farmor och farfar har varit här

Hej!
Min farmor och farfar är här just nu men dom är typ påväg att åka.
Jag har fartfarande inte hunnit kollla klart på Harry Potter fyra.
Ska nog kolla lite mer senare när vi inte har något besök tror jag.
För snart kommer min pappas kusin och deras barn.
Men jag skrev ju att vi skulle åka ut och typ åka motorcykel idag, med det blir imårgon istället.
See you later!


Hahaha, godmårgon!?

Godmårgon allesammans! Jag vaknade vid halv två på dagen. Snart kanske farmor och farfar kommer. Men ska kolla på Harry Potter fyra nu :) Bloggar senare


godnatt

Klockan är nu ca 23:30 och jag börjar bli riktigt trött. Har varit en lång dag idag. Från sju till nu. Så, jag går nog och lägger mig och läser lite snart. Sen får vi se när min bror och pappa kommer hem för dom är ute och kör motorcykel och då kommer jag få vänta lääängeee!! Hahah, men hoppas ni får en bra helg i alla fall, så hörs vi imågon! massor av kramar

Planerna för helgen


Ja, på lördag ska jag prova att åka lite motorcykel. Ska nog för det mesta sitta bakom pappa. Sen blir det ju Robinson också. Vad ska ni göra i helgen?

Lets Dance


Japp, nu ska jag kolla på Lets Dance!

hemma hos min pappa igen.

Hejsan allihopa!
Jag vaknade vid sju men jag tänkte gå upp vid sex för att hinna duscha.
Men nu eftersom jag vaknade vid sju så duschade jag bara håret.
Aja, slut om det pratet. Nu är jag i alla fall hemma hos pappa och har tråkigt.
Har tagit med mig min dator nu så kanske uppdaterar lite mer.
bloggar lite mer senare kanske tror jag.

Blir nog inte så mycket mer bloggande

Idag tror jag nog inte att det blir så mycket mer inlägg faktiskt.
Är så himla trött och har mycket att göra, vi hörs nog helt enkelt imågon.

Hahah, bilden är från min brors födelsedag.

Så himla trött

Min dag har varit toppen, eftersom det är torsdag :) Jag gillar verkligen torsdagar. Hade slöjd på mårgonen. Sen så typ hade vi lite annat, men när jag kom hem så blev jag bara jättetrött. Vet inte varför. Så jag har bara kollat på teve typ. Och just nu kollar jag på High School Musical 3 igen. Kommer nog somna rätt så tidigt idag. Men har mycket att göra. Ska kolla klart på filmen sen typ kolla på robinson och sen måste jag duscha och göra läxan. :)


ätit lite mat nu

Nu har jag fått i mig lite mat. Hahah, jag och mamma satt och fantiserade lite vad vi ville köpa men vi bestämmde oss för att vi ska åka till stockholm någon dag och kolla lite där istället. Hihi, men just nu kollar jag typ lite på teve. Föresten så är det typ den bästa dagen imågon i skolan. Vi har slöjd och läser en bra bok. :) Jaja, ha det så bra nu!


onsdag

Chenare alla underbara läsare! Min dag idag har varit helt okej. Asso, vi har inte gjort så mycket i skolan och så. Vi hade i alla fall elevens val på mårgonen och det är ju rätt så kul.

Btw, jag sa ju typ i några tidigare inlägg att jag skulle börja sälja Expressen. Det ska jag nu också. Fick precis ett brev hem där det typ stod att det fanns ett område nära här där jag bor. PÅ HÖGMOHÖJDEN!! Gud va kul, asso jag kommer få MONEY! Men jag vet inte exakt när det blir att jag ska sälja, får lite mer information om jag väljer att ta denna plats att sälja på, och det kommer jag ju såklart göra :P Asso jag är verkligen glad nu!!!


Ibland kan jag bara vara för cool asso!!!!


har glömt

Juste, jag har ju glömt bort att visa min mössa och mina vantar som jag fick i födelsedagspresent (lite i förväg). Ah, jag fick i alla fall typ lovika vantar och en super grym mössa. Ska lägga ut en bilder. Men har tyvär bara bild på mössan.

varit med lena och stressat lite :)

Hahah, ja, hejsan!
Min dag har varit lite stressig, men ändå jättebra. Dagen började ju såklart med att jag gick upp och åt frukost. Fast, jag gick upp lite för sent så fick stressa lite. Menmen, efter skolan så skulle jag vara med Lena och vi skulle ner till stan innan klockan tre. Jag slutade halv tre. Så sent trodde jag inte att jag slutade så då fick jag typ springa med mina klackskor till Lena. Hahah, och när jag var framme hos Lena så hade jag världens värk i fötterna. Hahah, detta är inte slutet, nej vi skulle ju ner till stan också. När jag var framme hos Lena så var klockan typ kvart i så då fick vi typ småspringa ner till stan. Vi var framme på stan typ tre. Men så stog det ett jättesnäll tjej där utanför och kunde ändå hjälpa oss med Lenas ID kort. Hahah, ah, sen typ var vi lite nere på stan och så gick vi hem till Lena. :)

tre timmar och tio minuter sen

För ungefär tre timmar och tio minuter sedan så satt jag här och bloggade. Men nu är jag tillbaka här hemma efter en lång promenad. Jag måste säga att det verkligen är riktigt skönt att promenera runt lite och titta hur alla andra spenderar denna måndags eftermiddag :) Det blev faktiskt en mycker lång promenad. Men ska nog snart kolla på Tough Love snart

