Åker...

..Till Laxå imorgon. Ska inte bli så kul. Min kusin och moster är ju här, och nu ska jag ba åka ifrån dom med min pappa, känns inte så kul. Men vi får se, det blir vä säkert roligt ändå. Vi hade ju tänkt åka redan igår, men då var vi ju på Grönan, och sen idag vaknade jag för sent, så imorgon ska jag ställa klocka. Kommer typ sova där 2-3 nätter men jag vet inte om jag tar med mig datorn. Eller nej, jag tar inte med mig datorn.

Grönalund in my heart

Tjena!
Igår blev det ju superbra väder och det var jag så glad för. Så vi åkte ju såklart till Grönan. Kom dit typ några minuter innan dom öppnade, så det var skönt. Sen när dom öppnade så sprang jag och Lena till Insane (det brukar alltid vara mest kö på den) och vi kom FÖRST av alla dit. Dom hade inte änns öppnat den än då, så vi stog utanför och väntade i typ 2 minuter. Sen när vi kom in där så var vi dom första som fick åka! :) Så dagen var helt underbar igår. Bara att jag fick så himla ont i benen (?) Inte kul alls, så vi fick ju liksom sitta ner ganska länge och bara titta på allt folk som sprang omkring.

Vi kom hem typ vid 12 på natten, så då var man helt slut i både benen och huvet. Satt uppe till typ 1 när jag kom hem, sen somnade jag.


Tvungen.. Svar på komentar

Ja, idag blev det ju väldigt ointressanta inlägg typ. Men jag har iallafall varit på Arlanda idag. Först så lämnade vi av morfar, han åkte hem idag. Och så hämtade vi upp min kusin och min moster. Dom är just nu här och vi har det så mysigt. Dom åker hem på torsdag nästa vecka. Som det ser ut nu så åker vi nog till Grönalund imorgon ändå. HOPPAS ATT DET BLIR FINT VÄDER! Jag kommer verkligen bli besviken om det regnar imorgon..

 


Postat av:
Tack .. Men vilken frisör färgade du hos ? Jag gillar verkligen ditt hår färg :D Hur mycket kostar löshår .. ?? :D

Elin svarar:
Just nu har jag färjat hos en frisör i Pershagen. Vi har bott grannar när jag var liten, så hon går vi typ alltid till nu för tiden. Löshåret kostade typ 600 kronor. Men det köpte jag i Stockholm på Drottninggatan. Alltså det köpte jag typ förra året, men man fick så mycket löshår så jag använde inte änns hälften förra gången, och nu använder jag ju samma igen, fast det är ju nytt såklart. Och har sytt på Clips nu från Glitter. TACK!


Svar på komentar

Postat av: anonym .. :D
Du har sjukt fin hårfärg . Vilken hårfärg använder du ??

Elin svarar:
Ååh, tack. Jag blir jätteglad av att höra det. Jag har färjat hos frisören. Hade ju mörkt hår först, men sen slingade jag det hos frissan lite ljusare. Och sen slingade jag det än en gång ljust hos frissan. Och på videoinlägget så hade jag löshåret i, med en fläta.

Tänkte visa bild på hur det såg ut för typ 2 månader sen, men just nu går det typ inte att ladda upp bilder.

Videoinlägg


Hohohihihahahehe

Dagens


Skjorta - H&M
Vitt linne - H&M
Örhälngen - ?
Shorts - Bikbok

Åh, så skönt.

Hey! Idag har jag typ gått minnst 1 mil. Dagen började med att jag typ GICK ner på stan med mamma och morfar. (ovanligt för mig att gå ner på stan) Men det var skönt iallafall. När vi kom till stan så gick jag in på H&M där jag hittade en jättesöt BH som jag var tvungen att köpa. Vit var den. :) Ah, sen typ satt vi vid Maren och bara tog det lungt. Efter det ville vi typ gå runt så vi gick typ hela vägen till stora klaffbron och upp på den. Sen till Sangtaranghillskyran. Det var väldigt långt. Sen så gick vi in på Kringlan och åt. Och nu har jag precis kommit hem från en lång promenad kan man säga. :D

129:- från H&M

Svar på komentar

Anonym om Dagens vill ha:
använder du string eller vanliga trosor?

Elin svarar: 
Jag använder båda. Vad är det som är konstigt?

På fredag...

...Åker jag och Lena till Grönalund om det inte regnar. Så sen på lördag åker jag iväg med pappa till typ Laxå i en vecka. Men under den veckan ska vi inte bara vara i Laxå. Vi ska typ tälta någonstans då också. Då kommer jag nog inte ta med mig datorn, så en vecka kommer ni få vara utan mig isåfall. Haha, men ni klarar er.



