Kladdkaka !

Åh, jag bakade kladdkaka nyss. GISSA HUR GOD DEN BLEV!? Den är verkligen helt perfekt!

Som hård på ovansidan, och helt mjuk innuti. ÅH VA GOD :D

Svar på komentar!

Postat av:
Kan du göra ett fest sminkning!
Snälla det skulle vara så himmla kuuul!

Elin svarar:
Jag har väldigt fullt upp nu, så kan nog inte göra det på ett tag. Men helt ärligt så sminkar jag mig nästan exakt likadant om jag ska på fest. Men någon gång kan jag säkert göra. :D

UHUUU!

Jag är uttråååååkad! Har inget att skriva om här och det är bara tråkiga inne på msn, facebook. Sen finns det ingeeee kul på teve heller. Och inga roliga komentarer får man här heller..


Mina snyggaaa tennarmband.

Hej!
Kom nyss hem från skolan. Vi hade skolfotto idag, och jag försov mig, men kom i tid iallfall, men fick stressa skit mycket på morgonen. Typiskt. Men nu när jag kom hem så hade jag fått ett paket från en tjej i kiruna som jag hade beställt ett tennarmband av, och idag kom det. SUPERSNYGGT!

SÅ SNYGGT. Men det kostade 550 kronor. Ojoj, men det var det verkligen värt!

Det smala armbandet har jag gjort, såå stolt, hahaha. :D

Båda armbanden. ÄLSKAR DOM! Lite sameslöjd. Det är alltid kul.

No pictures

Hey!
Imorgon börjar jag skolan klockan nio, så det är skönt. Jag vet att min blogg är rätt tråkig utan bilder, men har inget att fota med. Funderar på att köpa en Panasonic kamera. Den heter Tz3. Min pappa har en sån och jag älskar den. Den är typ liknande en systemkamera med samma effekter och sånnt. Så funderar på en sån.


Tillbaka!

Nu får jag väl börja blogga igen då.. Har varit sååå skönt att vara utan blogg ett par dagar och vill inte börja blogga igen, men jag gör det för eran skull.

Iförrigår så var jag på stan. Det var ju Kringelfestivalen. Och då var jag först med Hilina, Ilona och Emeli när jag kom dit, sen skulle dom hem så då kom Lena ner. Klockan var väl typ nio på kvällen då. Sen gick vi omrkring, spana efter killar och sånnt kul. Haha, och sen typ kollade vi på artisterna där också. Darin och Timoteij. Gick hem vid ca halv elva.
 
Igår var vi också på stan och typ var med David och André. Dom är så roliga. Vi kom till stan vid åtta. Och sen var vi också med Richard lite. Såg han den där killen som vann Talang (Amigo eller vad han heter) och Brolle. Guuuuud va snygg Brolle är. Alltså jag trodde verkligen inte han sjöng så bra och var så snygg, men nu har jag fått en helt annan uppfattning om vem han är. Sen när han hade spelat klart så gick vi hem och då var klockan tolv.  
Förresten är ju min kamera borta, så jag har inte tagit några bilder.

Koooolllaa va snygg! :D

Headers + bloggpaus!

Nej, nu har jag fått nog. Orkar verkligen inte blogga just nu. Har världens sämsta klass och det gör så att humöret inte är direkt på topp. Så måste ta en bloggpaus ett tag tror jag. Imorgon börjar skolan på riktigt, så måste vara fokuserad, ses väl om någon vecka eller så..


 

Många har också velat ha nya header efter att jag gjorde min, och dom ville ha en liknande.
Sen är det också rätt många som jag inte har orkat svara på än om jag kan göra header, men har varit så nere nu ett tag, så har inte orkat öppnat mailen änns, ber om ursäkt för det. Men jag ska fixa header till alla som vill ha, men tror inte att det blir innom dom senaste dagarna iallafall.

Möte i skolan.

Hej!
Kom precis hem från ett möte i skolan med mina nya mentorer. Dom var helt okej faktiskt. Och klassen verkar ju vara ganska så normal ändå. Vi får se om jag går kvar där eller byter. Provar iallafall gå där i en månad typ. Riktigt spännande att börja i en så stor skolan nu. Haha, men ändå ska det bli tråkigt.. Men men, det går säkert bra.