Men jag känner att mina inlägg den här dagen har varit rätt så tråkiga. Jag måste "piffa" upp detta inlägg med lite bilder på snö :) hahah, jaja, min dag har varit så härlig. Och alla har verkligen varit trevliga xD Hur tycker ni att denna dag har varit?




Bilderna är inte från idag, men dom får duga

strax tillbaka

Ska ut på en skön promenad nu med mamma, vi får se om det blir en riktig långpromenad eller kort. Så jag är väl snart tillbaka igen. Vi ska nog också gå och handla lite tror jag. Igentligen skulle ju jag ha friidrott idag men det är ju som sagt var ingen friidrott på hela januari. :D

imorgon ska jag till stan

Jag kom precis på att jag ska ner på stan imågon med Lena. Hon ska hämta ut något kort? :) Så det ska bli kul att träffa Lena igen då. Vi går nog ner derekt efter skolan.


är man stor så måste man vara snäll

Hejhej! Hahaah, såg precis alvedon reklamen på teve så då valde jag att ha den som rubrik :) Hahah, jaja, kom precis hem från en lång dag i skolan. Fast dagen var ändå rätt så  bra. Hade många olika ämnen. Men nu är jag riktigt hungrig så ska väl äta något snart kanske. Har precis stoppat i mig en bit choklad :) Haha, fast det blir man ju inte mätt på. :p Bloggar nog senare igen, hejdå


ansiktsmask


Nu ska jag sätta på en ansiktsmask

Ja, nu ska jag sätta på en ansiktsmask och sen ska jag bara ta det lungt resten av dagen.
Kanske inte blir så jättemycket mer bloggande idag, men vi får se.
För efter jag har fixat med ansiktsmasken så ska jag gå och duscha, och efter det gå och titta på teve.
Men ett inlägg till blir det nog idag,


tack så mycket sofia

Nu har jag fått min nya design, jag älskar den.
Den är ju verkligen jättefin tycker jag, asso tack sofia.
sofias blogg heter
http://sofiaolssoonn.blogg.se/ 
Tycker ni den blev bra?


ny design snart

Jag ska snart få en ny design, sofia fixar den. Hoppas den blir fin :) Tack så jättemycket sofia!

Det jag har köpt


Mascara 115:-
Gele Kit(tippar + lim) 139:-
Puder 49,50 :-
Glittereyeliner 39,50 :-
Sminkborttagning 39,50 :-
Ansiktsmask 19,50 :-

Allt blev 402:-


180:- REA fast jag fick dom för 170:- xD
Men igentligen var det en present från min pappa och hans fru, men dom skorna dom gav mig var förstora så då gick jag och bytte dom till några helt andra :)

stan igår, skärholmen idag

Hejsan mina kära läsare!
Igår han jag tyvär inte blogga något för jag hade fullt upp  hela tiden. Först åkte jag, mamma och min bror till stan. Där köpte jag en glittereyeliner, brunpuder, en ny mascara, löstippar + lim, ansiktsmask och sminkborttagning. Jag kommer lägga ut bilder på det lite senare. Idag så var vi i skärholmen och jag köpte ett par nya klackskor. Skit snygga. Dom ska jag också lägga ut bild på snart! Vad har ni gjort idag?

lets dance

Just nu kollar jag på Lets dance så kanske inte kommer skriva så mycket mer idag. Föresten, imorgon ska jag ner på stan så kanske inte hinner skriva så mycket då häller.

Jag ska köpa nya lösnaglar, lim till lösnaglar, sminkborttagning, kanske ansiktsmasker och lite sånnt. :)


BOWLINGEN VAR SUPER

Chenaa!
Jag han ju inte derekt lägga ut nnågot långt inlägg innan bowlingen. Men nu blir det längre. Hahah, när vi kom fram till bowlingen så var Valentina där. Hon hade inte tänkt bowla men hon gjorde det med oss ändå. Det var jag, mamma, Max, Valentina, Jacob(Max kompis), Joni(Max kompis), Ludwig(Max kompis). Det var jättekul. Jag, min mamma och Valla spelade på en bana. Killarna på en annan. JAG VAN!! Hahhaa, jag är ju bäääst! Sen åt vi tårta och lite sånnt. Men asso, Max kompisar var där för vi bjöd dom typ. Max ville ha en liten "fest" där. Jag och Valla ska kanske också ha en liten "fest" där när vi fyller år.