Förra gången påväg till Grönan.

På Grönan

Dagens vill ha

    
149 :- styck från Cubus.
Jag provade den igår i vit, men jag vet inte varför jag inte köpte den. :)


Svar från frågestunden!

vill du va i min klass? (Tobias Pillai frågar)
Såklart vill jag det. Haha, det är något som jag alltid har velat.

har du gillat/gillar mig? (Tobias Pillai frågar)
Jag älskar dig verkligen som kompis och så, men jag har nog aldrig direkt varit kär i dig. Tycker du är snygg och så, men har aldrig gillat dig mer än som kompis. :)

vilken e din favorit bok i twilight serien??
Jag har inte läst någon utav böckerna, så jag vet inte.

Vilken är din favorit film ??
Jag tycker verkligen om alla tre. Men om jag ska vara ärlig så tycker jag nog att Eclipse är den bästa. Har ju nyligen sett den på bio också, så ah, den gillar jag nog mest.

Kommer du göra en ny blogg isåfall vad heter den??
Jag har gjort en ny blogg, men jag vet inte riktigt om jag ska börja blogga där för kommer tappa mycket besökare och så. Lite jobbigt att  börja byta blogg när jag har hållt på med den här i typ ett år. Så jag tror nog att jag håller nog till den här bloggen ett tag till iallafall.

Har Elin g en blogg?
Ingen aning tyvärr.
 
Isåfall vad heter den?
Jag vet inte..

Har du vart ihop vad heter dom?
Ja, jag har haft ett par killar, men typ bara ett seriöst förhållade och det var med David. Det var typ ett år sedan. Innan dess var jag rätt så liten så då hade jag många killar, men inte direkt något som var på riktigt.

När du var ihop kysste du dom?
Mh, jag och David kysstes.

gillar du mest blond eller svart har ?
På sommaren brukar jag gilla att ha blont hår, och på vintern gillar jag mörkt. Men faktiskt så trivs jag riktigt bra i blont den här gången, så vi får se om det blir mörkt igen till vintern eller om jag låter det vara såhär. :)

(Emilias frågor)
1. Va tycker du om min blogg??
Din blogg är riktigt kul att kolla in lite då och då för du lägger upp rätt mycket bilder och en blogg med bilder är mycket roligare än en blogg utan.

2. Vilka bloggar läser du mäst?
Just nu är det typ din, Lenas, ibland Isabelles av dom jag känner typ. Sen läser jag också Kenzas, ibland hon Amandavardet, Kissies, Fokis, Paows, Dessies, Amirs, Rahlenfeldt och ibland Hugo Rosas också.

3. Vad är det pinsamaste du har gjort?
Haha, jag har faktiskt ingen aning.

4. Vad ska en blogg ha för att du ska följa den?
Mycket bilder, det är kul med outfits, att man skriver intressanta saker, uppdaterar rätt så ofta iallafall.

5. Ungefär hur många besökare har du per dag?
Min statistik har gått ner rätt så mycket nu under senaste tiden, så jag har typ runt 30-40 varje dag.

6. Vad tycker du är det bästa med att blogga?
För det första så tycker jag bara att det är riktigt kul. Och sen är det också roligt när man får fina komentarer. Men det bästa med att blogga är nog att man typ får nya vänner och så också. Alltså folk som läser min blogg brukar också lägga till mig på msn eller skicka mail och det är rätt så kul, för då lär man ju känna mer folk.

7. Varför bloggar du?
Från första början så var det ju så att många av mina kompisar hade bloggar och man blev typ inspirerad av deras bloggar. Sen tyckte jag att det verkade vara kul att blogga och dom flesta ville att jag också skulle skaffa en blogg och då gjorde jag det.
 
8. Vad är ditt fullständiga namn?
Elin Elisabeth Victoria Olsson

9. Vad tycker du om paow, dessie och kissie?
Haha.
Paow: Jag gillar hennes blogg för hon skriver ganska mycket och lägger upp rätt mycket outfits. Hon verkar vara en riktigt go och glad tjej för det mesta.
Dessie: Hennes blogg är inte sådär superkul att läsa men ibland när man inte har annat för sig så går det också. Hon uppdaterar inte så ofta och det är lite tråkigt. Men som person verkar hon supa ganska mycket trots att hon bara är typ 17 ?
Kissie: Hon uppdaterar väldigt mycket. Det är roligt att läsa hennes blogg eftersom hon är så bitchig och man skrattar typ alltid när man läser vad som står. Jag tycker inte att hennes låt blev så bra alls, det kunde ju ha låtit mycket bättre.

10. Favorit affär?
Jag gillar Cubus och Gina Tricot.

1.Vem är den bästa storbloggaren enligt dig ?
 Kenza tror jag. Hennes blogg är intressant.