Nu ska jag borra upp min spegel i mitt rum, eller jag och jag, det blir väl mest mamma. xD Det kommer bli skiiit snyggt, jag har bestämmt hur den ska sitta.

Har ganska fin outfit idag förresten, tycker jag själv. Jag har inget att ta foto med förrutom mammas dåliga mobil så jag kan nog inte direkt lägga upp en dagens look.

Så uttråkad..

Sitter baaara här och gör ingenting alls. Nej men jag är inne på facebook bara och typ har ont i ögonen. Kollar också lite på film. Men är ofokuserad så jag fattar typ inget av filmen, jaja ska väl snart gå och sova. Måste planera vad jag ska ha på mig imorgon också. För imorgon ska jag på möte med skolan.

Jag har typ ingen att vara med och kan inte ringa eller messa någon för min mobil är ju borta, och alla mina nummer.. Så då får jag väl sitta här då, helt själv..

Jag vill ha tillbaka min kära mobil.


Svar på komentar

Postat av:
började nt du skolan idag ?


Elin svarar:
Nej, jag börjar i ny skola (blombacka) så typ alla sjuor börjar på onsdag. :)

Varit ute och sprungit!

Åh hej!
Gick upp typ vid 8 idag, har inte sovit bra alls. Men men, vid 12 typ var jag och sprang med pappa 5 kilometer. Jobbigt var det, hihi, måste börja träna och springa mer. Är inte så vältränad om man säger så. :P

Bilden är tagen med mobilkamera (mammas mobil) så den är ganska suddig.

Nu har jag precis tagit ett skönt bubbelbad och är varm igen. Har ju varit riktigt fint väder idag också så jag har suttit på ballkongen och solat lite. Lite mer brun blev man ju, men jag är fortfarande vit.. Hihi, men nu ska jag kolla på Hemliga prinser. Det är ett jättebra program som har gått på teve ett tag, missade den sista men nu går den på repris.

Bloglovin

Följ gärna min blogg via Bloglovin. Tryck då på bilden längre ner på min blogg där det står följ bloggen med Bloglovin. :)

Nyduschad och varm.

Hej!
Jag har precis duschat och sitter nu med en handuk på huvudet och dricker varm choklad.


Muggen har jag fått av min bästavän Lena! :)

Ehm, godmorgon (?)

Klockan är nu cirka halv 4. Idag vaknade jag klockan tre. Riktigt dumt gjort av mig, för nu har jag ju typ sovit bort hela dagen, och kan inte göra så mycket mer idag än att bara chilla. Men jag gick och la mig igår vid 4 på natten, så därför vaknade jag också så sent. Blajblaj.

Har inte så mycket mer att skriva. Ska väl typ snart äta kräftor med min bror. ;D Kanske, bara kanske bloggar mer senare.

Bilder


Hittade en bild från Grönan i mammas mobil idag, så då la jag över den på datorn.

Hihi, idag skrev jag mitt namn superfint på handen, så vill jag tatuera när jag typ blir äldre. (Bara det att bilderna typ blir liiite mer suddiga här än på min kamera.. )

Beställt hem


499:- (Dimrosa) Riktigt snygg. Kommer hem först i oktober..

Finns även i färgerna svart, mullvad, mörklila, blåpetrol ovh röd

Igår, idag

Hey!
Sorry för jag inte uppdatera igår, men kan nte säga annat än att jag inte hade tid.. Jag var nere på stan och fixade nytt VISAkort, ID-kort, polisanmälde det som blev stulet. Så sen åkte jag med pappa till Mölnbo (han ska flytta dit i september, till hus) och vi skulle prova lite med min dator och modemet pch det funka där. Det var roligt att kolla lite där igen. Det är pool och jättefint. :) Jaja, jag vaknade nyss och sitter fortfarande med nattkläderna. Ska väl snart åka till någonstans med mamma tror jag, så nu måste jag fixa mig.


(förlåt för dett inte kommer nya bilder)

Faaaaaaaaaaan..

LÄÄÄS!