Älskar bilden. Jacob och Valla. Och sen en liten bit av min mamma.

VINNAREN!

Jag och min bror, hahah. Han van också, fast på hans bana. TVÅ VINNNARE!

älskling,



ska bowla nu

Hejsan! Detta blir ett väldigt snabbt inlägg för nu ska jag, min mamma, bror och hans kompisar åka och bowla. Hörs efter det.

gud va länge vi var ute

Först nu kom jag hem. Hhahaha, asso vi har varit ute och gått sen kvart över sex. Eller, okej, vi gick in och kollade på en teater i min brors skola i typ en timme också. Den handlade om alkohol och typ sånnt. Rätt så bra faktiskt. Såg typ några som jag kände igen därifrån också. Men det var i alla fall jätte härligt att ta en lång prmenad. Vi gick hemmifrån till hovsjö, sen ända till maxi nästan, sen typ till högmohöjden o in i min brors skola :)


ut på promenad med mamma

Jag har precis ätit en god middag med min mamma och bror.
Snart ska jag och mamma gå ut på en promenad och ta lite frisk luft bara.
Blir nog en rätt så lång promenad tror jag, kanske ända bort till Ica Maxi.
Vi får se, men föresten så kanske jag får en ny design ikväll.
Tjejen skulle fixa den idag, asso det skulle vara så kul om hon gjorde en, för jag vill verkligen ha en ny design.
Hahah, lägger nog ut lite webbbilder som jag precis tog också.
Hörs sen, pussar och kramar
  

älskar torsdagar

Hejsan! Jo, på mårgonen så gick jag upp extra tidigt för att hinna duscha. Sen gick jag till skolan. Torsdagar är helt klart den bästa dagen i skolan. Först har vi syslöjd, jag och min kompis gör ett jättefint linne, efter syslöjden har vi typ utverdering och det är inge kul, men sen är det klassråd, det är faktiskt rätt så okej, för vi brukar typ ändå sitta och snacka under den tiden. Japp, sen slutar vi dagen med att läsa en bok som är bra. :) Riktigt skön dag tycker jag.


sovdags

Jag har typ världens huvudverk och mår inte så bra. Så tror nog att jag ska gå och lägga mig i sängen och kolla på teve nu. Jag vill tillochmed gå till skolan imårgon, för det är en rolig dag i skolan imårgon. Jag får inte bli sjuk. 

Dagens hemlighet : Jag har aldrig sett Twiligt, varken ettan eller tvåan. Jag kanske ska låna ettan av någon :) För jag vill verkligen se den nu xD hahah


Svar från frågestuden

Svar och frågor!

vad brukar du lyssna på för musik?:)
Jag lyssnar nog på allt möjligt nu för tiden faktiskt,

e du kär i någon?
Nej, är inte kär i någon nu.

vem e din bästavän?
Min alldra bästa vän är Lena, men jag har många många bästavänner.

vem tycker du är en riktigt snygg kille?
Många killar är snygga, en utav dom är Taylor Lautner (Jacob Black från New moon)

vem varen senaste du va tsm med?
Typ Tobbe

vad är din favoritlåt/eller dina favoritlåtar just nu?
Det kan jag faktiskt inte svara på, hahah, har inte någon derekt favoritlåt.

vad är din favoritfilm?/eller dina favoritfilmer?
Hmm.. Typ Avatar tror jag

hur många besökare har du ca per dag?
idag har jag haft ca 25 st, igår hade jag 75 och i måndags hade jag 61.

vrf börja du blogga?
Några av mina kompisar bloggade och jag tyckte att det verkade vara riktigt kul, några tyckte att jag skulle börja, så det blev bara så att jag började.

När var senaste gången du gick på mister?
Det var nog typ för några månader sen.

Och..Är du i ngn relation just nu? XD
Nepp, ingen just nu.

vad gillar du dej bäst i blont eller brunt?
På vintern gillar jag mig mest i brunt, på sommaren mest i blont :) Så nu på vintern har jag brunt, till sommaren blir jag blondie igen.

Dagens fråga: Vad är ditt besöksrekord på bloggen? :)
Typ ca 75 kanske

vad har du för bh.storlek? :)
75A

vem av dina killar har varit bäst på att strula med?
Öhm, vet inte.

har du någon gång tänt på hampus, tobbe eller emil?
På tobbe ja, för jag har varit tsm med honom.

vilka tre tjejer och vilka tre killar var snyggast när 96orna gick där?
LENA, LENA, LENA, LENA, LENA & LENA.

du hänger ofta med lena, snackar hon mycket om sex och fittor?
Men, omg vilken fråga!? 

om vi träffas någon dag, kan jag få en kaka?
Jag vet inte vem du är

hur mycket väger du?
37 kilo

gillar du någon och har du någon på G ?
Nej, jag gillar ingen och har ingen på g.