2.Vems blogg gillar du mest kissies vs paows?
Paows. 

3.Vilken klass ska du börja i i blombacka?
7b.. 
 
4.Ska du göra en ny blogg ?
Kolla på svaret där uppe.
 
5.Har du fått fan bilder ? ;P
Nej.

6.Hur länge har du bloggat?
Net är väl ett år nu iallafall.
 
7.Vem har du varit ihop med längst?
David.
 
8.Vilken typ av musik lyssnar du på ?
Jag lyssnar typ på allt. 
 
9.Favorit låt ?
Har ingen just nu..

10.Bor du på boda ?
Nej. Men bor i närheten av Bodastigen.
 
11.Vem e din bästa vän ?
Har många bästavänner, men Lena är nog den närmaste.
 
12.E du i någon förhållande just nu ?
Nej tyvärr.
 
13.Gillar du punk ?
Nja, har inget speciellt imot det.
 
14.Läser du Lenas blogg ?
Såklart. :)

15. Tycker du om foki ? Asså hennes blogg?
Ja, hon är så söt. Hennes blogg är riktigt fin också, så ja, jag gillar både henne och hennes blogg. :)

16. När tänker du flytta hemifrån ?
Jag vill göra det när jag är typ 17. Men jag kommer nog inte flytta förren jag är typ 18 tror jag.
 
17. Är du bra vän med Jelizaveta Malysjeva ?
Nja, jag känner henne iallafall.
 
18. Bh kupa?
75A & B

19. Känner du någon som e en fjortis ?
Nej inte direkt fjortis.

20. Vilken kamera anväder du ?
Min heter typ Fujifilm. 12 megapixlar.  

1. Tycker du att fjortis är ett utseende eller beteende?
Båda

2. Vad är du mäst nöjd med på din kropp?
Gillar mina höga kindben.
 
3. vad brukar du mäst få komplimanger för?
Jaadu, haha vet inte riktigt.

4. Tycker du att det ska bli kul att börja i blombacka?
Nej usch, aldrig ska det bli kul att börja där direkt. Har världens skitklass.

5. Vad tycker du har vart det roligaste i sommar hitils?
Kiruna resan var nog faktiskt det roligaste. Så himla skönt att bara komma ifrån allt, man kommer liksom till en ny värld nästan.

6. Hur länge har ditt längsta förhållande varat?
Typ 2 månader.

7. Dessie eller paow?
Paow.

8. Hur lång är du?
1.53 senaste gången jag mätte mig.

9. Skulle du vilja ändra någonting med dig själv?
Ja.

10. Internet eller mobil?
Haha, blir nog internet isåfall. Men man kan ju ha internet på mobilen. :D

11. Skulle du vela tatuera dig? isf vart och vad?
Ja, skulle vilja tatuera mig typ i nacken eller svanken. Har inte riktigt kommit på vad det ska vara än. Hehe.
 
12. vad tycker du är den viktigaste egenskapen hos en kompis?
Att man ska lyssna när den andra har något att säga och stötta i alla lägen.

13. Vad är det första du lägger märke till hos en kille?
Haha, det beror på vilken kille. Men man kollar ju liksom först på ansiktet.

14. Gina tricot eller bik bok?
Gillar båda mycket, men tror nog det blir Gina isåfall.

15. Är du morron ellr kväll människa?
Kväll helt klart.

16. Har du gjort något i sommar som du inte har gjort tidigare?
Åkt tåg med Lena till Grönan.

17. Jakob eller Edward i the twilight saga?
Edward, men Jacob får mig att dregla :D Fast det gör jag i och för sig av Edward också.

18. Vad vill du jobba med när du blir äldre?
Inte helt säker, men typ flygvärdinna eller Inredare. Haha.

19. Favorit ämne i skolan?
Idrott, hemkunskap.

20. Trivs du där du bor?
Alltså jag trivs i den här lägenheten eftersom vi precis har flyttat, men jag skulle helt klart vilja att lägeheten stog någon annan stans, som tillexemel i Kiruna. Det hade varit mycket bättre.

21. Va tycker du om kissie?
Hennes blogg är bra kul att läsa men gillar inte henne personligen.

22. Vad skulle du hälst vara blind, döv eller stum?
Haha, svårt. Men typ stum tror jag.

23. cola eller fanta?
Cola.

24. Om du fick vara kille för en dag vad skulle du göra då?
Jag skulle gå på stan och ragga tjejer. Bara njuta av livet tror jag :P

25. Vilka tv serier följer du?
Öhm, kollar inte så jättemycket på teve nu eftersom det typ är sommar. Men när jag väl kollar på teve så kollar jag väl typ på Vänner, Two and a half man eller något sånnt skämtprogram.

