NYÅRSAFTON

Snart ska jag gå hem till Lena och fira nyårsafton, kommer nog inte blogga mer idag, vi hörs imorgon. Så gått nytt år!

tvåtusentio

Snart är det tvåtusentio. Gått nytt år allihopa!

hemma igen

Nu har jag varit hos min pappa och firat honom. Förtiofyra år. Det var mysigt att komma dit igen. Åt middag, sen tårta och massor av frukt. Nu sitter jag bara hemma här och tittar på nån film. Har faktiskt inte så mycket mer att skriva om. Så jaa, vad ska jag mer skriva? Öhm, idag vaknade jag kl halv ett. Och hittade lite fina kläder, sen åkte jag ju sim sakt till pappa. :)


hem till pappa snart, älskar dig Lena

Hejhej!
Jag ska snart hem till min pappa för han fyller år. Har typ jävligt bråttom nu. Han kommer och hämtar mig om en halvtimme och  då ska jag ha hunnit platta håret, ätit och hittat fina kläder. Aja, jag måste dra nu. Hinner inte skriva något mer idag kanske. Men jag älskar dig Lena och det vet du!

Ha en bra dag,

snart är det nyårsafton

Godmårgon allihopa!
Snart är det ju nyårsafton, då ska jag och min lilla familj vara hemma hos lena.
Som vanligt typ, hhahah vi är nästan alltid där varje år.
Men det ska bli sjukt kul ändå.
Tryck på bilden för att den ska bli större,


Jag ska ha på mig lack leggings, världens finaste tröja, en svart cardigan. :)


hjälp ?

Jag ändrade min bakgrunsbild lite idag.
Komentera om ni tycker att det blev finare eller inte.
Om det är någon väldigt gullig person som är bra på det där med att beställa en ny header som gärna skulle vilja hjälpa mig så kan ju den säga till.
Jag förklarar tydligare för den som komenterar vad jag vill ha hjälp med, om det är nån som vill hjälpa mig.


exprementerade

Hallå, :)
Igår la jag ju ut rätt så mycket thailands bilder o som sagt så är inte änns dedär hälften av alla vi tog. Vi har tagit så mycket mera bilder. Färjade föresten mitt löshår igår också. Det blev helt svart :( Jag tycker inte det blev fint och det är mycket synd för jag ville ju använda det. Jag ska lägga det i blöt typ en vecka så får vi se om det tappar lite färg i alla fall då.

Idag vaknade jag mycket sent för jag var väldigt trött. Åt två pannkakor till frukost :p Hahah, det var rätt så gått. Senare på eftermiddagen åkte vi till stan och skulle kolla efter ny hårfärg till mitt löshår. Pratade med en tjej som jobbade där och hon sa att det skulle bli åt det röda hållet om vi försökte färja det mer brunt. Så vi ska prova med att lägga det i blöt. Många säger ju att löshåret blir mycket slitet om man färgar det, men det blir faktiskt inte det om man har äkta löshår och färjar det åt det mörka hållet.

thailands bilder



så bodde vi i typ en vecka :)

phuket

där bodde vi en natt i phuket

Koh Lanta, där bodde vi 4 nätter :)

vår lilla pool utanför vårat hotel på Koh Lanta ;p

när vi red elefant, det var synd om elefanten tycker jag :s

den var så söt

hahah, pappa

sånna där vackra sålde dom överallt ;), köpte en till mamma

pappa tog kort, den blev grymt snygg tycker jag :) NEMO (clown fisk)

simmade in i emerald cave. det är en super cool grotta. asso man simmar typ igenom en grotta som är kanske 100 m lång, sen kommer man fram till en strand inne i grottan. det är så jäkla coolt! tycker nästan det var de coolaste i thailand.

en till bild inne i emerald cave. när det blev högvatten inne i grottan så kunde man typ inte simma igenom, då var tunneln helt full med vatten.

hahah, lilla elin. om ni undrar varför jag hade kläder på mig under vattnet så var det för jag inte skulle bränna mig :)

en stor stor brännmanet. det var massor av fiskar som simmade runt den
sköldpadda :) den var oxå supersöt

inne i en annan grotta, man var ju lite skitig :)

smiiile

dom gick vi med i grottan. våra guider

nu får det räcka med bilder. själv brukar jag tycka att det är jättekul att kolla på bilder från utlandet så därför laddade jag upp så många nu :)

ska ut på en promenad :)

godmårgon!
jag ska snart ut på en promenad med min mamma och bror, hahah. eller så kanske vi ska springa.
Vad har ni tänkt att ni ska göra idag då?

hihi, det kanske blev ett lite kort inlägg men jag har inte så mycket mer att skriva om, så jag skriver senare.