Var ligger, enligt dig, det vackraste och mest romantiska stället?
Haha, på Lenas ballkong. Nej, men jag kommer inte på något. Det är mysigt att vara och kolla på bio tillexempel.

Vad är din favoritmat?
Jag gillar nog bäst lassange

Vilken skostorlek har du?
36 och 37

Tack för alla frågor från alla!


Har varit hos Lena idag!


Hallo hallo!
ASSO VAFAN, jag har fått skriva om detta TRE gånger nu!!
Men, har haft en riktigt bra dag idag i skolan, det började med att jag gick upp och hade ont i huvudet. Men sen blev det bättre så då gick jag till skolan. Efter skolan gick jag hem till Lena. När jag kom dit så typ pratade vi bara lite. Efter ett tag så la vi oss i Lenas säng och spelade spel på mobilerna. Hahahaha, sociala!!! Menmen, lite senare gick vi och kollade på min brors träning. Han går typ på parkor(stavning). Det var också grymt kul. Tack för den härliga dagen! Iloveyou.

Glöm inte frågestunden!

Jag har ju frågestund allihopa, så glöm nu inte att ställa frågor, för jag kommer bara ha det en gång på den här månaden :) Hahah.

videoinlägg :)


snart kommer ett videoinlägg

Hejsan svejsan!
Snart kommer det ett kort videoinlägg. Man hör kanske inte så mycket av vad jag säger för att jag pratade tyst. Men vi får se hur det blir. Hahah, jag gjorde det nyss. Jag ska lägga upp det om en halvtimme typ, för asso det tar jättelång tid att ladda upp ett videoinlägg. Hörs då!

feber och sjuk

Jag vaknade tidigt för att jag hade ont i armen.
Så jag bestämmde mig för att stanna hemma idag, sen tog jag tempen och jag hade lite lite feber.
Det var nog ändå bra att jag stannade hemma idag.
Föresten så fyller min bror femton år idag.
Jag ska typ fixa ett fina paket till homon och fortsätta lite med tårtan som jag och mamma började med igår.
Hoppas ni får en bra dag!


Nej nu ska jag...

Jag ska just nu kolla på Though Love. Kollade faktiskt på det förra måndagen också och jag tyckte det var riktigt bra. Men fortsätt att ställa massor av frågor. :) Tror detta blir det sista inlägget för idag, så jag ska nog också lägga upp en bild då. Det är viktigt med bilder ;D Vi hörs väl antalgigen på mårognen imorgon eller efter skolan (om jag går till skolan).

Typisk Thailands bild :)


frågestund

Ska ha frågestund nu, så ställ massor av frågor. Svarar nog på frågorna imorgon eller på onsdag.

ont i armen

Goddag söta läsare!
Jag sitter just nu i soffan och bara slappar. Har varit i affären precis, och nu kollar jag på ett program med tjocka barn typ. Faktiskt lite synd om dom, asso dom fick leta och leta efter kläder åt dom. En sjuårig flicka använde kläder sen en trettonåring skulle ha. Tur att jag inte är stor. Men nu när jag sitter här så märker jag att jag har jätteont i armen. Det var inte lätt att bära en påse från affären. Jag lyckades i alla fall. Fast jag har riktigt ont i armen idag. Kanske stannar hemma imorgon, vi får se hur jag mår imorgon.


Lite bilder från i sommras


JAG VILL HA SOMMAR!! Bara tanken på att få gå med sandaler eller små tofflor ute är ju unerbar!

Och stranden!
 
Hahah, jag satt i min morbrors knä i sommras precis när vi hade flyttat

Hahahah, typ i Tärendö hos moster

Jag och min bror

nej, det blir inte så

Jag sa ju typ i inlägget innan detta att jag kanske skulle ut och springa, men jag tror inte det kommer bli så på grund av att det snöar så mycket, det är så kallt ute och jag har mycket att göra idag. Ska åka till affären med mamma istället då :)
Hahahha, bjuder på bilden. Den var också från i sommras!


efter skolan

Halluhallu! Jag är äntligen hemma efter en mycket lång och tråkig dag. Ja, asso jag tog ju svininfluänsasprutan idag i skolan. Det vill jag aldrig mer göra. Skolsystern var inge bra alls. Hon ba tröck in den, var inge snäll och pratade med mig häller. Så jag blev inte så glad efter det. Men Spanskan gick mycket bra.

