Dagens vill ha

  
Paljettbikini 228:-                   Paljettshorts 199:-

Bilder från idag



Sommar sommar sommar!

Elin bland alla blommor :)

På ballkongen



När jag ser bilden så tänker jag på Twilight, vet inte varför :D



Haha, och så såg jag en hare ;o


HÖR NI ÅSKAN!?

Hjälp!?
Asso jag var nyss ute och fotograferade och typ plockade blommor tills imorgon när mamma kommer hem. Fick ett par jättefina bilder, men sen fick jag springa in för att det började spöregna och åska. Jag hatar åskan och tycker att det är så läskigt. Men som tur är så har det typ slutat nu.

Godmorgon!?

Hejhej!
Jag vaknade ganska tidigt idag. Typ vid 5 på mårgonen. Men det var för att jag skulle säga hejdå till mamma. Hon ska ****** idag.. Så när hon hade stuckit så somnade jag om till typ 9. Och sen dess har jag varit vaken men har legat i sängen sen nu. Jag är ju hemma idag också och är fortfarande väldigt förkyld. Wellwell, jag har precis vaknat och nu ska jag typ fortsätta att packa lite och äta lunch. Jag bloggar mer senare.


Dagen,

Hejsan alla bloggläsare!
Idag har det varit en lång dag tycker jag. Min dag började med att jag åkte till Ica Maxi. Tänkte köpa ljsuare hårfärg, men det blir inte så bra om man färgar hemma. Asso jag blev inte helt helt nöjd med hårfägen. Menmen, sen åkte jag till stan och köpte sminkborttagning, det behövdes. Och så köpte jag en stor poster med Robert Pattinson som jag ska ha i mitt nya rum sen, han är så himla sexxxxiii! :) Så sen när jag kom hem packade jag ner alla mina kläder i påsar och tog ner tavlor och städade undan allt i mitt rum och la allt i kartonger. Vi flyttar ju om 3 dagar. Och efter det så åkte jag till Nykvarn med mamma och fick massage av våran sjukgymnast. Det var mycket mycket skönt.

Vad har ni gjort idag?


Sminkborttagning 62:-

Poster 59:-

Hjälp med silvershampoo!?

Jag sitter och funderar på om jag ska köpa sivershampoo. Har hört att Matrix silvershampoo tydligen ska vara väldigt bra. Är det bra tycker ni? Jag vill ju ha blondare hår och vill inte hålla på och färga hela tiden. Men jag kanske ska köpa på Åhlens eller Kicks eller Matrix. Vad tycker ni? Är det någon som använder silvershampoo och kan ge tips?
Matrix biolage - Color care conditioner


Ansiktsmask

Med döda havet. Så himla skönt!

Haha, jag älskar ansiktsmasker :)

Blooondieee

Helluuu!
Jag var ju hemma från skolan idag också. Mådde typ förj*vligt på mårgonen och kunde knappt prata. Så jag låg i sängen till typ klockan halv tolv då mamma kom hem. Sen åt jag lunch och köpte ännu mer halstabletter. Efter att jag hade truckit i mig massor av halstabletter så började det äntligen bli lite bättre. Och jag skulle ju färga håret idag som jag skrev och även fast jag mådde ganska dåligt så bestämmde jag mig för att gå till frisören ändå. Så nu är det gjort. Jag slingade bara håret, men slingorna är väldigt många och nära så man ser knappt mitt bruna hår längre.


Asso ni kanske inte tycker att det är så mycket skillnad. Men det syns mycket mer i verkligheten.

Tycker iallafall att det blev sjukt snyggt, sen till sommaren så ska jag färga ännu mer blont :D


RÖSTA PÅ MIG!

Jag är med i veckans blogg på isaobecka.blogg.se. Hahah, jag känner inte dom. Men rösta iallafall på mig. Här är länken http://isaobecka.blogg.se/2010/april/veckans-blogg-1.html?_tmp=75bb341a8c9c5ad6821cfe5028bc495732d21590 .

Svaren till frågestunden

bh kupa?
vilken skola ska du börja i efter soldala?
vart köper du dina lösnaglar?
får du pengar när du ber om det?
75a.
Blombackaskolan.
Det är olika, mina med fransk manikyr har jag köpt på Kicks. Sen har jag köpt några i Thailand.
Ja?


ska du börja i blombacka? :)
Yääy.



vilka är dina 3 bästaste vänner?
hur är dom som personer?