SUPERNÖJD!


skärholmen med världens bästa

Jag har varit i Skärholmen hela dagen o shoppat med lena.
Tog med mig trehundra kr bara, av mina julpengar.
Det var lite dumt kanske, skulle tagit med mig mera pengar för dom tog slut väldigt fort.
Köpte bara en tröja, en parfym, body lotion o en shower gel.

149 :- MELLANDAGSREA



129 :-

Lena köpte typ lila nagelack, två likadana BHar som jag redan hade (dom jag fick i julklapp som jag la ut bild på förut), samma parym, body lotion o shower gel som jag o en body lotion till :)

tack för dagen lena :)

FÄRJAT HÅRET

Ja, så nu har jag varit o hälsat på min älskling. Vi var ute lite, hon fick lite presenter o jag med. Åt mat där oxå. Imorgon ska vi nog åka till skärholmen o shoppa :)  JAG ÄLSKAR DIG


 
Jag har färjat mitt hår jätte jätte jätte mörk brunt nu oxå. Det är nästan svart, FYFAN va snyggt det blev asso!!
 

hihi,

MÖRKHÅRIG :)


bilder från julen + innan


Hahaha, 3D glasögonen har ju verkligen blivit snyggare :)

Snygga naglar, dom hade jag på julen

lite suddig bild, men så såg jag ut på julafton

hihih, fick världens finaste tröja av min moster, gulligt

Det fick jag, men med tanke på allt annat jag fick från thailand oxå så blir det ju ganska mycket grejer :)

:)


Här är det snöstorm. Där kan det inte bli snöstorm :)

världens härligaste julafton

Nu har jag haft den bästa julafton nånsin.
Jag hade inte önskat mig så jättemycket saker, men de blev ändå superbra.
Fick 3 BHar med trosor till, godis, choklad, pengar, en luktsak, en badbomb, tuggummi, leggings, superfin tröja o så fick jag ju thailandsresan o allt vi köpte där oxå.
Vi hade en så lugn o skön jul här hemma.
Och idag ska vi fira min lilla lena som inte är så liten längre.

god jul

snart ska jag stänga av min dator, så jag säger bara god jul.


naglarna på julen


köpta i thailand

idag och igår. hoppas ni får en bra jul

hejsan!
idag har jag typ inte hunnit blogga något alls, det ber jag om ursäkt för. men jag har haft rätt så mycket för mig. det blev föresten inte så mycket bloggande igår häller. det var för att vi kollade på Avatar 3D. den var jättebra tycker jag och var verkligen värd att se. det ända dåliga var ttyp att den  var så himla lång.

jag vaknade inte så tidigt imårse, vid tolv tiden. då gick jag upp och åt frukost. sen satte jag mig och tittade på en film. hoppade in i duschen efter filmen. sen kom typ mamma hem och då skulle vi åka till stan. köpte en tröja till mamma i julklapp :) för imorgon är det ju julafton. sen fyller min älskling lena år. det har varit en  helt okej dag och nu sitter jag och kollar på Sagan om ringen. hahah, inte för att jag tycker att den  är någe bra.

kanske inte kommer blogga så mycket imorgon. det är ju jul då. vi får se, jag önskar er en superbra julafton i alla fall. tack för julklapparna från kompisarna och jag hoppas ni tycker om mina.
hejdå!

JULLOV

cha!
Nu har vi typ haft julavslutning i skolan. Det var himla kul att få träffa alla mina vänner igen. Alla kom typ springades o kramade mig. Valla först! :) Hahah, alla tyckte typ jag hade blivit jättebrun. Även fast jag har blivit vitare nu för att det är så himla kallt o torrt här i sverige. Men det var skönt att se alla igen i alla fall. Vet ni när jag vaknade idag då? Nej, de kan ni ju inte veta. Jag vaknade typ sex på mårgonen. Det är för att jag fortfarande är inställd på thailans tid. o så vaknade jag nog oxå av att jag hade ont i magen. Snart ska jag i alla fall åka till Heron City med mamma o bror. Ska väl köpa lite julklappar tror jag :)


Koh Racha/Raya




jag vill tillbaka :)

lite av det jag köpte


köpte klänningen och tofflorna i thailand :)


hihhi, de är lite som jag köpte :)