Är hemma nu i alla fall, så ska nog bara ta det lungt idag. Vi får se om jag går ut och springer med mamma. För har igentligen friidrott idag, men det är inte någon friidrott på hela januari så vill ju ändå träna liksom. Om jag orkar. Men jag har bakat idag också. Bakade kokosbollar. Ska kanske baka lite pizza också. Jo, men nu ska jag titta klart på Top model, eller, asso det började precis. Kyss / Elin


My outfit today♥


Linne - ?(fick i julklapp)
Tjocktröja - Stadium
Byxor - H&M


Jaha, ett inlägg till i alla fall

Jahadå, det blev visst ett inlägg till idag då. Men efter detta tror jag inte att jag lägger upp något mer. Jag har i alla fall haft en underbar dag med mamma. Skönt att slippa allt tjaffs med pappa och släktingarna där. Asso det var ju kul hos pappa i helgen också men vi gjorde inte så jättemycket. Har bara kollat på teve idag och så. Kollade först på Project Runway och efter det typ Blåsningen. Det var första gången jag såg det och tyckte det var mycket kul faktiskt! Tände lite ljust och mysiga rökelser som jag köpte i Thailand.

Hihi, jag i sommras :)

Vilken är snyggast? 1., 2., 3., 4. eller 5. ?

älskar min fina lilla väska som jag köpte i Thailand. Eller, jag köpte tre små väskor i Thailand :)

fina rökelser som jag köpte i Thailand + en söt elefant


svininfluänsasprutan imårgon.....

Cheeena!
Idag har jag varit i kyrkan, för min bror tar komfimation (STAVNING) nu, så jag var med där.
Det var lite långtråkigt men ändå rätt så härligt.
Är i alla fall hemma hos mamma nu och ska vara här resten av dagen.
Tror kanske inte det blir så mycket mer bloggning idag för jag ska sätta på en film och bara ta det lungt idag.
Imorgon ska jag ta svininfluänsa sprutan igen i skolan.....
ÅÅÅH, asso jag vill verkligen inte ta den.. :(


Ska snart gå och sova

Ja, nu har hela dagen varit och jag har tillbringat den med farmor, farfar, pappa, hans fru, min bror.
Jag fick lovika vantar och en jättesöt mössa av famor och farfar i fördelsedagspresent idag.
Asso även fast jag fyller år om typ en månad så fick jag det nu för att det typ är kallt ute nu och jag behöver anväda det nu.
Hon och farmor köpte vita först, men sen ringde jag och sa att jag ville ha gråa.
Då provade dom att byta och det gick, så fick jättefina vantar och en mössa.
Har faktiskt inte sett en sån mössa förut, men jag tror jag kommer använda den jätte mycket nu.
Jaja, imorgon ska jag till kyrkan med min mamma och bror.
Kanske åker hem till mamma efter det också, vi får se.
Skriver mer imorgon


Hos pappa i helgen igen..

Hejsan!
Nu Sitter jag här hos min pappa , har inte speciellt roligt.
Har typ kollat på Lets Dance idag igen, kollade faktiskt igår också.
Men snart kommer farmor och farfar hit, dom kommer nästan varje helg som vi är här hos pappa.
Kanske åker till skärholmen idag också, men vi får se.
Aja, vi får se om jag åker hem till mamma lite tidigare om vi inte hittar på någe kul..
Föresten så han jag inte blogga så mycket igår och det ber jag om ursäkt för, men hade inge internet här hos pappa.
Vad ska ni hitta på idag?

mobil?!

Ahmen chena!
Hahhahah, min dag har varit helt toppen. Dagen började med att jag gick till skolan och hade en helt vanlig dag. Sen så gick jag ju hem.

Igår kollade jag ju på lite mobiler på internet och idag åkte vi och kollade runt lite på olika affärer vad dom kostade. Jag hittade en som jag gillade speciellt. C903 vill jag ha och den ska jag också köpa tror jag. Den finns i svart, röd och vit. Jag ska ta vit, för den är lite lila också. SNYGG, visst är den!? Den har 5.0 megapixlar också, jättebra. På Elgiganten kostade den 2990 kr och på Siba 3990. Ska nog köpa på Elgiganten, men i sånna fall blir det först om en månad typ.  





Jag ska börja....

Hahha, vet ni vad jag ska göra eller? Nej, det kan ni inte veta. Jag ska börja sälja Expressen på lördagar och söndagar :) Hahhaha, asso jag kommer få mycket pengar och kanske vinna något roligt ;D

:D

Hejsan!!
Jag är ju hemma från skola nu igen, sitter och lyssnar på lite musik och kollar på teve. Har haft jätteont i läpparna idag ;p Hahah, asso, det är ju så kallt ute så läpparna blir lätt torra. Aja, men har haft en bra skoldag faktiskt idag igen :)

svar på komentar

någon amanda komenterade på mitt inlägg "hjälp igen!?" Hahahah, ville bara svara ;)

Postat av: amanda
ja tror inte man kan byta namn på bloggen, antingen kan man ha kvar den eller ta bort och skaffa en ny, ;p

Svarar: Okej, eftersom du inte skrev någon bloggadress så kunde jag inte svara på det sättet, men tack för att du komenterade i alla fall. Är det verkligen säkert att man inte kan det!? Det var ju synd, för jag vill helst inte byta blogg. Jaja, vi får se hur det blir.