Jag har många bästavänner men 3 utav dom är Lena, Erik, Valentina.

Lena: En väldigt bra kompis som man verkligen kan lita på. Oftast ganska lugn & bra humor. Stöttar alltid och hjälper en när man mår dåligt. Stark personlighet.
Erik: En kille med stil. Haha. När man har något att berätta så är han verkligen fokuserad. (Bra på att lyssna) Mycket positiv och kul.
Valentina: Alltid glad och gör mig alltid glad. Med henne kan jag göra tråkigt till roligt. Allt vi gör blir roligt. Kan prata om allt med henne och hon förstår.




Vilka är de 5 snýggaste killar och tjejer i din klass ?
Av killarna är det nog Erik, Kim, Andreas, Elias och Alexander tror jag ? Av tjejer är det Hilina, Valentina, Ilona, Madelene och Elin.




vem är din aldra bästa vän?
vem är du kär i?

Lena.
Jag är inte kär i någon just nu.



har du haft sex?
Nej



har dfu vart tms me tbias pillai
Näpppp



* Vem spenderar du helst en fredagskväll med?
* Favorit film ?
* Hur länge har du bloggat?
* hur märker man på dig om du är kär, asså hur beter du dig ?

Kompisarna.
The twiligt saga.
Sen juli 2009.
Jag blir väl typ sprallig och blir glad när jag tänker på det typ.



säg ngt vackert med dig själv
Mina fötter!! Hahahah, skoja. Nej men mina kindben gillar jag faktiskt ;)



brukar du gå me typn6 cm klack t skolan ? varför isf? ingesnygg..
Ja, jag brukar ha klackskor i skolan, och det är för att jag själv tycker att det är snyggt. Jag trivs i klackskor och till vissa kläder kan det vara fint. Så jag tycker själv att det är riktigt snyggt ibland.



Vilka e 5 snyggaste tjejer i din klass förutom de du umgås med ?
Har du fått din mens ? Isf hur gammal var du ??
Josefine, Madelene, Daniella, Nadia,  Evelina. Jag umgås inte med dom här tjejerna så jättemycket, men någon gång har jag varit med dom.
Ja, jag fick min mens när jag var 12 år.


Tack till alla er som har ställt frågorna, ♥

Mitt armband som jag skrev om i fredags

Jag skrev ju typ om mitt nya armband som jag köpte i fredags och sa att jag skulle visa bild på den idag. Det är ju liksom en rosett på det. Så himla snyggt. Men när jag kom till skolan imorse så märkte jag att Valla också hade en sån. Även fast det typ var hennes mammas.

 

Hemma från skolan

Ah cha !
Imorse så gick jag upp och gick till skolan. Men efter dom första lektionerna så började jag få mer ont i halsen. Så nu efter lunchen så gick jag hem. Riktigt skönt att få chilla här hemma. Om jag inte blir bättre imorgon så kommer jag nog stanna hemma då också.

Jag svarar på frågestunden lite senare idag. :)


SKÖNT ATT SNÖN ÄR BORTA IGEN, MEN HOPPAS BARA INTE DEN KOMMER TILLBAKA.

"onödigt inlägg"

Jag kom precis hem från Trosa. Haha, där har jag varit hos min farmor och farfar. Och vi var också och kollade på ett hus i Hölö. Men det var inte så jättefint tycker jag. Jaja, efter vi hade varit hos farmor och farfar så åkte vi och köpte kebab. Haha, mums. Har inte så mycket mer att skriva om just nu, men imorgon ska jag iallafall hem till mamma. Så nu ska jag fixa lite mer med min dator, kramkram!


Måste iväg

Nu ska jag iväg till Hölö med pappa och hans fru. Vi ska kolla på ett hus, se bloggar mer senare.


Bild i repris, men hade ingen annan bra. (tryck på ilden så blir den större)


Godnatt!

Trött trött!!!
STÄLL MASSOR AV FRÅGOR TILL FRÅGESTNDEN NU DÅ :DD

Dagens vill ha


Både jackan och jeansshortsen tyckte jag var snygga!
Jackan 299 :-
Jeansshortsen 249:-

Lördag

Hejsanhejsan!
Idag vaknade jag typ vid halv 11 och gick på toa. Sen gick jag och la mig till typ 1 igen. Det är så skönt att sova. Men ah, sen så gjorde jag 2 varma mackor och fixade mig och så. Så snart ska vi kanske åka till farmor och farfar eller nånstans och åka motorcykel. Jag bloggar nog mer senare tror jag. Och eftersom jag sitter vid pappas dator så har jag inga bra bilder.