Tack så jättemycket för alla frågor nu. Det var jättekul att svara på dom. Hoppas ni blev nöjda med svaren också.

Var är frågorna? ;o

Det blir nog inget svar på frågestunden eftersom jag skrev att om jag inte får mer än 15 frågor så blir det inget av den. Hittills har jag bara 6 komentarer, så tror nog inte ni kan ställa 9 frågot på en kväll. Imorgon var det ju tänkt att jag skulle svara på frågorna. Tråkigt tråkigt.

Om ni kan ställa 9 frågor nu så blir det ju svar på komentarerna, men annars inte..

Kväll hos Lena igår.

Hejsan!
Blev en härlig kväll hos Lena igår iallafall. Min magvärk gick bort lite så jag bestämde mig för att gå dit ändå. Vi hade en jättemysig kväll, åt middag där och typ gick ut och lite sånnt. Vi hade tänkt åka till Grönalund imorgon, men jag har mensvärk så jag sa att vi typ får ta det någon annan gång. Jag menar, det blir ju inge kul att åka till Grönalund med mensvärk och inte kunna åka något bara för man har ont i magen. Jag brukar inte direkt ha så här ont i magen.

Men men, hade varit roligt om man inte hade haft ont i magen.

Idag har jag typ varit i Skärholmen och shoppat lite lite.

Hårspray 29.90 :- styck. (Mycket billigt och bra)

Body splash (luktar supergått) 19.90 :-

Gårdagens look


Örhängen - ?
Svart linne - New yorker
Klocka - fått av mamma
Chinos - Cheap monday

Trött, och vädret gör mig ännu tröttare..

Hey!
Har varit rätt så dålig uppdatering idag. Men jag har inte gjort mycket annat än bara kollat på 2 filmer och sen typ varit och handlat. Men vädret är ju skit, så man blir ju trött bara man tittar ut. Det regnar och regnar. Fast igentligen är det rätt så bra att det regnar för då blir det inte så torrt här i Södetälje. Jag ska nog snart gå och sova. Kanske tänkte vara med Lena imorgon om jag inte har så ont i magen som jag har haft här i typ 4 dagar nu.. Vi får se hur det blir.

Ses imorgon.

Nu kör vi på FRÅGESTUND! Avslutad.

Japp, ni får fråga precis precis vad ni själva vill. Jag kommer svara på allt så sant som möjligt. Kom igen nu, ställ massor av frågor. Om jag inte får mer än 15 frågor så blir det ingen frågestund. Men frågestunden håller på tills den 27:de juli. STÄLL FRÅGOR! :)


todays look


Tröja - cubus
Klocka (syns inte på bilden) - ?
Leggings - ****

Oh yeah, löshåret.




Elin med löshår 2009



Elin med löshår 2010

Löshåret är på!

Hej mina sötnosar!

Igår berättade jag ju att min kusin följde med oss ner hit till stockholm igår. Och nu är hon inte kvar.. Tråkigt men sant. Vi körde henne till Arlanda idag, hon skulle iväg till Göteborg. Men innan dess så har vi ju hunnit vara med henne ganska länge. På dagen var det ju pissväder.. Så vi bestämde oss för att åka till Skärholmen ett tag och typ shoppa lite. Jag var tvungen att köpa clips till löshåret, har alltid velat ha, och hon skulle lämna tillbaka en klänning och så. Jag köpte alltså clipsen som jag hittade på Glitter. Hon köpte lite saker och sen åkte vi iväg med henne och lämnade henne.

När jag sen kom hem så sydde jag fast clipsen på löshåret och nu har jag löshår! :)

Visar bilder i nästa inlägg.


Home!

Åh så skönt att vara hemma igen. Riktigt kul att vara i Malung och Borlänge faktiskt, men alltid är det skönast att vara hemma. Min kusin är här nu, hon följde med ner från Malung, imorgon ska vi köra henne till Arlanda, sen flyger hon till Göteborg. Och så är min morfar här också. Han tog vi med oss när vi åkte hem från Kiruna. Han vet inte riktigt hur länge han stannar här, men vi tror att han ska åka hem igen på torsdag nästa vecka.

hahaha, bilder från den här månaden förra året, jag dansade.