Kom nyss hem från Grönan. Helt underbar kväll, men..... Min mobil, min brors mobil, min kamera, min plånbok försvann. Någon j*vla idiot tog min väska. Fyf*n, hur kan man änns vara så idiotisk och ta någon annans väska? Alltså ursäkta språket, men just nu är jag bara så himla arg. Jag fick typ snacka med vakter och allt där, dom var jättesnälla, men jag kunde ändå inte hålla mig för gråt. Så nu kommer jag typ inte kunna uppdatera med nya bilder på ett tag. Ska såklart köpa ny kamera och mobil, men vi får se när. Visa-kortet är borta också, så det måste jag skaffa nytt.. USCH, den personen/personerna som har gjort detta måste ju verkligen må dåligt, personen/personerna kan ju f*n inte vara friska.

Mycket att göra just nu!

Hey!
Jag följde med till Arlanda ändå idag och hämtade upp min kusin och moster. Kuuul att dom är här. Eller, min kusin körde vi bara till Cinderella, hon skulle på kryssning, så min moster är bara här nu. Men hinner inte blogga så mycket mer idag tror jag. Massa att göra. Så vå får se om det blir några fler inlägg idag eller inte.

Imorgon åker vi till Grönalund. Jag, moster, kusin, min andra kusin, min bror. Kanske inte följer med men tror det. Om det blir så att jag förljer med så kommer jag nog inte uppdatera något imorgon. Jaja, kraaaam!


Sova nu!

Godnatt!

Header till Simell

Haha, en tjej ville ha samma header som mig, för hon tyckte den var så fin. Så nu har jag gjort en åt henne.


Ny header!


Jag gjorde nyss en ny header! Blev riktigt nöjd. På den här skrev jag ju inte header by http://justeevs.blogg.se . Men det är iallafall jag som har gjort den, kunde skrivit det, men tycker det blev finare om jag inte skrev det. Men nu blev den rosa.

Tycker ni att det ska vara vit bakgrundsfärg, eller så som jag har nu (rosa alltså)? (tacksam för svar)

Videoinlägg


Tog tid att ladda upp det så videon gjordes för typ 2 timmar sen.

Nalgar

Jag fick ju en jättesöt komentar om att det var någon som typ ville att jag skulle fortsätta att hålla på att fixa naglar och sånnt. Älskar ju att hålla på med sånnt, så idag fixade jag mina egna naglar lite. Blev faktiskt mycket mycket nöjd.


Små blommor med "pärlor" imitten.

Duuuschaa

Nuu måste jag verkligen ta mig en dusch och sen får vi se vad som händer efter det. Jag har fortfarande sovkläderna på mig, har inte orkat ta av mig dom eftersom jag snart ska sova igen. :P Haha, nej men tror inte jag kommer gå ut något idag. Jaja, men vi får se hur det blir. Hööörs sen.

Det är bara 1 vecka kvar tills skolan börjar.. JAG VILL INTEE!

Men jag saknar min Elin!


Bilder från i lördags

Hey!
Sorry för jag typ inte bloggade något alls igår. Lägger upp bilder idag istället.

Haha, påväg mot tåget.

Valentina i tåget

Crossfire

Crossfire på scenen. :)

Lazee, han är grym :D

Typ Kato (?)


Hemmaaaaa!

Yeeay! Nu är jag hemma, Valla fick typ inte vara längre ute själv och det var riktigt riktigt synd för vi han typ bara se Rigo(Crossfire), Madcon, Lazee och typ Josefine Crafoord, Kjell Eriksson, Jakob Öqvist, Poul Haukka och typ några fler. Men Josefine Crafoord, Kjell Eriksson, Jakob Öqvist, Poul Haukka håller ju typ på med Vakna med the voice. Kanske kommer vara med på Vakna med the voice den 23 augusti på 5an, tidigt på morgonen, så kolla där ifall ni ser mig. Det var typ några som intervjuade Valentina, och jag stog där bredvid. Men vi såg aldrig Flo rida och dom hade jag verkligen velat se, alltså diiiirekt från USA. :P Haha, nej men ah. Och Sean Banan såg vi aldrig, och han hade jag också velat se. Ni får se bilderna imorgon, orakr inte ladda upp dom nu, har världens huvudvärk.

Kul var det, men jag hade verkligen velat vara där längre..

Nu sticker vi.

Ska snart gå till tåget med Valentina och åka mot Stockholm. Hörs väl efter.


Håret


Hiss eller diss ? :)

Min dag!