Jag svarar på frågorna till frågestunden efter helgen, så ställ massor av frågor nu !

Ont i halsen..

Hejhej!
Jag har precis kollat klart på Talang 2010. Så himla roligt program tycker jag. Hahah, förresten så typ kännde jag en som nyss var med. Han heter Jonas, han dansade typ. Jaja, igår så märkte jag faktiskt att jag hade ont i halsen. Hoppas bara inte att jag blir sjuk nu. Vill att det ska bli sommar och varm så att man inte behöver frysa och bli förkyld och få ont i halsen.. Att få ont i halsen är en av dom tråkigaste grejerna med att vara sjuk tycker jag.


Hos papi

Tja!
Idag har jag typ varit i skolan och hade idrott och lite sånnt. Sen fick jag ganska ont i huvudet så då när jag kom hem så åkte vi typ till min sjukgymnast och hon masserade mig. Hilina skulle följt med men hon skulle typ vara med familjen. Så efter jag hade varit där så åkte jag och mamma och min bror till maxi. Där bredvid maxi finns det ju lite afäärer, och där köpte jag ett GRYMT armband. Det var svart, sen var det en söt rosett på den. Jag visar det när jag kommer hem till mamma efter helgen, för har inte det här. Men nu är jag iallafall hos pappa och ska snart äta sen ha fredagsmys och kolla på Talang. Min kompis bror ska vara med och dansa där.

Hörs kanske senare, OCH GLÖM INTE ATT STÄLLA FRÅGOR TILL FRÅGESTUNDEN !


Videoinlägg


Tog typ några timmar att ladda upp det, men nu är det gjort :)

FRÅGESTUND! avslutad


Nu är det frågestund, så passa på att ställa alla frågor som ni alltid har undrat. Jag ska försöka svara på allt. Men svaren kommer om några dagar. Får jag inte mer än 15 frågor så blir frågestunden intälld. STÄLL MASSOR AV FRÅGOR !

Hallon & choklad


MUMS!!
Asso det kanske inte ser så gått ut, men det är verkligen hur gått som helst.

Först tar man en vanlig "chokladkaka" och smälter några bitar av den i mikron. Sen tar man en sked och skvätter på hallonen och låter chokladen stelna. (hallonen ska vara lite kalla) Då blir det verkligen SUPER ! Inte heller svårt alls att göra.

slinga håret på tisdag

Hello !
Jo, idag snöar det ju j*vligt mycket. Det är inte en rolig syn faktiskt. Jag har knappt velat vara ute något alls idag eftersom det typ är snöstorm. :( Men istället har jag suttit inne mestadels av dagen. Har typ nyss ätit kyckling. Väldigt gått faktiskt. Menmen, jag duschade imorse och sen promenerade jag till skolan. I början av dagen hade jag slöjd och det var riktigt tråkigt i början. Men sen när jag kom på vad jag skulle göra så blev det roligare. Så sen skulle jag gå hem till valla efter skolan, men jag orkade verkligen inte.

Förresten, jag ska slinga håret blont på tisdag !
Sen till sommaren blir det säkert helt blont också. You know, blondies have more fun :)

HAHA, gammal bild från i sommras förra året. Där hade jag iallafall helt blont hår. Minns ni ?


SNÖ, VAD ÄR DETTA!?

Chalalala !
IDAG HAR DET SNÖAT ! :O Vet ni hur sur jag blev när jag vaknade och såg att det snöade!? Jag menar, det var ju typ ganska varm igår och jo, jag lyssnade på nyheterna och hörde att det skulle bli snö, men trodde det liksom aldrig..
Så ja, jag blev besviken på mårgonen när man fick börja packa upp vintterjackorna igen.