Thailand 09

LÖRDAG: Vi åkte till Arlanda och planet blev föresnat fyra timmar. Så vi satt där o åt, tog det bara lungt.
SÖNDAG: Åkte taxi till Golden Sand Inn där vi skulle bo i Phuket. När vi kom dit så gick vi till marknaden resten av dagen.
MÅNDAG: Vi bokade en båt till ön Koh Racha/Raya. Där skulle vi stanna i typ 6 nätter. Så när vi kom fram dit började vi packa upp lite o kollade runt.
TISDAG: Promenerade till en jättevacker strand som heter Ban Raya. Där var det en super fin strand o man behövde inte simma långt ut alls för att se massor av fina koraller o fiskar.
ONSDAG: Vi gick till en bar som kallades Kokobaren. Där hoppade Max o pappa i havet o simmade tillbaka till Ban Raya medans vi andra gick dit. Sen snorklade vi på Ban Raya.
TORSDAG: Var vid våran Bungalow nästan hela dagen. Men jag o Max gick med farmor o farfar till Ban Raya o badade i poolen lite oxå.
FREDAG: Jag gick upp jättetidigt för att jag vaknade av att jag hade ont i magen. Mådde inte så jättebra den dagen så jag var bara vid våran strand o badade.
LÖRDAG: Gick till Ban Raya igen o snorklade med pappa o min bror. VI SÅG EN HAJ! Asso det var så himla läskigt. O jag trodde inte änns att de fanns hajar där.
SÖNDAG: Åt jättelyxig frukost för att det var den sista dagen på Koh Racha/Raya. Frukosten var jättegod. Lite senare gick vi o simmade igen i havet, men den här gången vid våran strand o vi såg en muräna.
MÅNDAG: JAG SÅG EN SKÖLDPADDA. Det var så himla kul att jag fick se en sköldpadda oxå, den var så söt där den låg o simmade. Sen åkte vi till Phuket igen men den här gången till Phuket town. Där simmade vi i poolen o gick i köpcenter. Jag köpte lite saker. Lösnaglar, en tröja, ljus, en BH o presenter.
TISDAG: Mådde jättedåligt på mårgonen när vi skulle åka båt i tre timmar för att komma till Koh Lanta. Hade så himla ont i magen o var nära på att spy. Men när vi kom fram till Koh Lanta så mådda jag mycket bättre.
ONSDAG: Var på Koh Lanta o tog det lungt hela dagen. Vi hyrde en motorcykel o åkte runt på den.
TORSDAG: Max fick ont i magen nästan hela dagen. Vi åkte på dagstur till Koh Häst, Koh Rep, Koh Mok o Koh hai. På Koh Hai simmade vi igenom en supercool grotta o när vi kom fram så var det en jätte vacker strand inne i grottan. Det var nästan det coolaste jag har varit med om.
FREDAG: Jag, min bror o pappa åkte till Mai Keo Cave. Det är en grotta. Innan vi gick in i grottan så red vi elefant dit. Asso jag tyckte synd om elefanten faktiskt. Den fick liksom kämpa bara för att vi ville ha lite kul. Men det var oxå en upplevelse, fast jag skulle nog inte vilja göra om det. Aja, vi gick inne i grottorna i tre timmar. Såg massor av spindlar o ibland fick man kämpa för att komma fram i grottorna. Det fanns jättesmala gångar som vi knappt kom igenom. Men vi hade två jätteroliga guider. Hahahah, en utav dom fastnade nästan lite, då sa han till Max se you next year :) Hahahah. När vi var klara i grottorna så gick vi på marknaden.
LÖRDAG: Åkte tillbaka med båt i tre timmar igen för att komma till Phuket. Den här gången så bodde vi på Golden Sand Inn igen. Gick på marknaden hela dagen o jag hittade mycket roliga saker.
SÖNDAG: Vi åkte hem igen :(((

så, nu har jag skrivit lite om det vi gjorde i Thailand, men dehär som jag har skrivit är inte allt, det är bara lite :)

JAG ÄR HEMMA!!

hejsan allihopa!
JAG ÄR HEMMA NU.
asso ni kan inte förstå hur roligt jag har haft, jag lovar.
har tagit MASSOR av bilder men ni kommer säkert inte änns få se hälften.
orkar inte lägga upp alla.
jag har i alla fall köpt jätte mycket saker.
HAR VERKLIGEN SAKNAT ALLA O FAKTISKT SAKNAT SVERIGE.
men nu är jag ju hemma igen, o saknar faktiskt thailand.
vissa kommer få lite presenter av mig, men de är dom som står närmanst.
det kommer säkert bli rätt så många inlägg idag tror jag, men vet inte om jag lägger upp några bilder.