Har inte hunnit blogga idag. Men jag har varit och badat, varit med Lena, färgat håret och varit med Valentina. Jag och Valentina bestämde att vi ska till ung08 imorgon, och The voice. Så det blir kul. Men min bror tar konfimation imorgon, så där ska jag vara till typ 1 på dagen, sen efter det tar vi tåget till stockholm.

Kommer nog inte hinna blogga något imorgon.


Vem är jag?


Namn (För & Efter): Elin Olsson
Ålder: 13 år
Längd: 153cm
Födelsedag: 12 februari
Syskon: En storebror
Civilstånd: Singel
Intressen: Shoppa, springa, kompisar, blogga.

Har du en bästa vän?: Ja
En vän du litar på: Lena
Blivit sårad av en vän: Ja
En vän du önska du umgicks mer med: Massa andra 
Lätt att skaffa nya vänner: Ibland
Vilka vänner umgås du mest med?: Valentina, Lena, Erik och fler.
Har du vart kär?: Jaa
Är du kär nu?: Nej...
Har du lätt att få känslor?: Ibland
Pojkvän eller singel?: Jag är singel

Vilken skola går du i?: Blombacka.
Linje:  Grund skola.
Trivs du?:  Har inte börjat där än, börjar den 23 augusti.

Hund/katt: Hund
Mjölk/vatten: Olika
Tv/data: Data
Fest/hemma kväll: Beror på vem hemma kvällen är med.

Stan en stund idag!

Hej!
Alltså nyss var jag typ på stan, jag tog en sväng dit. Gick omkring där och hade det mysigt bara. Men faktiskt kan man typ inte gå på stan utan att köpa något. Alltid är det någon litet eller så man köper. Idag köpte jag hårfärg, ska slinga utväxten, en ny body splash och en ny mascara.

59.50:-  från H&M (billigt & förhoppningsvis bra)

29.50:- från H&M (rea)

19.50:- från H&M (älskar lukten, jag har ju en grön också, med cocosnöt och lime lukt)

Dagens


Jacka från H&M
Blått linne från H&M
Jeans från Cheap Monday
Skor från H&M (?)

Ey!

Tjennnnnnnnnnnnaa!
Vaknade nyss typ och känner att jag mår som lite illa.. Inte kul. Försökte äta lunch här och jag fick nästan tvinga i mig maten, men nu känns det mycket bättre. Sitter just nu och lyssnar på musik, ska kolla på lite teve snart. Tänkte åka till Enköping idag, för det är dit jag vill flytta, så ville jag typ kolla runt lite där och så. Men det är ju trotts allt ganska långt dit, så vi tar det en annan dag.

Men på lördag så tar ju min bror konfimation och då ska jag typ vara med han och gå ut och äta gått och sånnt till typ 3 (?). Sen åker jag till ung-08 med Valentina, om hon kunde. Men jag tror att det blir så. Då kommer ju typ Black eyed peas dit och The voice.


Så vacker låt

Ryser varje gång jag hör låten. Haha, låten kanske är lite gammal men jag började precis lyssna på Eminem, min nya idol xP


Eminem - Mockingbird

Godmorgon!

Hej!
Jag vaknade nyss. Ska snart äta lunch, sen blir det väl att gå till någon av mammas kompisar. Kanske skulle ut till mammas kompis stuga men innan det så ska vi till en tjej som går i min klass, hennes mamma har fått ett barn. Så det ska väl bli kul. Men bloggar väl antagligen mer sen, för nu måste jag äta.

Bild från typ förra året i Kiruna.

Mango!

Haha, jag åt precis mango. Jag har ätit det 3 dagar i rad. När vi var i Thailand så var det helt underbart med mango som till och med växte på träd där. Alltså mango är verkligen min favorit frukt. Så himla god. JUMMIE!

Någon som håller med mig?

6 månader och 5 dagar efter

Yeey!
Nu har jag bytt piercing efter exakt 6 månader och 5 dagar.

För precis 6 månader och 5 dagar sen

Nu idag efter att jag precis har bytt.

Dagens vill ha


100 :- från Nelly.com/se
Kanske ska klicka hem dom, så billigaa! Nästan så man måste köpa dom.

-

Igår tänke jag ju nästan lägga ner bloggen, men ni har övertalat mig att inte göra det nu. Fick ju två komentarer igår och det var två anonyma som hade bland annat skrivit att dom älskade min blogg. Det gjorde mig på lite bättre humör iallafall, så jag håller väl på ett tag till, så får vi se vad som händer sen. ;D


Precis kommit hem!