Wellwell, jag har haft på mig typ lite sköna, vanliga kläder idag. Var också en stund efter skolan med Valentina. HAHA, vi spelade Barbie på min xbox xDDD


Tjocktröja från Bikbok
Prickigt linne från
Gina tricot
Jeans från Cheap Monday
Klocka (syns inte) fick i julklapp


Lösögonfransarna

Hejeee !
Jag har haft en mycket bra dag. Jag hade typ mina lösögonfransar i skolan. Det var ganska många som märkte att dom var längre men ingen sa som tur var att det var fult. Asso jag fick värsta paniken på mårgonen. Jag gick upp klockan sex. :O Jag vet inte varför, men jag hade typ lust. Sen när jag skulle äta fukost och var jättehungrig så fick jag inte på mig mina lösogonfransar. Det var trotts allt första gången ;) Jag försökte i minst en halvtimme med den ena. HAHA, men sen kunde jag äntligen äta frukost och då fick jag stressa lite.


Jag med lösögonfransarna

Hilina, jag och Valentina på rasten


Bloggar mer sen !

Hejsan, jag hinner inte blogga så mycket nu. Jag ska iväg till Ica. Så skriver mer senare.

Header till Sabina


Tryck här för att komma till Sabinas blogg. 

från topp till tå


Skinnjacka från kappahl (förra året)
Linne från H&M
skjorta från H&M
Väska från ****
Halsduk från Accent?
leggings från ?
klackskor från skopunkten


shopping

Hejhej! Jag kom precis hem från stan. Asso vi åkte dit vid 12 istället för att vi ville vara lite tidiga. Så när vi kom dit gick vi bara omkring först. Det var jag, Hilli och Valentina. Då gick vi typ till alla möjliga affärer och kollade runt bara. Men efter en stund så köpte jag typ lösögonfransar och en ansiktsmask. Hilli köpte också lösögonfransar och en ansiktsmask och valla köpte en nagelfil. Sen kom Nadia. Hon köpte typ inget tror jag, men det var jättemysigt med er tjejer. Vi gick också till donken en liten stund för att typ äta paj ;) Hahah, och så gick vi och satte oss vid Maren och åt. 


Ansiktsmask 19.50:-
Lösögonfransar 39.50:-


studiedag imorgon!

Chena !
Ah, jag har studiedag imorgon. Det ska bli jätteskönt att få vara hemma men jag ska ändå ställa klockan på 10.30 :) Hahah, ska ta bussen ner till stan typ vid 1 för att jag ska vara med typ Valentina, Maria, Hilina och Nadia. Kanske inte köper något speciellt derekt men vi får väl se. Hoppas ni får en bra dag i skolan imorgon :P Haha, hörs väl efter jag har varit på stan imorgon då.


gammal bild, men jag tror att det blir någon sådan outfit imorgon kanske.


Ny kategori

Helluu!
Jag har sovit nästan hela dagen idag, och shit, är klockan redan halv sex ? Gud, va tiden går fort. Men ah, har faktiskt inte gjort så mycket idag, har bara varit ute typ en timme och kollade på några killar när dom åkte skateboard. Sen åt jag på Max. Jag gillar inte deras hamburgare. Men men, nu har jag ju iallafall gjort en ny kategori, "Dagens vill ha" , jag kommer inte göra en "dagens vill ha" varje dag, men nån gång i veckan ska jag väl försöka hinna med det.

Vad har ni gjort idag ?

Dagens "vill ha"


Verkligen snygg klänning. 339:-

gjorde om en bild

ah, hej !
jag sitter typ i mitt rum i soffan och slappar bara. Kollade lite snabbt på körslaget. Igentligen tycker jag inte att det är så  bra, men hade inget annat att göra. Jag ska väl fortsätta med det jag höll på med innan. Eller så ska jag typ göra headers till några
kanske. Om jag orkar, haha, slöis jag är. Men man orkar faktiskt inte alltid vara aktiverad. Men jag vet att detta inlägg kanske inte är så intressant, jag får väl sätta in en bild också då då.
Haha, gjorde om bilden lite tidigare idag.