hejdå sverige

nu sticker jag till thailand. fy vad skönt.
vi hörs om två veckor, puss

imorgon drar jag

hejsan, idag fick man typ 1000000 kramar. jag menar det. hahah, men de är ju för att jag åker till thailand imorgon. fyfan vad skönt. detta kanske blir det sista inlägget, så ni vet. för ikväll kanske jag ska träna. o sen imorgon vid kl tio på mårgonen ska jag till pappa, sen åker vi kl tio på kvällen till thailand. vi får se om jag kanske kan blogga en gång till hemma hos pappa.
om inte så hörs vi om två veckor. så  ha de så himla bra. :)
tusen pussar, kommer sakna alla!

julklapp


      
det är dom jag kommer få i julklapp. hahah, jag var med när mamma köpte dom o jag provade dom till o med :) hahahha, mamma är rolig hon


dagens outfit

chinos - cheap monday
linne - H&M
tjocktröja - kiruna typ?


hihih, hade flätor i håret idag :)


min fina dikt + fina bilder

snö och kallt, de är inte varmt.
om 2 dagar sitter jag i thailand, solar och badar.
det ska bli så himla skönt att komma dit.
men inte lika skönt sen och komma hem hit.
här ifrån vill jag och det ska ske nu.
och derför säger jag mu.
men jag kommer sakna alla här.
även fast de kommer bli så kul där.
ni vet hur mycket ni betyder.
och dom jag pratar om vet vilka ni är.
ett flyg far jag till thailand med.
och jag tar med mig allt på en sked.
hahaha, jag är som gjord för detta, att skriva fina dikter :)













det var några av dom bilder jag tog ute igår :)


ont som FAN i armen

cha!
asso idag så har jag tagit en twinrix spruta IGEN!?
men de är typ för att annars blir de inte fullt skydd.
o asso den här gången gjorde de typ dubbelt så ont som förra gången.
helt seriöst har jag jätteont i armen.
men jag kände typ hon som gav mig sprutan.
jag vet inte varför de gjorde ondare den här gången, men jag var supernära på att börja gråta.


zzZzZZZzZz

jag sover.
haha, nej men jag ska i alla fall sova nu.
fick inte så mycket frågor till min frågestund.
så kanske tar bort den. men vi får se hur de blir imorgon.


frågestund till besökarna :)

hejsan mina underbara läsare!
nu tänkte jag ha en "frågestund för er besökare".
det går till såhär, jag ställer några frågor om mig själv. så får ni svara vad ni tror.
frågorna för idag är


fråga 1. vad är min favoritmat?

fråga 2. vilken tid brukar jag gå och lägga mig på kvällarna, en vanlig vardag?

fråga 3. hur många besökare har jag haft idag?

fråga 4. varför gick jag ut och fotograferade idag, och vad fotograferade jag?

fråga 5. vilka bloggar brukar jag läsa?


vad önskar ni er i julklapp?

till vissa personer har jag redan planer på vad jag ska köpa i julklapp.
jag önskar mig mycket mycket saker själv faktiskt.
o jag vet lite vad jag kommer att få av vissa oxå :)
så, vad önskar ni er?


hahahah, grym bild, jag vet! :p


SNART RESER JAG!

chena allihopa!
min dag idag har varit rätt så okej faktiskt. inte gjort så mycket i skolan, bara som en vanlig onsdag. men efter skolan, då gick jag ut o tog kort. hahah, det har ju varit en jättekall dag med massor av frost ute. så de blev faktiskt mycket fina bilder. dom kommer jag väl oxå lägga upp snart.
SNART RESAR JU JAG TILL THAILAND! som ni kanske redan visste så ska ju jag åka till thailand snart. men jag ber om ursäkt att jag tjatar (stavning) om det hela tiden. jag har resfeber. o vill bara åka nu. ni kanske inte förstår hur jag känner men asso jag längtar verkligen. har ju aldrig liksom åkt så långt bort ifrån sverige fröut så de ska bli en riktig upplevelse.


komentarerna? var är dom?

asso ärligt, ingen komentarar längre. jo en, på min video o då var de nån anonym.
jag tycker de är mycket fegt att komentera anonymt o skriva taskiga saker.
då vågar man ju verkligen inte stå för de man säger.

sminktips


asso videon blev inte helt klar. minnet tog slut.

snart kommer en video

godmorgon mina änglar!
klockan är redan halv två o de känns som den är typ elva på mårgonen.
jag vaknade vid halv elva o har nästan precis ätit frukost.
snart ska jag ju äta lunch igen.
men jag måste bara säga att ni inte är duktiga på att komentara ;p
aja, snart kommer en video på när jag sminkar mig :)

RSS 2.0