Hey!
Jag har precis varit på stan en sväng med mamma. Vi åkte dit och lånade 2 böcker (dom som jag skrev om förut). "Sms från soppero" och "Hej vacker". Jag har ju redan läst "Sms från soppero" men mamma ville läsa den så snart ska jag börja läsa "Hej vacker".


Dagens look



Haha löshår får Thaimahal (Drottninggatan i stockholm)
Halsband från H&M
Tröja med "pärlor" på från ****
Vitt linne från H&M
Lack-leggings från Gina tricot
Klackskor från ****
Och Black nails

Funderar...

..På att lägga ner bloggen faktiskt. Jag har inge gläjde av det längre känns det som. Även fast det är superkul ibland så tröttnar man. Jag vet inte riktigt. Tänk va mycket lättare allt skulle vara utan en blogg, fast ändå inte. Men ja, vad tycker ni? Ska jag ta bort bloggen?

Här bor jag inte länge till..

(Detta inlägg behöver inte läsas)
Ah hej igen!
Jag är så sjukt trött på Södertälje just nu så det är något hemskt. Vill bara bort här ifrån så fort som möjligt faktiskt. Usch, har typ 3 äkta vänner som jag verkligen litar på och ska börja i en skitklass i Blombacka om typ 2 veckor. Det känns så jobbigt allt ihop nu. Vill inte börja i den skolan, och vill inte börja i den klassen, och vill inte bo här i Södertälje. Känner att allt här bara går neråt. Ingenting blir bra vad jag än gör. Orkar verkligen inte bo här längre. Vill långt härifrån.


Tråkig måndag.

Hej!
Måste börja med att säga förlåt för mycket dålig uppdatering med tråkiga inlägg dom senaste dagarna. Men jag ska bli bättre. Idag har jag iallafall inte gjort mycket alls idag. Ville typ vara med någon, men det var ingen som kunde. Min bror kom hem idag btw. Riktigt roligt, jag har saknat honom. :) Hehe, och ska väl snart kolla på bilder som han har tagit i Rom.
 Jag är riktigt trött och utmattad. Har ont i huvudet och är uttråkad. Men men, jag hittar väl på något snart.. Hoppas jag.
 


Fyrhjuling!

Hejsan! Min dag har verkligen varit super skön. Jag och pappa har typ åkt fyrhjuling runt typ borta vid Nykvarn hela dagen. Så himla härligt att åka fyrhjuling alltså. Hehe, det måste vi faktiskt göra oftare. :D Har tyvärr inga bilder från dagen idag heller och sitter just nu vid pappas dator igen.

Igår kollade vi film och åt kräftor till typ 1 eller något sånnt. Alltså vi kollade på Alien 1, idag ska vi kolla på 2:an. Gillar verkligen dom filmerna. Men men, tror förresten inte att jag hinner blogga så mycket mer idag. Åker nog hem  till mamma imorgon. '
Vad har ni gjort idag?
Ni får ha det så bra så länge så ses vi sen.


Badat hela dagen igen!

Hey!
Idag har jag varit nära Skavsta och badat på ett jättefint ställe med massa berg. Har varit där hela dagen. Vi åkte dit typ 11 på morgonen och sen kom vi hem för någon timme sen. Riktigt mysigt ställe var det där.  Just nu sitter jag hemma hos pappa och har precis ätit. Ska sova här kanske 2 nätter, men till att börja med så blir det en natt. Sitter vid pappas dator nu så har inga bilder att lägga upp. Har med min dator hit såklart, så jag kanske bloggar senare med den eller så. Får se.

Söt bild jag hitta

Klicka för att stänga bilden
Jag och Lena på bilden. Aw, älskar dig!

Dagens vill ha


199:-
Provade toppen i Örebro när vi var där. Men ingen ville köpa den åt mig, och jag hade inga pengar med mig. Synd, för den var verkligen supersnygg.

Om 2 veckor...