Så såg bilden ut efter

Så såg bilden ut innan


Varit och badat

Jo, nu har jag varit och badat i en varm pool. Sköönt, men jag försökte faktiskt att träna lite också. Asso simma ett par längder och så. Men jag badade inte alls så länge, hade bara inte lust igentligen. Wellwell, igår fyllde ju mamma år och då kunde jag typ inte blogga något , för vi va nästan inte hemma något alls. Jag gav henne först det där armbandet (jag hittade det i skolan). Hon blev verkligen glad, sen satte hon den på en nyckelring. Det  blev jättefint. Men hon fick också en Toblerone och ett sött kort. :D

Grattis i efterskott, jag älskar dig ! :'(


-

Haye!
Jag gick ju till skolan idag och alla var typ snälla och så. Men sen så började vi jobba med en bok som var sorglig och blev lite ledsen då typ. Men men, efter skolan så gick jag hem derekt. Då ville mamma åka till Ica maxi, och jag var faktiskt lite sugen på det jag med. Såg en grymt snygg halsduk , men jag köpte den inte. Så sen har jag väl bara tagit det lungt hemma med mamma. Nu sitter vi i vardagsrummet och tittar på teve bara. Sköntskönt. Imorgon fyller min mamma år så jag åkte och köpte en Toblerone till henne och ett gulligt kort . (pssst, säg inget ;DD) Jag gjorde också ett armband på slöjden, men jag tappade tyvär bort det. Synd, för det var jättefint.

Men asso jag vet, jag skriver mest om mina dagar nu för tiden. Men jag pallar faktiskt inte hålla på och skriva mycket nu och så nu när jag har det lite jobbigt.


Tråkigt inlägg, tråkig bild, tråkig text. LÄS! :D

Hej!
Nu är jag hemma efter en lång dag men faktiskt inte så mycket tårar. Jag var ju hos Valentina en stund och när jag gick hem så åt jag lite mat och gick ut med Valentina och Hilina igen. Men imorgon så ska jag iallafall försöka gå till skolan. Men jag har faktiskt inte så mycket mer att skriva om den här dagen. Så vi ses väl antagligen imorgon dådå.


hemma hos valla!

Hejsan!
Idag gick jag inte till skolan eftersom jag typ var ledsen och så. Men när skolan slutade för dom andra så gick jag och mamma dit för att prata med lärarna. Sen gick jag hem med Hilina, Ilona och Maria. Och sen gick jag typ på en promenad med mamma och ringde Valentina. Hon var också hemma från skolan för att hon är förkyld så jag gick hem till henne. :) Nu har jag varit här ett tag så ska väl snart gå hem kanske.

Jag bloggar mer senare när jag kommer hem.


Min ledsamhet (behöver inte läsas)

Jag har ju skrivit i ett par inlägg att jag har varit väldigt deprimerad och att jag ledsen, därför har jag inte uppdaterat så bra nu under den senaste tiden heller kanske. Men det är en sak som har hänt i familjen och jag tror inte att jag kommer skriva om vad som har hänt här i bloggen eftersom jag inte tycker att alla behöver veta det. Men mina nära och kära vet vad som har hänt och är också såklart väligt ledsna. Jag gråter väldigt mycket på både dagar och nätter nu och när man gråter så blir man väligt trött. Därför har jag inte heller varit så jätteduktig i skolan och varit så aktiv. Men allt kommer nog säkert (för hoppningsvis) gå väldigt bra ändå. Jag har ju fått lite komentarer och frågor om vad som har hänt och så , men jag berättar det bara för några kan jag säga. Så det är iallafall inget ni behöver vara rädd för, än så länge. Jag har varit mycket rädd och samtidigt ledsen nu och hoppas att ni förstår att jag inte kanske skriver så glatt nu, men jag ska försöka att bli bättre och skriva kanske roligare saker. Men tack till alla som har försökt stötta mig och tänkt glada tankar.


ingen bloggning igår

Sho!
Igår bloggade jag ingenting , men det var för att jag hade fullt upp hela tiden. Efter skolan så var jag med Valentina och Hilina. Vi kollade på film hemma hos mig. Sen så gick dom hem till Valla för att jag skulle på friidrott. Så det var första gången på rätt så länge faktiskt. Men jag har inte tränat eftersom jag tycker att det är tåkigt att bara springa i en halvtimme och behöver betala pengar för det. Det är ju bara att gå ut och springa själv om man så vill det. Wellwell, när jag kom hem så blev vi väldigt deprimerade och mådde ganska dåligt. Grät väldigt väldrigt mycket igår. Så jag behövde inte gå till skolan men jag gjorde det ändå. Så nu har jag varit i skolan precis. Gick bara hem efter skolan och kollade på teve en stund.


Jackan på bilden ska jag nog ha på mig imorgon om jag går till skolan.


