brabra dag!

I bilen..

Heyy!
Jag sitter just nu i bilen påväg hem. Vi åkte från Sandviken typ vid 12 imorse, men min dumma pappa och bror skulle åka skateboard i typ flera timmar.. Men men, då fick jag iallafall lite mer tid att sola också. Så det var lite härligt. Men sen trampade jag i världens ko-skit så mina skor blev helt äckliga. Jag slängde dom, för dom hade typ aldrig gått att få rena igen. Haha.

Elin som liten flicka


HAHA :)

Imorgon ska jag hem!

Hejsan! Det har varit väldigt kul här i Sandviken och fint väder. Idag har jag legat på deras brygga nästan hela dagen. Har också lekt lite med min lillkusse. :) Men faktiskt så har jag nästan bara solat idag. Jag blev jättebrun på axlarna och brände mig lite i ansiktet tror jag. Det har varit 21 grader i vattnet idag, riktigt riktigt varmt, men jag har inte direkt haft någon lust att bada. Just nu är det 22.2 grader ute och jag sitter i solen, men det kom lite regn här för några minuter sen så då var jag tvungen att gå in, men nu är det fint igen, så nu sitter jag ute.

Vi börjar ju röra oss hemmot imorgon igen dådå. Men jag ska bara hem och packa om lite kläder och sånnt, sen på torsdagen åker vi direkt till Öland. Det ska också bli riktigt kul, så där ska jag vara på midsommar.
Vad ska ni göra på midsommar?

today's look..

..I usla webcam-bilder.

Baseballjacka från Gina Tricot (köpt igår)
Grivit-randig t-shirt från H&M (?)
Shorts från Bikbok
Skor från Skopungten

Haha, fiskade ju idag också!

Inte för att jag igentligen tycker om att fiska alls, men idag var det rätt så kul. Det hände inte så mycket förrutom att jag satt och väntade på att få napp. Men det var ju rätt så mysigt att sitta i en båt iallafall. Och ja, jag var den ända som fick någon fisk, en stor gädda som vägde 1,5 kilo ;o . Så jag fick typ panik när jag väl hade napp. Haha, jag ba till pappa
Jag - snälla pappa, ta den här nu. Jag kommer typ tappa spöet. TA DEN NUU!!
Pappa - Nejdu, det där klarar du!
Jag - Men nej, seriöst. Uuuusch, usch usch usch!

Haha, fast det gick ju rätt så bra ändå sen då. Jag fick ränsa min första fisk själv också. :) Inte så mysigt direkt.

 

Lite shopping idag i Valbo. :)


249:- från Gina Tricot

124:- (rea) från ****
Tröjan är längre igentligen, har vikt den lite på bilden för det såg inte bra ut annars.

Lång dag!

Hej!
Jo, jag vet att det har varit dåligt med bloggning idag, men jag har faktiskt gjort saker hela dagen, och har inte haft tid att starta datorn. Jag kan ju börjasr med att berätta allt jag har gjort idag. Först så gick jag ju upp och åkte till något ställe med en klättervägg, asso det var typ ett rum som man kunde hyra. Sen så åkte jag till Valbo köpcentrum. Där gick jag i ett par timmar och köpte äntligen min baseballjacka!!! Alltså, det var ju skönt att jag inte behövde beställa den. Så den köpte jag, fast i blå, och så köpte jag en annan snygg tröja också. Sen så när jag kom hem hit till sandviken, så käkade jag lite och så. Efter det var det dags att åka ut och fiska. Haha, jag var den ända som fick någon fisk :)

Nu är vi iallafall här.

Hejhej!
Jag sitter just nu på min säng i sandviken. Har typ bara suttit i bilen idag och åkt omkring. Vi har letat efter en björn. Det sägs typ att det ska finnas lite björnar här uppe nu, så vi kollade runt lite i skogar, men vi såg ingen. Hade ju varit lite läskigt att se en kanske, så det var ju lite tur dådå att vi inte såg en.

Vi kom ju hit igår, och då träffade typ min farbror och hans fru, sen deras barn. Det var riktigt varmt här igår och solen sken. I vattnet var det typ 20 grader. Eller om jag ska vara exakt så var det 19.9 grader. Jag badade inget, men kanske ska göra det någon annan dag. Vi stannar ju ändå här till på onsdag.


Haha, lite vita fötter, men det ska bli ändringar på det.


Dålig uppdatering

Kan tyvär inte blogga så mycket nu, så hörs sen. Är iallafall framme i Sandviken nu.