Svar på komentar

Postat av: Emma :)

Hej elin! :)
vad söt du är!
och verkligen fin header!
i vilket program gör du dina headers? :)
puss&kram /emmaduvet, på msn ;)<3


Elin svarar:

Aw, tack för söt komentar.
Ja, själv tyckte jag faktiskt också att headern blev rätt så bra.
Jag gör mina headers i photoshop cs2.
Puss


Mobilblogg - borlänge

Hej! Igår blev det tyvärr ingen bloggning men jag satt i bilen hela dagen igår. Jag kom fram till borlänge igår. Har varit och hälsat på all släkt här igen. Jag var på dansbandsfestival i malung till typ halv 1 på natten med min bror där. Min mobil hade jag inte med mig för den var inte laddad. Men min kusin sjunger i dansbandet martinez så det var riktigt kul att vara där. Jag bloggar mer någon annan dag eller idag

Ny header!


Ny header till mig själv, för en gång skull. Jag gillar den faktiskt. Lite sommrig och så.

Puh, det är nästan FÖR varmt..

Ja, eller nästan och nästan, det ÄR för varmt. Jag kan knappt sova på nätterna för att det är så varmt. Jag längtar verkligen tillbaka till Kiruna. Även fast jag älskar solen, så är det lite för varmt nu. Men det är ju skönt att bara ligga på någon strand och chilla, men inte typ sitta hemma i lägenheten.

Julafton 2009 (helt svart hår typ) ser skräckslagen ut.

Öland & midsommar 2010 (blont hår)


Kom igen nu!

Rösta på min bild, snälla. Glöm inte bort det. 1 gång varje dag, jag skulle bli så glad.

Här är länken dit.

Min snygga mobil.

Hejsan svejsan!
Jo minnsann, idag har jag köpt en ny mobil. Och gud, det behövdes verkligen. Hade haft min gamla i typ minst 3 år och den var helt trasig. Nu har jag då köpt en snygg mobil. Dagen började typ med att jag gick upp klockan halv 6 på mårgonen, jag kunde inte sova för att det var så varmt. Men sen så la jag mig i soffan, och där somnade jag om till typ halv 10. Efter det så gick jag då upp. Då var det så varmt ute så jag, mamma, min bror och min morfar åkte och badade, men det var bara jag och bror som badade. Riktigt härligt i vattnet var det. Sen åkte vi till Heron City, där jag köpte min snygga Sony ericsson J20i2 ELM.

Den är rosa och återvunnden, miljövänlig. Jag är verkligen nöjd med den.
1790:- för mobilen, sen köpte jag ett minneskort till också.

På tåget.

Ah, hey!
Just nu sitter jag på tåget påväg hem från Arlanda. Flygresan gick jättebra. Så nu sitter jag med datorn här i tåget, är i Karlberg. Snart är jag hemma.  Ska bli lite skönt att komma hem, men saknar ändå Kiruna. Precis när jag kom fram till Arlanda så sa jag till min mamma, vi borde åka tillbaka till Kiruna. Haha, det är för varmt här.

Jaja, bloggar nog inte så mycket mer idag tror jag. Hörs kanske imorgon, men tror jag nog åker och badar med någon kompis om det är varmt.

Sms från Soppero

"Sms från Soppero" är en bok som jag läste här i Kiruna. Soppero är en liten by några mil ifrån Vittangi här. Boken var verkligen bra. Den handlar om en tjej som har flyttat till Stockholm (Solna) och sen fått ett sms från en kille i Soppero. Tjejen i Stockholm var same, men kunde inte sakiska och hade inga renar. Hon hade all släkt uppe i Soppero och Kiruna. Sen åker hon till Soppero och träffar den här killen i verkligheten.

Jag rekomenderar verkligen boken och tycker alla ska läsa den. Jag kände att jag var väldigt lik den tjejen i Stockholm och var i samma situvation som henne.  Så tänk er typ att jag är den tjejen och har det ungefär så. Det är en väldigt lättläst bok, jag läste ut den på mindre än 2 dagar fast det var väldigt många sidor.

Brukar inte vara något stort fan av att läsa böcker direkt, men den här boken var bra från början till slut.


Sen finns det en fortsättning (Alltså en till bok) som jag inte har läst än, den heter Hej vacker.


Slappdag!

Hello there!
Ja, idag har det bara varit en typisk slappdag faktiskt. Har mest kollat på teve. Men också hoppat lite studsmatta. Igår var jag uppe till 3 på natten, så jag vaknade av att morfar kom in i rummet där jag sov och tände lyset typ vid 1 på dagen. Då blev jag lite sur och bad han släcka och gå ut. Haha, men då kunde jag inte somna om, så då gick jag bara upp. Så har bara typ ätit god mat idag och slappat. För imorgon åker vi ju hem.. Jättetrist. Skulle faktiskt kunna tänka mig att flytta hit. Men isåfall blir det först om 3 år och då har jag gått ut högskolan.


Gruvan

Så, nu är jag tillbaka. Har ätit jordgubbar och grädde och lite glass nu. :) Super gått.