Skola imorgon

Hejsan!
Idag har jag bara varit i Strängnäs. Vi åkte och kollade på lite hus med min pappa eftersom att han vill flytta till hus. Vi såg ett par fina hus och han kanske vill flytta. Jag gillade ett speciellt hus och det är det vi kanske ska flytta till. Annars har jag precis ätit bara. Jag vet inte om jag ska åka till mamma iväll eller om det blir imorgon.

Förresten så börjar ju skolan imorgon. Det känns inte speciellt kul. Men kul att träffa vissa :D
Jag skriver mer imorgon och kommer nog kanske inte blogga så mycket mer idag, men som sagt, vi ses imorgon.


Hehe, pappas dator, så tog bara någon bild från thailand :) ♥

Trädgårdsmässa

Hallojhalloj!
Jo, som ni kanske ser på rubriken så har var varit på trädgårdsmässa idag i stockholm. Jag var där med min farmor och farfar. Det var riktigt trevligt. Vi gick omkring där och kollade i typ en timme och jag hittade faktiskt en riktigt häftig sak som jag köpte. Det var ett halvband, asso hänget var ett blad. Ett smultronblad. Jag fick välja vilken jag ville och jag valde smultronblad. Och hänget är alltså av ett smultronblad som dom först har doppat i koppar och sen i silver och guld. Så himla coolt, det ligger alltså ett smultronblad innuti mitt hänge. Sen köpte jag också en kedja till.

Så coolt tycker jag, vad tycker ni?

Fina blommor

Jag såg också en så otroligt vacker liten "soffa". Den var gjord av blommor där man satt (rosa såklart, aww, so sweet) och sen var det typ vass eller vad det heter på ryggen. Och på armstöden var det sånna där som jag inte kommer ihåg namnet på. :D

Sanningar om mig

1. Jag tycker om mitt hår idag
2. Jag har en dålig mobil
3. Jag heter Elisabeth Victoria i andranamn.
4. Jag undviker konflikter.
5. Jag är född samma dag som en utav mina bästavänner.
6. Jag har brutit armen en gång.
7. Jag tycker att det är skönt att vara själv ibland.
8. Jag har igentligen brunblont hår.
9. Jag bloggar för att jag tycker att det är roligt och lärorikt.
10. Jag har en bärbar dator
11. Jag har ett fel i min nacke som gör att jag ofta får ont i huvudet.
12. Jag spelade gitarr i ett rockband förut.
13. Jag var mer som en "pojkflicka" förut.  
14. Jag älskar Twilight
15. Jag tycker att Robert Pattinson är hur snygg som helst.
16. Jag har svårt för att få långa, tjocka naglar.
17. Jag tycker inte om att visa mig för folk utan smink.
18. Jag kan ibland tycka att mitt bloggnamn är jättetråkigt.
19. Jag älskar mina vänner .
20. Jag tycker om att fotografera.
21. Jag kan tycka att min pappa är jobbig ibland.
22. Jag älskar att äta mango.
23. Jag sparar till en ny mobil.
24. Jag tycker att livet var lättare när jag var liten.
25. Jag vill ibland börja på dagis och börja om livet.
26. Jag tycker om att bära ringar och armband.
27. Jag vill åka utomlands år 2010.
28. Jag är trött och ska snart gå och sova.
29. Jag har precis tittat på ett intressant program
30. Jag är beroende av min dator.

Från topp till tå


Skjorta från H&M
Svart linne från Stadium
Jeans från Cheap monday
Armband från Glitter


Grattis Kristen


Hoppas du får massor av fina presenter ;)) Grattis nu, Kristen på 20-årsdagen.

Nu hos pappa

Hej!
Imorse så vaknade jag vid ett på dagen. Riktigt skönt att få sova ut lite. Men sen derekt när man vaknar så måste man ju upp och äta frukost och då kan man inte somna igen. Så då startade jag datorn och redigerade lite bilder. Jag gjorde ett "filmomslag" till en film. Asso jag hittade bara på ett namn på någon film och så gjorde jag den rätt så bra faktiskt. Och nu sitter jag hemma hos pappa. Visade precis den bilden som jag gjorde till pappa. Han tyckte också att jag var duktig ;)

Heheh, det är sju olika bilder på denna bild. Alla människor har en varsin bild så det blir fem bilder. Sen är himlen en bild och huset en bild ;)


Nu går jag och sover

Klockan är nu tio över tolv och jag är jättetrött. Har suttit vid datorn i typ sju timmar. Det låter ganska länge, men tiden går fort när man har roligt. Menmen, nu är det slut på det roliga. Ska gå och tvätta mig och sen kolla på teve en liten stund och sen somnar man väl.
Godanttkramar!