JAG SKA FLYTTA!

Ni ska få veta min hemlighet nu som jag skrivit i tidigare inlägg. Hahah, jag ska flytta. Har inte kunnat berätta det eftersom vi inte visst om vi skulle få lägenheten eller inte. Så ville inte ta risken att behöva säga att jag inte kan flytta när jag redan sagt det till alla. Men nu är det säkert. Vi flyttar i mars. Gud va skönt det ska bli. Det är en fyra och eftersom vi bor i en tvåa nu så är det ju mycket stor skillnad. Jag, min bror och mamma ska få egna rum plus ett vardagsrum! :)

Nästan i ett sånnt hus ska jag bo, men hittar ingen bra bild på just vårat hus. Men i det området.


Mycket mycket gjort idag

Hey. Idag har jag faktiskt gjort rätt så mycket grejer. Var ju i skolan först, och det gick jättebra. Mycket bra lektioner idag tycker jag. Sen efter skolan gick jag hem och då skulle jag och mamma åka till nykvarn för att jag skulle få massage av vår massörska eller vad det heter. Det var SJUKT skönt! Hon tyckte att jag var mycket spännd. Så nu ska jag typ göra en "öving" varje dag tio gånger. Har ett fel på min rygg för det hände en sak när jag var liten ;/ Aja, sen åkte vi till min brors första tränging på parkor eller vad det heter. Så nu ska jag bara titta på teve.


hjälp igen!?

Hejhej!
Jag gillar verkligen inte min bloggadress längre. Justeevs.blogg.se, det är ju inte änns någe fint.
Funderar på att kanske ta bort denna blogg, men då försvinner ju alla inlägg.
Eller så vill jag bara byta namn på den typ. Men jag vet faktiskt inte hur man gör det. Så vad tycker ni? Ska jag ta bort bloggen och fixa ny? Ska jag försöka byta namn?

OM JAG BYTER BLOGG DÅ SKRIVER JAG JU SJÄLVKLART VAD DEN HETER I SÅ FALL, men tror inte jag byter blogg.


Hemma!

Cha!
Jag kom nästan precis hem från skolan och min första dag blev helt otroligt bra. I början av dagen var inte Valentina där men jag stod ut ändå :) Hahah, var med mina andra vänner på rasterna och så. Sen kom hon och då var hon mycket ledsen. För en sak som är privat så jag tänker inte berätta det. Men jag försökte trösta henne, och tyckte verkligen synd om henne. Men men, hoppas allt blir bra i alla fall. Men faktiskt så gick alla lektioner mycket bra. Hade först matte två lektioner i rad. Sen typ engelska och idrott. Har försökt göra ett videoinlägg men det blir inge bra så ni kan tyvär inte få se det..
Aja, kanske ska försöka ett par gånger till med videon. :) Pussar


Sista inlägget ikväll

Jag tror nog att detta blir det sista inlägget ikväll. För jag ska nu gå och duscha, kolla efter nya kläder till imorgon och typ sätta på mina lösnaglar tror jag. Vi hörs imorgon då efter jag har varit i skolan. Tror jag berättar min hemlighet som jag skrev om i tidigare inlägg imorgon! :) Sköt om er!


Snart börjar skolan..



Ja, hej igen!
Asso snart börjar ju skolan igen, det ska inte bli speciellt kul.
Ska faktiskt försöka tänka glada tankar om skolan nu.
Hahah, vi får ju se hur länge till jag säger det.
Aja, det är ju roligt att träffa alla kompisar, men asso, rästen är ju...tråkigt.
Jag vill få en bra dag imorgon så jag ska tänka positivt.
Men jag ska nog sätta på mina lösnaglar ikväll tror jag, man måste ju vara lite fin imorgon!



Lena ♥

Idag har jag varit med min bästa syster Lena.
Vi gick först ut typ, hahah och lekte i snön, åkte pulka och kastade snöbollar på varandra.
Sen började vi frysa så då gick vi faktiskt in och bara satt och prata ett bra tag.
Och efter det, vet ni vad vi gjorde då?
Hahahaha, vi sminkade oss jättefint, Lena kommer säkert lägga ut bilder på det på sin blogg.
Men jag tog tyvär inga bilder.
Hoppas det går bra i skolan imorgon Lena, och även för er andra som ska börja imorgon.


fixade min heater

Nu har jag i alla fall fixat min heater, blev ganska nöjd. Det blev ju fin ju! Jag sitter och kollar på en film föresten, den heter typ click. Jag tycker att den är super bra :) Andreas skulle också se den, haha, jag skulle skriva något om honom sa han. Ja, du är rolig du Adde. Tack för att du alltid ställer upp och alltid är så snäll :) Jaja, nu ska jag fortsätta att kolla på filmen, det var reklam nyss så nu börjar den.