Jag vet att jag typ har uppdaterat varrannan dag nu, men det är faktiskt inget jag gör med flit. Så det kanske har varit lite dålig uppdatering. Men när jag väl sitter vid datorn så skriver jag ju några inlägg.
Som jag skrev förra inlägget så var ju jag, mamma, min bror och min kusin i gruvan idag. Förklarade ju kanske inte så bra då. Vi åkte buss in i gruvan, sen hade vi typ en guide som visade oss runt lite där inne och förklarade vad som stod där, och vad man hade det och det till osv. Det var riktigt roligt och spännande faktiskt. Och precis när vi kom ut från bussen så fick vi sätta på oss gula hjälmar. Det hittade jag faktiskt en bild på.

Tagen med mobilen, så den blev inte så bra, men det är iallafall min kusin och min bror.

Kiruna igen!

Ah tja!
Nu är jag tillbaka till Kiruna. Alltså, först när vi kom hit den åttonde och då åkte vi till Kiruna, sen åkte vi till några andra kusiner i Kiruna. Efter det åkte vi till Soppero, och sen till Tärendö. Nu är vi tillbaka i Kiruna igen. Ska äta jordgubbar och grädde nu, så ah, hörs någon annan dag. Vi åker förresten hem om två dagar.. Så tråkigt..

Måste bara berätt<a vad vi gjorde idag. Vi var inne i LKAB gruvan. Det var helt otroligt coolt där inne. Det är alltså en gruva där dom hittar malm och gör järn. Otroligt roligt var det att komma in där. Det var ju första gången. Men det var så mörkt där inne så jag tog inga bilder.

Nya skor!

Hejsan allesammans!
Igår kom vi fram hit till Tärendö. Min moster har en stuga här och vi har det jättemysigt. Ah, så igår typ åt vi gott och sen gick jag och min bror och bastade. :) Det är så förbaskatt mycket mygg här, men mysigt är det ändå. Igår kom också min kusin hit och hälsa på för att vi hade kommit, så hon ville träffa oss. Vi tänkte åka till hennes jobb idag och överraska henne. Sen senare ikväll ska hon komma hit idag igen. 
 
Den här natten har jag verkligen inte sovit bra alls. Jag har legat vaken ända sen typ 12 till 6 på mårgonen. Jag kollade på klockan vid 6, och då somnade jag om till 10 på mårgonen. Usch, har alltså legat vaken i 6 timmar typ. Det var jätteljust ute, sen fläkten inne i det rum jag sov lät hur mycket som helst, sen hade jag massa tankar i huvet.

Förresten, jag fick ett par grymt snygga skor av moster igår. Jag älskar dom verkligen. Dom är rosa också.

dont forget to vote



http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2793


Man kan ju rösta 1 gång om dagen, så snälla, rösta 1 gång varje dag på min bild. :)

Kissies låt, success


Jag personligen tyckte inte att den var så bra. Den kunde ha varit mycket bättre om man säger så. Sen sägs det ju typ också att dom hade fått göra om hennes röst jättemycket när dom hade spelat in den, för att det skulle låta bättre.

Eller vad säger ni, gillar ni den?

Video från Silverfallet


SÅ HIMLA FINT!

Silverfallet

Ah men hej!
Jag ska börja med att berätta vad jag gjorde igår. Vi åkte till ett helt underbart ställe. Det kallas Silverfallet. Man åker mot riksgränsen mot Norge och påvägen dit så ser man typ massa fjäll. Högst uppe på fjällen så ser man snö!? Haha, jaja, men iallafall, när man kommer fram så får man gå över på en bro där det är värsta vattenfallet. Hur klart vatten som helst, bara att det var iskallt.. SÅ HIMLA VACKERT. Sen så grillade vi där också.

Så gick man ner till vattnet i typ 3 minuter

Det stora vattenfallet


Också det stora vattenfallet

Andra sidan av vattenfallet

När man kommit ner från bron. (Man kan se bron där uppe där jag stog och fotade vattenfallet)

Vattnet ser jättevarmt ut, men det var iskallt, men så rent och klart.

Mobilblogg - bil

Hey! Just nu sitter jag i bilen, är påväg mot soppero där min morfar bor. Jag bloggar mer sen när jag kommer fram.

Jurdgubbar med grädde!

Jummieee!

Åt det här goda idag.

utsiktsplats

Hejsan!
Jag tänkte tacka för en gullig komentar jag fick här om dagen. Det var någon anonym som skrev att jag sminkade mig jättefint. Kul att höra. Man blir verkligen glad av att höra sånnt. Men ännu roligare skulle det vara om ni skrev vad ni hette och inte var anonyma. Men visst, ni får vara anonyma, bara ni är snälla :D

Haha, jaja iallafall så har jag varit uppe på en skidbacke här idag och herregud, det var så fin utsikt. Man såg hela kiruna typ och gruvan och allt.