Sandviken imorgon istället

Ah, hej.
Det blev lite ändrade planer, så jag åkte hem till pappa idag istället och ska åka till sanviken imorgon. Kommer kanske blogga lite i bilen, men tror inte att det blir så mycket. Hörs kanske senare, kram på er!


Öland/sandviken imorgon

Ja, imorgon ska jag antinge åka till Sandviken eller Öland. Tror nog att det först blir Sandviken, sen kanske på söndag åker vi till Öland. När jag säger "vi" så menar jag alltså jag, min bror, min pappa och hans fru. Jag kommer vara borta i 2 veckor. Jag vet inte om jag ska ta med datorn. Det är ju ändå sommarlov. Men vi får se. Sen när jag kommer hem från Öland så ska jag flyga till Kiruna med mamma och bror. Dit tar jag iallafall med mig datorn.

Syns inte så mycket på bild..


Kanske inte ser ut att vara så mycket skillnad, men det syns så mycket mer i verkligheten. Och det är mycket mycket snyggare irl .

Mer blond!

Hej!
Kan ni gissa vilken tid jag fick gå upp imorse? Klockan sju!? Alltså, jag skulle ju till sjukgymnasten med Lena i Nykvarn. Så vi åkte dit, fick massage och sen åkte vi hem. När jag kom hem så somnade jag om till typ halv 2. Vid 2 så skulle jag iväg till frissan. Slingade håret ånnu mer blont, och nu är jag faktiskt rätt så nöjd. Ni får se bilder på det sen. :)

Hehe, redigerade lite bilder


Orginalbilden

Skulle vara snyggare med ljusare hår.

Avatar, HAHA.

Den här sista bilden gjorde en kompis till mig.


Usch vad statistiken går neråt..

Typ 7 besökare. Men snart tar jag bort lösenordet, hoppas att jag får tillbaka mina bästa läsare då!

Grönalund igår!

Heeey!
Igår var jag ju på Grönan med Lena. Det var verkligen hur kul som helst. Jag ställde klockan på halv 9 och gick upp då. Sen gick jag till Lena, och var där en stund. När vi var klara där gick vi ner på stan och tog tåget till stockholm central.
 
Därefter tog vi bussen till GRÖNALUND! Hehe, när vi kom fram till Grönan så gick vi och betalade åkband och entrén och så gick vi in :)

Så, sen började vi åka massa karuseller och gick in i lusthuset, skrattkammaren och mer. Sen träffade vi några roliga killar där också som vi typ körde radiobilarna med hela tiden. Dom var kul faktiskt, och vi kanske ska träffa dom någon dag här sen på sommarlovet.
 
Kärlekstunneln

Skrattkammaren

HAHA, LITE ROLIGA BILDER. Bilderna blir större om du klickar!

Grönan imorgon!

Heeeeeeeyyyy!
Rubriken säger allt, jag ska till Grönalund imorgon med Lena. Hoppas att det blir fint väder, annars om det typ är skitväder så tror jag nog inte att det blir något av det. Kommer inte blogga något imorgon kanske, eftersom vi ska ta tåget dit rätt så tidigt, så vi måste gå upp tidigt också. Sen tar vi väl tåget hem igen vid halv 11 kanske, så kommer liksom inte hinna. Det ska bli så kul att åka dit, och med världens bästa också.

Men nu måste jag hoppa in i duschen så jag är fräääshh till imorgon :)

Bloggen kommer ha lösenord ett tag

Nu gör jag detta, och så mycket mer bara för att min släkt (på pappas sida) inte ska komma in på min blogg. Dom förstår antagligen inte när jag bara säger att dom inte ska titta. Så allt det här besväret måste jag göra bara för att dom kanske ska förstå lite mer? Men användarnamnet är elin och lösenordet är olsson. Jag vet att antalet besökare kommer gå neråt, men det är iallafall inte mitt fel, det är släktens. :(


Ut på promenad


Fejkat leende

Hehe, min bror :)


Bjuuuuuder, osminkad!

Hahaha, jag lovar, jag och Lena är sjuka i huvet!



Hey everybody!
Jag vaknade typ vid 2 på dagen idag, jag gick ju liksom och sov vid 3 på natten igår. Så när jag vaknade hade Lena messat mig, och då var det ju fint väder. Vi tänkte åka och bada då, så ah, vi åkte till en strand. Och vad tror ni hände då? Jo, det började åska och regna. Men inget kan stoppa mig och Lena, så vi hoppa i och bada ändå. HAHAHA, asso vi är sjuka, vi vet. Jag fryser liksom fortfarande lite. :)

(Bilden är mycket gammal)

Trött, men det är sommarlov, så jag orkar inte bry mig :)

Hey!
Klockan är nu lite mer än ett på natten och jag kan typ inte sonma. Är rätt så trött, men so what liksom, det är ju sommarlov och lördag. Har lite tråkigt faktiskt, inge bra på teve och det finns inget att göra på datorn. Photoshopade lite bilder, men pallade typ inte göra dom så fina, så jag sparade typ en bara. Nu finns det inget att göra, så jag får väl kanske sätta på någon film eller äta något, har inte ätit någon middag idag. Hoppar nästan alltid över ett mål om dagen, antinge lunchen eller middagen. Frukost försöker jag alltid att äta. Igår åt jag inte lunch. :)


Trosa marknad!