(tryck på bilden så blir den större)


headers?

Hallå allesammans!
Jag har ju lagt ut lite bilder på headers som jag har gjort till mig själv förut. Om det är någon som vill att jag ska fixa en header så kan jag ju försöka göra det. Det är bara att komentera det isånnafall. Jag vet att det var ett tag sen jag la ut bilder på några headers, men om det är många som vill ha headers så kanske jag till och med gör en kategori om det ;) Så det är bara att säga till.

här är en som jag gjorde till en kompis, men hon ville typ inte ha den!?

en som jag gjorde till mig själv

dom här tre var ju bara några exempel ;)


Imorgon ska jag till pappa

"Godmorgon"
Klockan är ca tre på dagen, men jag hade ingen lust att skriva goddag. ;) Jag vaknade ju ändå för typ fyra timmar sen och hade tänk vara med lena. Men hon kände sig sjuk så vi är någon annan dag istället. Så eftersom lena inte kunde vara så tänkte jag vara med hilina. Men hon kunde inte heller, hon skulle vara med sin kusin. Så nu orkar jag inte vara med någon jag heller ;D
 Imorgon ska jag ju till min pappa. Så jag kommer nog ta med min dator ändå. Och när vi är hos pappa då ska mamma börja flytta över vårat förråd till det andra förrådet i vår nya lägenhet.


5 veckor redan

Jag har inte skrivit så mycket om min piercing på sista tiden. Men nu har det faktiskt gått 5 veckor redan. Gud va tiden går fort. Nu gör den nästan aldrig ont och den är inte lika ömtålig, så det är ju hur skönt som helst. Har inte fått bada med den (varken i badhus eller i bassäng) på dom här 5 veckorna. Fast nu får jag äntligen börja bada med den. Så bra, eftersom jag älskar att bada. ;)

 

Daimtårta. MUMS!!


Hahahah, sitter och äter daimtårta nu eftersom jag inte har ätit så jättemycket godis nu under påsk.

Köpte skorna

Hejsan! Imårse så blev det så att jag gick ner på stan. Jag köpte dom där klackskorna som jag pratade om igår. Så himla fina. Sen gick jag till banken och fixade en sak. På banken träffade jag en jätteknäpp gubbe. Han var typ full och luktade sprit. Han frågade massor av konstiga frågor men tillslut så gick han. Hahah.

399:-

Stockholm idag

Chaaa!!
Som jag skrev igår så åkte ju jag till stockholm med min bror på mårgonen. Där i stockholm träffade jag mamma. Så vi gick runt och kollade i affärer och så åt jag på tacobar också. Men hittade faktiskt ingenting. Min bror ville för det mesta gå i skateboardaffärer. Jag hittade bara ett par skitsnygga klackskor som jag ville köpa. Men jag måste ju spara pengar. Så jag köpte inte dom men har haft typ "skuldkänslor", eller vad det heter, hela dagen efter att jag inte köpte dom. Vi får se om jag åker och köper dom imorgon, för dom var verkligen så snygga.

Vad har ni gjort idag?


Hahahh, massor av pussar


Från topp till tå



(miniatyrbild av mina leggings, tryck på bilden för att den ska bli större)

Svart jacka som jag köpte igår från H&M
Skjorta från H&M
Vitt linne (under skjortan) från Stadium
Palettleggings som jag köpte igår från ****

Stockholm imorgon

Hej igen!
Jag måste bara säga att jag ska upp tidigt imorgon och åka tåg till stockholm med min bror. Vi ska typ gå omkring där och ha det kul, så kommer nog inte kunna blogga så mycket på dagen imorgon heller. Men vi ses nog ändå imorgon hoppas jag. Fast isåfall blir det ju på kvällen.


Hahah, i tåget med min bror förut.


Lite shopping + bio

Nämen tjenaretjenare!
Haha, idag har jag mycket mer lust att blogga än vad jag hade igår. Jag kände mig bara så trött igår. Men idag har jag inte kunnat blogga så mycket heller för att jag har varit i skärholmen. Jag var där med min bror och mamma. Först åkte vi till skärholmenk köpcentrum. Där gick vi i typ tre timmar. Jag köpte ett par sjukt snygga leggings och lite toffsar och sånnt. Efter det så åkte vi till Heron City och kollade på Alice i underlandet i 3D. Jag tyckte faktiskt att den filmen var riktigt bra, fast igentligen handlade den inte om så mycket.