Mycket gjort

Hey!
Igår blev det ju inge bloggning, hann bara inte. Åkte ju iväg till min morbror igår och var med dom hela dagen igår. Har också varit med dom hela dagen idag också. Vi äter jättegått här och hoppar studsmatta. :) Haha, men idag har jag faktiskt haft lite ont i huvudet, och har det fortfarande.. Men men, det börjar bli bättre iallafall. Jaja, vet ni vem det var som kom och väckte mig imårse då? Nej, klart ni inte vet, det ver deras söta hund. Haha, den ställde sig vid kanten av sängen och började gnälla.

Yeah, igår köpte jag förresten ett par nya leggings som ser ut som byxor, och ett par jeans.

Fram

Bak
Leggings 159.95:- från Mera mode

Fram

Bak
Jeans (mycket mycket snyggare på) 199.95:- från Mera mode

Från topp till tå

Baseballjacka från Gina Tricot
Vitt linne från H&M
Kjol från ****
Väska från Accent


Framme nu

Hey!
Idag har vi åkt först buss till Södertälje centrum, därifrån tog vi tåg till Märsta och sen buss igen till Arlanda. Jag har precis kommit hit till Kiruna. Flygresan har gått hur bra som helst, gick på mindre än 1 och en halv timme. Sitter just nu vid min mosters dator och ska snart äta. Dom har byggt ett jättefint hus här som vi precis har skådat klart. :) Kanske bloggar mer senare med min dator, men jag tror nog inte det. Vi får se.

Ha en fortsatt bra dag!

Sämre uppdatering 10 dagar fram

Ah hej!
Det kommer tyvär inte vara så bra uppdatering här på bloggen i typ 10 dagar. Jag ska ju som sagt till Kiruna och då ska jag liksom hälsa på all släkt och så, helt plötsligt kan jag inte bara gå och sätta mig vid datorn. Jag ser liksom dom mindre än 1 gång om året, så är tacksam om ingen klagar sen efteråt. Jag ska försöka blogga så fort jag får lite tid, :)

Vi ses väl kanske inget imorgon tror jag, vi får se, för vid 12 på mårgonen går planet, sen är vi väl framme vid 1 någonting, sen ska vi äta och massa. Puss, och ha det så bra ifall vi inte synd mer imorgon.

Sminktips


Hehe, ursäkta fulheten i början och i slutet.

Ska jag, eller ska jag inte?




Vad tycker ni?
Bilderna togs igår när jag typ provade att sätta dit löshåret med vanliga hårspännen, bara för att se hur det såg ut framtill. Jag tycker själv att det ser mycket bättre ut än mitt hår som jag har nu, vad tycker ni?
Ska jag köpa clips i Kiruna och typ sätta fast det?
Har dock inget smink på bilderna, så titta bara på håret.

Sminktipset läggs upp idag

Jo, det är sant. Har gjort ett sminktips nu. Eller gjorde det imorse, men nu ska jag lägga upp det. Ser rent ut sakt förjävklig ut på videon, men vad gör man.. Och jag var typ helt slut på mårgonen för var uppe typ hela natten. Sen pratar jag också väldigt tyst vissa ord jag säger, men det var för jag typ var den ända som var vaken och var tvungen att prata tyst så ingen skulle vakna. :)

Innom en timme är den upplaggd på bloggen.


Dagens look



Leopardtröja från ****
Halsband från H&M
Shorts från Bikbok
Skor från Skopunkten

Imorgon flyger jag hem.

Hey!
Just nu sitter jag på min säng och har typ precis bytt om. Jag bestämde mig också nyss för vad jag ska ha på mig för kläder imogon. Det blir en kjol med dragkedja upptill, sen ett vitt linne och min baseballjacka. (Och så lite smycken också förståss) Jag åker ju imorgon till Kiruna och alltså hem. Min mamma kommer där ifrån och hon har sju syskon, så ni kan ju tänka er hur mycket släkt jag har där uppe.

Jaja, by the way så har jag varit med min bästavän Erik idag. Han är verkligen en grym person. Har gått i samma klass som han i typ 4 år, och nu skills vi åt, så det känns förjävligt faktiskt.. Men men, tur att vi ändå kommer gå i samma skola, för utan han skulle jag inte kunna fokusera. :) Har faktiskt haft en riktigt underbar dag.
Men kontigt nog så vill snyggingen aldrig vara med på kort..