Hej!
Jag har inte kunnat blogga någe idag, men det är för att jag har varit upptaden hela dagen. Har varit i Trosa marknad. Jag köpte typ lite godis och en hamburgare. Haha, jag hittade intå något speciellt roligt. Tänkte köpa en ny piercing, men vafan, jag får inte byta förren om typ 3 månader, så då är det onödigt att köpa ny nu. Men men, sen började det regna när jag var där, så då åkte jag hem igen. Och nu har jag precis kommit hem igen, jag bar ute och tog lite bilder på när min bror åkte skatboard. Kollar på Mr Bean nu :)

Kommer nog kanske inte blogga så mycket mer idag, men ni får ha det så bra.

Nytt halsband!

Hej allihopa!
Jag har varit i skärholmen idag också. Haha, igår var jag ju där och shoppade lite, och idag skulle jag bara fira att jag hade slutat skolan, så då skulle jag äta, men så fick jag syn på ett sött halsband. Haha, jag hade inte tänkt köpa något, men det var rätt så billigt :)

35:- från ****

SOMMARLOV!!

Först ska jag berätta en tragisk sak.. Igår så dog min morfars systers barnbarn. Alltså min mammas fasters barnbarn. Det var inte alls kul att få reda på igår, och hon som skulle ta studenten idag. Men men, jag kände inte henne så bra ändå. Hon och jag lekte bara mycket när va var små..

Jaja, öhm, idag slutade vi ju skolan. Riktigt skönt, men lite tråkigt ändå. Tänk, nu är det sommarlov. Känns inte som det. Asso, nu får man liksom sova hur länge som helst, göra precis vad man vill, och det är det som är härligt, men det är inte så roligt att vi skiljs från våran stora klass. Kommer verkligen sakna alla 53 elever och kompisar.

Hehe, facelook :)

Mina älsklingar, Hilina och Valentina

Pucko Elin :) HAHAHA, nej, skoja bara.

Me and my sister



Höhö, jag och min lärare. Kommer verkligen sakna honom, han var typ roligast. Han drev hela tiden med oss, och skojade och busade.


Skärholmen

Chaaa, haha!
Jag kom precis hem från skärholmen. Har varit där och shoppat lite.

99:- från Bikbok

99:- från ****

söt rosett :)

Jumpsuit 249:- från ****

Så snygg är "byxdressen" på :)

Svar på komentar

Anonym om blue man group - mina lärare :DDDDD:
vilka lärare?
& vad gjorde dom som var så kul? x'd

Elin svarar:
Asso mina lärare låssades vara blue man group. Och i vanliga fall är dom alltid så seriösa, så det var det som var kul också att se dom sådär :D

Ny header till Juliah



Avslutningsmiddagen var så härlig !



Sen till efterrätten :)


Förresten, sorry, men alla bilder är tagna med min mobiltelefon och det är därför inge bra kvalitee derekt. Också videorna i inlägget innan är filmade med min mobiltelefon.

blue man group - mina lärare :DDDDD

Jag har alltså kommit hem från avslutningsmiddagen nu och det var hur kul som helst. Mina lärare spelade blue man group. Och asso, det är inte dom själva som spelar på videorna, dom har musik i bakgrunden, sen låssas trummar dom bara :DDD


HAHAHAHAHAH,


Asso gud, världens skönaste lärare, jag kommer verkligen sakna dom.



Snart ska jag på avslutningslunch

Hejhej!
Jag har ju precis kommit hem nu från skolan, kollade ju bara på brännbollen, sen gick vi hem. Men nu har jag bytt om och ska tillbaka till skolan vid ett igen, för att äta avsluningslunch. Ska bli riktigt mysigt. Och alla elever skulle göra en "dikt" till någon lärare. Jag fick våran rektors assistens. Hon är sjukt kul :)

Haha, ska läsa upp det här inför hela klassen, och alla lärare typ :)


Brännboll mot lärarna

Ja, några sexor i min skola mötte lärarna på brännboll, och dom förlorade. HAHA, suckers.