Hehe, vi tog lite kort på mig också för att jag ska fixa ID-kort.

Armband från H&M 49.50 :-

Snygg jacka från H&M 199 :- (mycket snyggare på)

Toffsar från Glitter 15.90:-

Toffs från Glitter 5:-

Supersnygga leggings från  ***** 149:- (rea)
New moon tidning 40:-


Pallar inte blogga

Just nu kollar jag på teve och har inte någon speciell lust att blogga. Det har nästan inte hänt någe idag ändå, så jag kommer nog att skriva mer imorgon. Är rätt så trött efter en lång dag i bilen.

bilder från romme

Hello! Det har ju varit rätt så mycket att göra idag, men det är för att man inte bara vill sitta stilla när man är på "minisemester". Så jag har ju varit tvungen att gå upp tidigt för att vi skulle åka skidor och då vill man ju alltid vara först för att det är finast snö då och skönast att åka på. Så vi kom ju dit i bra tid och började åka. Men jag tröttnade ju ganska fort eftersom jag tycker att det är ganska läskigt. Men visst, allt gick väldigt bra fast jag åkte ju typ bara i tre timmar. Menmen, lika kul för det var det ju ändå.

Fast det är inte det ända jag har gjort idag. Jag kom nyss hem från centrum typ. Vi har lite släkt som bor där typ som vi var och hälsade på. Det var ju ganska kul att hälsa på dom faktiskt också. Kollade lite på Körslaget där men sen åkte vi hem. Nu kollar jag på typ något "skämtprogram".

nu far vi uppot! (;

åt lite mat här, jättefin utsikt

lägre än så kan man nästan inte se



Mobilblogg - romme

Tjenatjena! Idag har jag varit i romme hela dagen. Är här även nu. Jag har åkt skidor och det har varit lite läskigt, men roligt. Nu har jag precis varit och lämnat in skidorna och sitter just nu och solar i romme. Min bror och typ en släkting åker fortfarande skidor. Eller ja, min bror åker snowboard då. Det har verkligen varit mysigt här och vi satt och åt lunch uppe på ett fint berg där det var en hus där man kunde äta.

Framme nu

Jag är framme här i dalarna nu och vi bor hos några kompisar. Har även släkt här som vi ska hälsa på imorgon tror jag. Vi har precis börjat packa upp och ätit god påskmat. Vi kommer nog åka hem på antinge söndag eller mådag. Just nu sitter jag i sängen och har precis startat datorn. Här är det mycket snö och jag ångrar faktiskt att jag åkte hit lite, eftersom det precis hade börjat bli lite varmt där hemma.

Med tanke på det där inlägget jag skrev om att jag var trött på att folk "härmas" med kläder så menade jag för det första inge illa mot dom som gör det. Och det finns en viss person som gör det överdrivet mycket. Så om ni skulle vara i min situvation (ni som komenterade) så skullle ni förstå. Asso, jag menar, jag blir liksom inte trött på dom som tillexempel går och köper en likadan tröja som mig en ända gång och kanske gör det för att personen tcker att den är snygg. Men det var ju lite onödigt att skriva att jag skulle designa mina egna kläder, eftersom du som komenterade inte änns känner den här personen. Och för det andra så skrev jag tillochmed att ingen behövde läsa det om ni inte ville, jag hade bara lust att skriva av mig lite tråkigt som jag själv tycker är jobbigt. Menar inte att någon av er måste tycka att det är jobbigt, men jag själv tycker det.


sitter i bilen

Hejsansvejsan!
Igår han jag typ inte blogga någe för att jag hade mycket läxor och fick jätteont i nacken. Somnade typ vid sex på kvällen för att jag hade så ont i nacken. Men skoldagen var iallafall riktigt bra. Sitter i bilen just nu och är påväg till Borlänge. Kanske ska åka skidor eller nått. Men jag känner mig lite "galen" eftersom att det känns som att jag pker ifrån sommaren. Nu när det äntligen har börjat bli lite varmare där hemma så ska jag åka till snön igen..

Menmen, jag bloggar mer senare.


RSS 2.0