... Så ska jag till Grönalund igen. Min kusin är med i ett dansband som heter Martinez och dom ska spela den 19 augusti på Grönan. Jag åker dit med min mamma, min bror, min moster och min kusin. Sen kanske någon kompis följer med också. Ska bli jätteroligt faktiskt.
Tjejen på bilden är alltså min kusin! Hehe, hon sjunger i Martinez, så söt.
Martinez 19/8 19:00 på Gröna Lund

Iväg imorgon

Yeah right, imorgon ska jag iväg och bada igen. Tror ju att det blir fint väder, så ska upp tidigt och åka någonstans med pappa. Vet inte riktigt vart men det berättar jag imorgon.

Det var ju förresten min dag i lördags (min namnsdag) och min farmor vet att jag älskar att gå i "flippflopp" skor, gjorde det typ hela tiden i Thailand. Så hon skickade ett par jättesöta mini flippflopp, haha, sen fick jag också typ några pärlor eller något sånnt? :)

Haha, la en penna där bredvid för att man ska förstå hur små dom är.


Från topp till tå


Solbrillor från Statoil
Väska från ****
Tröja från Gina Tricot
Shorts från Bikbok

Ut och bada!

Tja! Eller, godmårgon då. Nu ska jag ut och bada med mamma typ i Vagnhärad. Så snart åker vi dit, jag har precis vaknat och skulle igentligen behöva duscha innan, men det får jag göra efter vi kommer från Vagnhärad. Måste säga att det verkligen är skönt att vara hemma och bara chilla. ;D


Glöm inte bilden ;D

Rösta på min bild nu då!


http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=2793

Musik får mig på bättre humör!

Sitter ju fortfarande i bilen och kommer göra det i typ 3 timmar till. Men nu lyssnar jag på musik och känns mycket roligare nu. Här är min sporify playlist just nu.


Förresten så åkte min bror med konfan till Rom idag. Haha, han kanske träffar Foki! :)

In the car

Hello!
Har verkligen haft en skit dag. Alltså dagen började typ med att jag vaknade vid typ 12. Sen så hade jag, pappa bestämt att vi skulle åka hem idag. Vi skulle sitta i bilen innan 1 sa vi och så skulle vi inte äta lunch innan vi åkte. Men fan heller, så dum som min pappa är så åt vi både lunch där och sitter i bilen nu först. Men men, nu sitter vi iallafall i bilen, (äntligen). Åker hem till mamma idag.


Svar på komentar

Postat av: Anonym
Hur gör du din header???


Elin svarar:
Jag gör mina headers på photoshop, lite svårt att förklara precis hur jag gör, men jag gör dom iallafall på photoshop.

Örebro köpcentrum

Hej!
Idag har jag typ bara varit i Örebro och gått omkring i köpcentret där. Alltså jag har världens träningsvärk i benen nu, för jag har ju inte varit ute och sprungit på länge. Så det var lite jobbigt att stiga upp idag och gå i köpcenter, men det var kul iallafall. Har precis kommit tillbaka hit till Laxå och ska snart äta, men jag passar på att blogga lite innan dess.

69.50:- från H&M

49:- (rea) från GinaTricot (snyggare på)

34 :- (rea) från Cubus

199:- från ****

229:- från ****

Sprungit.

Hey!
Åh, nu har jag precis varit ute och sprungit 8 kilomenter och det tog typ mindre än 50 minuter. Det var faktiskt rätt duktigt tycker jag :) Efteråt var det rikigt skönt men jag måste säga att det är rätt så tråkigt att bara springa, och jobbigt. Hehe, men nu har jag duschat och bytt om så nu är jag riktigt ren.


Laxå


Hemma.

Går typ runt såhär hela tiden.. I regnjacka.


Hey sötisar!
Jag tog faktiskt med mig datorn ändå. Så jag inte skulle ha allt för tråkigt. :) Hehe, men ja, igår kom vi fram hit och jag typ gick omkring här bara och kollade hela kvällen typ. Det är väldigt lungt här, nästan för lungt. Men men, vi ska ju inte vara här så länge ändå. Fast jag hade nog velat stanna hemma och varit med moster och kusin istället men det här funkar ju också. För här är typ 2 av pappas kusiner och farmors bror. Kanske inte bloggar så mycket mer någon dag här tills jag kommer hem och vi åker hem typ på onsdag eller torsdag. Så vi får se hur det blir.

Jag glömde kameran hemma, så alla bilder är tagna med mobilen. :)


RSS 2.0