Han med randig tröja som står ganska långt bort, han klär alltid ut sig till något när dom ska köra brännboll. Det är min mattelärare. Haha, det här året var han typ en katt, med en tutte + svans.


Vilken ska jag beställa?



Lilavit baseballjacka

Eller rödvit baseballjacka?

Videoinlägg



(HAHAHA, det ser ut som jag petar i näsan i slutet av videon, men jag kliar mig på läppen, så ni vet)

Snart kommer ett videoinlägg

Hejhej!
Jag håller på att ladda upp ett videoinlägg, och det är typ 20 minuter kvar, så det är snart klart.

Ny header till mig..


..För en gång skull. Kanske inte kommer ha den så länge, men nöjer mig med den ett tag nu kanske.
(det är thailand i bakgrunden)

Beställde nytt, som kom idag



150 :- från Newbody


3 dagar kvar nu!

Hejsan Svejsan!
Jag har riktigt ont i huvudet och jag tror att det är för att jag har vätskebrist. Har knappt druckigt något alls idag.. Spelade brännboll i skolan, mitt lag förlorade 2 gånger.. Men men, det var kul att spela iallafall.

Nu är det bara 3 dagar kvar tills det är sommarlov. Ska bli så himla kul och skönt att få sommarlov. Jag ska sova hur länge som helst varje dag :D Haha, verkligen sova ut. Jaja, nu orkar jag inte skriva så mycket mer, för jag har så ont i huvudet. Skriver säkert mer sen.


Dagens utseende


Svart linne (som inte syns) från H&M
Grå tröja från H&M
Vita shorts från Lindex (?)

Hahaha, hade planerat att ha sådär med några tjejer i klassen.

Usch va trött jag är..

Jag ligger just nu och kollar på teve från min säng. Är hur trött som helst. Typ hela min skola gick ju 15 kilomenter idag, och det var väldigt jobbigt. Har typ träningsvärk i benen och så har jag ont i huvudet. Jag skulle ju igentligen på friidrotten idag, men jag somnade när jag kom hem. Usch va trött jag är alltså.


Imorgon blir det...

.. Vandring med skolan.. Usch va tråkigt. Typ 1 mil och 5 kilomenter, vem orkar det liksom? Alltså, jag kommer ju typ somna efter 2 kilomenter ;o Haha, nej men faktiskt riktigt tråkigt. Så nu har jag iallafall packat klart all mat och allt det som ska med imorgon.

FÖRRESTEN; på bilderna i det förra inlägget så var det ju typ en sjö. I den sjön är det Sveriges renaste vatten, och där badade jag idag. Coolt, även fast det typ ser ut som Coca Cola så är det väldigt rent. Och det ligger i Mölnbo.

Ny header till Fanny


Eller ny och ny, den är väl inte derekt så ny. Jag gjorde den för några månader sen, men hon hade inte kontaktat mig något efter det, så nu när hon kontaktade mig så fick hon den :D

Bilder från idag

 
Riktigt fint bad


Varit och badat + grillat idag igen

Hejsanhejsan!
Jag är hemma från stranden nu igen. Hehe, det blev faktiskt en dag på stranden idag igen. Men innan det så var i i pappas nya hus som han har köpt. Pappa och hans fru ska flytta dit i september. Det är verkligen fint där. Så efter det åkte vi och badade och grillade igen. Jag visar nog bilder på det senare, eftersom jag sitter vid pappas dator nu och inte har några bilder på det nu. Jag får faktiskt ett eget rum där :) Så är det pool och stor tomt.

Bloggar nog mer sen.

Varit och badat, grillat

Tjena!
Jag kom precis hem från badet. Jag tog årets första dopp :D Visst var det lite kallt, men riktigt skönt faktiskt. Vi grillade där också. Jag älskar den där badplatsen, det är så mysigt och fint. Bara klippor och stenar. Haha, men det är så härligt där.


Bada snart

Hej allesammans!
Bloggade ingenting igår, och det är jag ledsen för. Men igår så kom jag hem till pappa och vi åkte derekt till farmor och farfar. Där grillade vi och åt gått. Men dom gör verkligen så att jag inte har lust att ha någon blogg längre. Och min pappa. Varje gång jag kommer till både pappa och farmor och farfar så snackar dom om min blogg, och det gör också så att jag verkligen inte änns vill komma hit och hälsa på längre. Det gör mig ledsen, för dom pratar liksom inte bra om min blogg. Men men, jag ska snart åka och bada. Så kanske inte bloggar mer idag, vi får se. Annars får ni ha en bra dag.

Årets första...

..Mjukglass!

YUMMIII! :D

Kanske dags att berätta..?