Hahaha

Okej, nu vet jag vad det var som var felet som jag skrev om i förra inlägget. Hahah, det var faktiskt min pappa som hade hittat min blogg och varit inne och råkat komentera med mitt namn. Så det är ingen fara och jag kommer inte få virus :) Hahah, lilla pappa. Så om ni ser på komentarerna att det står att jag själv har komenterat något, så är det min pappa ;p

Men igår bloggade jag ju ingenting och det var för jag inte orkade och hade fullt upp hela dagen. Gjorde läxorna och såg på film och så. Aja, kanske ska åka till Ica Maxi snart. Eller vet inte om jag orkar följa med. :)

Jag älskar dig Lena!

förlåt, jag bloggade inte igår

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Men jag hade inte tid och orkade bara inte starta datorn.

Men, hallå. Asso det har hänt något jättekonstigt på min dator. Kolla, min pappa och ffarbror har börjat komentera på min blogg. Jag vet inte om det är dom som skriver för varför skulle dom vara inne på min blogg? Men iaf så har någon börjat komentera i mitt eget namn också. Elinevs asso. Det är helt sjukt. Min pappas dator har virus och jag har varit inne på min blogg med min pappas dator och nu är det nån som komenterar med pappas e-mail adress men med mitt namn?! Tänk om jag också får virus? ;o nån som vet vad det är som händer?


Går ju lite bättre med löshåret i alla fall

Jag färjade ju mitt löshår för typ två veckor sen.
Och nu har jag försökt tvätta det lite och haft det i vatten så nu har det blivit likte ljusare.
Det är fortfarande jätte mörkt men det blir ljusare i alla fall.
Hoppas att jag kan använda det snart.

Asso jag har inte satt fast det


badat idag

Hej.
Dagen började med att jag, min bror, mamma och min brors kompis åkte och badade.
Vi badade i två timmar.
Hade tänkt vara med Lena idag men det blev inte så eftersom vi badade så länge.
Så det var ju synd, men det får bli en annan dag.

Jag har en liten hemlighet också som ni inte kan få veta nu.
Isf kommer jag berätta det om  ett par dagar.

Men föresten fick jag ju nästan inga komentarer på frågestunden.
Så jag pallar inte änns skriva svvaren, kan spara dom till nästa frågestund..


ni är riktigt dåliga på att komentera :s

Hahah, hejsan!
Nu har jag typ fixat mina lösnaglar. Det var faktiskt första gången jag provade att måla och designa mina egna lösnaglar. Rätt så nöjd, men det kunde blivit snyggare kan jag säga ;) Men föresten är ni väldigt dåliga på att komentera, både på frågestunden och vanligt ;p


fina?

sovit mycket bättre inatt

Godmårgon.
Inatt har jag i alla fall sovit mycket mycket bättre.
Har inte vaknat en ända gång, men jag tror att det är för att jag fick skön massage innan jag somnade och jag gick och la mig rätt så sent.
Igår la jag mig liksom vid tio sådå kunde jag inte somna.
Men idag gick jag och la mig runt tolv halv ett tror jag, det är en rätt så okej tid tycker jag.
Jag kollade på teve rätt så länge innan jag somnade också.
Det var skönt att få sova ut typ, men nu ska jag gå och äta lite frukost :)
 


dagens outfit

okej, man ser typ ingenting.


Linne (som inte syns) - JC
Tjocktröja - H&M
Jeans leggings - Gina tricot
Strumpor hahah(som inte syns) - New body

mina ögon


Jag gillar mina ögonfransar på bilden !

Lite söt bild :D

Tog bilderna igår när jag satt i bilden, det var typ perfekt ljus xD

frågestund för läsarna :)

Hahha, nu ska jag ha frågestund för läsarna igen :) Kanske inte är så många som komenterar derekt men man kan ju alltid prova igen :p

Det går till så att jag ställer typ fem frågor och så ska ni svara på dom ;p Lite roligt kanske. ´Hahah, har faktiskt kommit på det själv. Jag ska nog ha frågestunden i alla fall till imorgon, sen får vi se om det blir lite längre ;D Jag skriver alltså svaren imorgon eller på fredag.  Jag ska försöka skriva rätt så lätta frågor. Så komentera nu och svara på frågorna.

1. Vad åt jag till frukost idag (den 6 januari)?
2. Hur många olika ställen bodde vi på i Thailand?
3. Hur länge var jag i Thailand?
4. Vilken skostorlek har jag?
5. Hur mycket väger jag?

världens sämsta natt..