*smygfota*

Haha, :)


Köpte nya Solbrillor

Hey!
Idag var jag tvungen att köpa ett par snygga solbrillor som jag hittade. Mina rosa som jag köpte för typ två månader sen är ju borta. Tappade bort dom på Öland.. Men jag köpte ännu snyggare nu.


Bruna solbrillor 179:- från Statoil :)

Passar bra till min snygga leopardtröja som jag köpte idag också.

Svar på komentar igen

Andra gången idag jag svarar på en komentar. 



Postat av: Anonym
När ska du göra ett sminktips?
Vill se det

Elin svarar:
Jag sa ju att jag skulle göra det i veckan, men jag vet inte om jag hinner. Isåfall gör jag väl det imorgon och sen lägger jag upp det någon annan dag. För sen åker ju jag till Kiruna, så vi får se. Är ledsen om det inte blir den här veckan ändå.

Videoinlägg


Lite shopping

Var på stan idag en sväng med mamma.

49.50:- från H&M

249:- från **** (super snygg på)

Jag ska ha med mig lite nya och fräscha kläder till Kiruna på torsdag. Jag kanske visar alla kläder och allt det jag ska ha med mig senare när jag har packat klart. :)
Om ni vill se det,

Biljetterna igår

Jag hade visst bara tagit kort på biljetterna igår, hittade inga fler bilder.

Svar på komentar

Postat av: Sara
vilken var din favorirt scen ??

Elin svarar:
Jag vet faktiskt inte, men jag tyckte iallafall att den scenen när dom (edward, jacob och bella) var i tältet var riktigt bra. Och när typ vargarna och vampyrerna skulle träna. Haha, också när Roselie berättade för Bella hur hon hade haft det. Det finns så himla många bra scener.

Mobilblogg - heron city

Hey alla söta! Förlåt för riktigt dålig uppdatering. Jag kom hem igår vid halv 1 på natten. Sen gick jag och sov vid halv 4. Hade verkligen ingen lust att gå och sova. Men men, idag har jag varit på heron city hela dagen. Kollade på eclipse på bio:):) Åh, den var så himla bra. Men jag tog inte så mycket kort, så dom korten jag tog lägger jag upp senare eller imorgon. Imorgon ska jag förresten åka och bada med några kompisar typ. Mysigt. Skriver typ mer någon annan dag, eller kanske idag, men tror inte det.

Bilder igen, jag och min bror




Hehe, titta vad mycket roligare livet kan bli utav några bilder :)

Haha, drivbilder

Har rätt så tråkigt här i bilen just nu, så då kan man ju alltid ta lite foton så länge :)
 

Elin svarar

Hey!
Igår bloggade jag ju inget igen.. Men hade inte tid, så kan bara säga att jag är ledsen för det, finns inte mycket mer att göra. Well well, tänkte svara på en komentar nu när jag sitter i bilden :)

Anonym:
En fråga bara!
Kan du göra ett sminktips igen snälla!

Elin svarar:
Det är bra att du frågar.
Men visst kan jag nog göra det, fast det är nog inte så mycket att se faktiskt. Använder i stort sätt bara mascara just nu, så kanske inte är så mycket att se. Men visst kan jag göra det. Ska försöka fixa det i veckan :)

glöm inte..

Glöm nu inte att rösta på min bild.
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2793
Klicka på länken åvan och rösta på min bild. Snälla snälla snälla. Det skulle vara så gulligt. Är med och tävlar i Husman Hagbergs tävling.

Bara en påminnellse

Dagens vill ha


Söt blus, 249:-

Lil rain - adore you

Jag älskar låten :)

Lil rain - adore you



Nu är jag tillbaka!

Hey!
Jag är tillbaka från badet nu men jag badade inget.. Haha, jag är ju så smart så jag glömde plåster till min piercing. Ah, så då kunde jag ju inte bada förståss. Synd synd. Men jag kan cykla dit lite senare kanske om jag får lust att bada igen. Men jag satt ändå i vattnet ända upp till midjan, så jag tror nog inte jag badar någe mer idag.

Ska iväg...

..Och bada snart. Senare ikväll så ska jag äta kräftor, kanske vid stranden. Det skulle vara sjukt mysigt. Vi får se hur det blir.
 Idag har jag inge smink och ser förj*vlig ut. Haha, nej men det ser inte bra ut iallafall. Gick också och la mig med blött hår igår, så nu är det helt lockigt. Men men, jag kan ju alltid platta håret och sminka mig, men isåfall gör jag det sen när vi har badat, för det kanske inte är så mart att fixa mig innan och sen gå och bada. Haha, jaja. Men vi ses väl antagligen senare hoppas jag.

Måste förresten säga tack för alla gulliga som röstar på min bild i Husman hagbergs tävling. Jättesnällt, jag uppskattar det verkligen!


RSS 2.0