Jag har funderat lite, och nu ska jag faktisk berätta varför jag har varit så deprimerad den sista tiden. Jag har ju också skrivit i många inlägg att jag typ har varit ledsen och har inte kunnat uppdatera bra, för att jag har varit ledsen. Har varit ledsen för att min mamma har cancer. Hon fick bröstcancer för ett halvår sen. Nu har hon operarat bort knölen som var rätt så stor. Som tur är så har cancern inte spridit sig, men hon måste ändå gå på cellbehandlig i typ några veckor och det gör så att hon tappar allt hår.. Sen efter det blir det strålning. Så nu vet ni varför jag har varit ledsen. Tycker faktiskt att ni är värda att få veta det nu. Imorgon börjar cellbehandlingen och jag har tagit ledigt från skolan. Igår var jag ju i stockholm också, och det var för att typ förbereda inför cellbehandligen..

NU VET NI VAD DET ÄR SOM PÅGÅR!


Långt uppe på shoppinglistan

• Lila baseball jacka från hemsida..399:-
• Paljettshorts från Bikbok/hemsida..199:-/299:-
• Mimishorts (höga shorts) från hemsida..329:-
• Jumpsuit från Cubus..249:-
• Spetstrosor från H&M..79,50:-
• Jeansjacka från Gina Tricot..349:-

(bilden är inte världens bästa, men den får duga)

Dagens vill ha


Jag gillar dom där shortsen verkligen.
289:-, men tror nog inte att jag kommer köpa dom just nu.


Tittar på Sandhamn

Ah, hejsan!
Som jag skrev i rubriken så kollar jag på Sandhamn som snart är slut. Tycker faktiskt att det är ett rätt kul program. Jag kanske ska åka till Sandhamn till sommaren, typ på sommarlovet, med mamma och bror, men vi vet inte säkert än.
 Idag har jag också varit hos min mammas kompis som har fått en liten söt unge. Han är urgullig.

Vad tycker ni om programmet, Sandhamn?


Kunde inte gå till skolan iallafall..

Ja, inte för att jag derekt hade velat gå till skolan, men ändå. Jag kunde verkligen inte. Igår fick jag typ mer halsont och när jag vaknade på morgonen så kunde jag knappt prata igen. Då bestämde jag mig för att stanna hemma en dag till för att se hur jag mår imorgon. Om jag änns kan gå då. Nu sitter jag och har hicka och det gör så att det är ännu svårare att prata (andas). Men även fast det kändes skit imorgse så följde jag med mamma till stockholm. Det var en viktig sak som vi skulle göra, och hon ville inte åka själv. Så på dagen kändes det riktigt bra i halsen, men nu mot eftermiddagen så börjar det komma tillbaka. Om jag inte går till skolan imorgon heller så blev det inge skola för mig alls den här vecka. Jag är ledig på fredag. Då ska jag och mamma, och min bror åka till stockholm och göra en mycket viktig sak igen.

Jaja, nu ska jag äta. Skriver nog mer sen.

Avslutningsklänningen


Så tycker jag inte att den är så fin, men det går typ inte att fixa så att det blir snyggare.
Någon som har förslag på hur man ska göra ?

Så vill jag att den ska se ut.

Ska ta mig till skolan imorgon

Imorgon blir det skola igen. Har faktiskt piggnat till nu och har nästan inge ont i halsen alls. Så skönt. Tror nog att jag fick ont i halsen för att jag typ var uppe hela natten på klassresan, sov inte en blund. Och sen också för att jag var ute i tunna kläder. Well well, nu är det som sagt var bättre och ska ta mig till skolan imorgon. 'Förhoppningsvis' klarar jag av det också. Med tanke på att vi snart slutar så ska det nog funka. Vi slutar ju om tio dagar, varav sju skoldagar.

På skolavsluningen ska jag ha på mig en vit klänning. Men jag har ett problem med den. Den är ganska lång och fallet på den är inte speciellt fint. Jag (mamma) hade tänkt sy den, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. På något sett så kommer det inte se bra ut om jag syr den. Jag visar iallafall bild på den i nästa inlägg.

Ny header till Emelie?


Svar på komentar

Postat av Sara:
när kmr nya bloggen


Elin svarar:
Jag visste ju inte riktigt om jag skulle göra en ny blogg. Och dom flesta ville inte att jag skulle göra en ny blogg, så då har jag inte tänkt så mycket mer på det. Men om det finns några som tycker att jag ska göra en ny, så får jag väl fundera lite till på det då. Isåfall kommer väl jag göra en ny blogg här inom kort, men jag tror att jag behåller den här ett tag till iallafall.

RSS 2.0