Hej! Inatt har jag inte sovit någe bra alls. Inte på fyra-fem dagar har jag sovit bra. Jag la mig först i min säng. Sen kunde jag typ inte somna, låg typ uppe en timme. Då gick jag och la mig i soffan. Var jättenära på att somna, men då skulle jag vrida mig så då vaknade jag till igen. Vid halv två på natten gick jag upp och kissade. Då vaknade mamma typ. Sen fick jag en alvedon och hon gav mig massage i nacken, sen kunde jag somna typ vid 2 eller nått. Vid åtta vaknade jag igen på mårgonen. Sen somnade jag om till nio och då gick jag upp. :(( Aja, sen på dagen gick vi och badade och tränade lite. Och nu har jag typ hoppat runt med min bror och skadat mig i nacken så jag har skit ont.


nyår

världens bästa tjej, och min bror i bakgrunden

mina fina naglar :)

jag och min bästavän!

MEN HAHA, är det nyårsafton så är det :)

Jag, Lena och min bror

Jag har alltid roligt med dig

Haha, det var typ den bästa bilden jag fick på raketerna för att min kamera tog slut på batteri.


Idag har jag.....

Hello!
Idag har jag varit hos min farmor och farfar nästan hela dagen. Jag vaknade strax innan tolv. Då åt jag lite gröt och satte på teven. Sen ringde min pappa och ville att jag och min bror skulle följa med till farmor ochh farfar för att farmor fyller år idag. Då åkte vi dit och åt lite soppa, hade bara kul. Så snart ska jag försöka ladda ipp lite bilder från nyår. Hahah, lite sent kanske nu (fem dagar efter nyår) men det ska nog gå bättre idag tror jag. Kyss kyss!


nyårsbilderna kommer senare, eller imorgon

Asso förlåt, jag kan inte ladda upp bilderna från nyårsafton. Det går inte. Asso jag har försökt jättelänge. Men det måste vara något fel på blogg.se eller på min dator. Jag ska försöka igeen senare och ladda upp dom men om det inte går då så får jag prova imorgon :)

Jag vet att mina inlägg är tråkiga, med bilder skulle dom bli roligare, men just nu kan jag inte ladda upp dom.


förlåt..

Hejsan allesammans.
Igår blev  det tyvär inget bloggande. Jag glömde helt bort.
Och jag trodde faktiskt att jag hade bloggat men nu när jag kollade så visade det sig att jag inte hade det.
Ber om ursäkt för det.
Idag har det inte häller varit så mycket bloggande.
Men jag vaknde vid typ halv tre.
Vet inte varför jag vaknar så sent, men det är i alla fall skönt att sova.
Aja, har precis varit ute och sprungit.
Det var jätteskönt, men jag trodde inte att jag skulle orka.
Visste inte om det var någon friidrott idag eller inte så jag gick ut och sprang istället.
Jag tror att jag kommer lägga ut lite bilder från nyårsafton idag.

godnatt

ett inlägg till blev det ju iaf.
ska väl inte gå och lägga mig derekt nu men snart.
kollar på lite film här och sånnt.
imårgon ska vi kolla på harry potter och den flammande bägaren.
den gick på tv idag men det var på kanal fem och pappa har inte femman.
aja, skriver imårgon mer, pussar

planerna för idag?

Jo, mina planer för idag är väl att sitta här hos pappa. Haha, nej men våra släktingar kommer typ så jag måste fixa mig snart. Dom kommer väl runt halv fem kanske. Det kanske inte blir så mycket mer bloggande idag. Hörs isf imårgon. Så vad har ni tänkt att ni ska göra idag?


godmårgon!

Hejhej alla läsare!
Kan någon gissa när jag vaknade idag då? Hahah, jag tror inte de va. Jag vaknade kvart över två. asso 14.15. Shit, jag blev verkligen chockad när jag såg vad klockan var. Jag sitter vid typ världens grymmaste dator. Hahah, det är pappas. Den är skit dyr men verkligen jättehållbar. Man kan köra över den med en lastbil utan att den går sönder, man kan typ lägga den i vatten utan att den går sönder. Och, jag lovar att det är sant. Dom använder sånna här datorer i tex CSI.

nu är det tvåtusentio

Jag hade en helt underbar kväll igår hemma hos lena. Vi åt god mat där, även fast jag, Lena och min bror var tvunga att göra om den lite.  Sen blev den mycket godare. Vi hade det bara mysigt. Satt mycket inne i Lenas rum och bara pratade (och tog mycket kort). Men dom korten får ni tyvär inte se nu. Är hemma hos min far igen. Nu är det minsann hans helg. Hahaha, vi dansade lite hos dom och skrattade nästan hela tiden. Sen kom ju fyrverkerierna. Jag han därimot inte ta så mycket bilder när dom kom för min knullkamera hade inge mera batteri. Men det var verkligen fina raketer. Så nu hoppas jag att vi alla får ett underbart tvåtusentio!

Föresten så kanske jag inte kan blogga så mycket i helgen, vi får se om jag har tillgång till nån dator. :)

RSS 2.0